- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
válasz
kaboska #13369 üzenetére
Én sokat használtam analógban aztán sokat coaxon, egy audigy zs hangkártyám volt, csak zárlatos lett.
Nem hasonlítgattam össze (analóg vs digital). Kényelem szempontjából vagy csak egyik vagy csak másik megoldást használtam, mivel filmeknél előnyt élvezett nálam a DD vagy DTS ezért mindig digital- out-ra állítva használtam a rendszert már jó pár éve. Csak mióta nincs hangkártyám, az alaplapit használom, amin csak optical out van.
Csak átmenetilleg valami olcsóbb megoldást gondoltam, hogy keresek, amíg kialakul, hogy hogy kéne használni a z-5500-at ha bejön a képbe egy TV is. -
szimcsi
senior tag
mivel én optikaival tudom, csak összekötni a gépet a z5500-zal ezért lenne jó a tv-t a coax csatornán keresztül valahogy, de a tv-n is csak optical van de az már foglalt a z5500-on.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
TV-nket szeretném összekötni a hangfalrendszerrel.
Mivel optikai kábellel tud csak csatlakozni a logitech-em a számítógépemhez, ezért az foglalt.
Mivel vannak hdmi csatlakozók is a tv-n, ezért gondoltam, hogy digitális coax kábellel kéne valahogy a hangfalrendszert összekötni a tv-vel. Milyen jó megoldás létezik erre?
Köszönöm! -
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Eddig coaxial kábelt használtam ezért szeretném kérdezni, hogy optikai kábelnél van e valami ajánlott típus, vagy amire oda kell figyelni vásárlásnál. Alaplaphoz lenne csatlakoztatva később esetleg külön hangkártyához.
Köszönöm! -
szimcsi
senior tag
Én párszor azt játszottam el, hogy este 10-11 körül, amikor hazaértem és mivel már mindenki aludt a családból, fülhallgatót próbáltam dugni a pod oldalán lévő kimenetbe. Jól feltekertem a hangerőt és hallottam is a zenét, fülemben a fülhallgatóval, csak tompán, mivel nem a fejhallgató kimenetbe dugtam, hanem a másikba és így ugyanúgy a hangfalakból bömbölt a zene, mintha nem is dugtam volna be semmit.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Audigy 2 zs hangkártyám van,Logitech z5500 hangfallal.
Olyan gondom van, hogy a hátsó két hangfal nem szól bizonyos esetekben (hangfal direct 6ch beállítás esetén).
Tehát, ha filmet nézek (potplayer) akkor nincs gond.
Játékoknál viszont nem szól a hátsó két hangfal, viszont a középső hangfal szól.
Korábban nem volt ilyen gondom, az az érdekes. Kb 2 játék van feltelepítve évek óta (cod4, farcry3)
tehát azt se lehet mondani, hogy biztos egy új játék, ami nem támogatott.
Ahol csak tudom 5.1 van beállítva, tehát nem tudom, mi lehet a probléma.
Remélem valaki tud valami jó tippet adni!
Köszönöm! -
szimcsi
senior tag
válasz
szimcsi #12997 üzenetére
Pontosítanék, szóval coaxialis káblellel, coax digitalban (logitech z5500), ha bármit elindítok pot player-rel és ha pillanat megállítás után újra lejátszok, a hang néhány esetben szaggatva hallatszik.
Amennyiben DTS a hang, akkor viszont minden esetben, sima lejátszáskor is szaggat és darabos a hang. -
szimcsi
senior tag
hello,
PotPlayer1.5.44465-x64-t használok, logitech z5500 (hangkártya audigy 2zs, win7 enterprise) digital koaxial kábel.
Ha AC3-as filmet nézek, és nyomok egy pause-t, 1-2 esetben darabosan, szaggatva jön a hang utána.
Ha DTS a hang, akkor végig szaggatva játsza, darabos a hang.http://imgur.com/7PPHWot most így van beállítva, de próbálgattam és nem lett jobb.
Valaki esetleg tudná a megoldást?
Köszönöm.
-
szimcsi
senior tag
sziasztok,
Ha a mélynyomón tartom a modemünket, mennyire okozhat benne kárt a hangfal a mágnesessége miatt?
Kényelmi szempontból tettem rá, csak most jutott az eszembe, hogy lehet nem jó ötlet?!:S
köszi -
szimcsi
senior tag
Amúgy azért is hoztam fel a témát, mert még régebben amikor nekem semmi problémám nem volt z5500zal, (xp+ audigy2zs), sokszor olvastam hogy sokaknak nem szól pár hangszóró vagy digitalba nem működik, (Win7 alatt) tehát amik most nekem vannak... Csak nem tudom hogy megoldódtak e!?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Darko_addict #12630 üzenetére
spdif passthrough (dolby/dts digital out) be van jelölve persze...
-
szimcsi
senior tag
válasz
Darko_addict #12628 üzenetére
Igen én is potplayert használom régóta. Egyébként ezzell van a másik problémám a fent említett mellett.
A dolby digital nem jön elő koaxot használva adott filmeknél. -
szimcsi
senior tag
válasz
szimcsi #12623 üzenetére
ok közben rájöttem, hogy a lejátszókban kéne átállítani vmit, ha nem tévedek pl winamp (habár nem találok, hol kéne)
Mert ott nem szól mindig, csak 2+sub.
Ha neten nézek vmit pl youtube akkor mindenhol szól.
...csak érdekes, mert annó nem rémlik, hogy winampban bármit is állítgattam... -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Egyéb okok miatt nem használtam a z5500amat egy darabig, most végre visszatérhettem hozzá, csak Win7 64bites oprendszerrel, a régi audigy 2zs-vel.
Input: Direct beállítással, ahogy régen is használtam, a front left/right hangszórók most nem szólnak.
Van aki hasonló rendszerrel használja és jól működik? gondolom a win7 lehet a hibás (vagy én?!)
Jól vannak összekötve, bedugdosgatva a hangfalak, mert test üzemmódban jól osztja ki a hangokat.
Valami tipp erre?
köszönöm! -
szimcsi
senior tag
köszi
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok
Új gép vásárlása előtt állok. A régi gépem teljesen le lenne cserélve. A hangkártyán gondolkozok még. Most egy audigy 2zs van használatban. Szerintetek van értelme lecserélni z5500-hoz? Mondjuk egy Asus XONAR DG-re (ezt ajánlották nekem).
köszi -
szimcsi
senior tag
válasz
Darko_addict #9522 üzenetére
Nekem olyankor csak opticalon van hang, én kmplayerrel nézem.
-
szimcsi
senior tag
Ha olyan filmet néztek, aminek a hangja ac3 2ch-es, akkor ti mire állítva nézitek az opticalon belül?
PLII Movie, PLII Music, Stereo, Stereo x2?
Néha belefutok ilyen filmekbe, de ezek olyan vékonykán szólnak. -
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #9389 üzenetére
Milyen elosztót ajánlasz? Mindig kimegy a fejemből, hogy foglalkozni kéne a dologgal, csak megfeledkezek róla
köszi -
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #9320 üzenetére
Lehet veszik olyan sokan, hogy megéri így is néha 1-2 csere nekik. Vagy gondolom tisztában vannak vele, hogy van pár selejtes szériájuk, mindenki meg lehet nem cseréli be. Meg ez is ha igaz, hogy garancia lejárat után féláron adnak egy új készüléket, végül is nem rossz üzlet nekik, mert lehet sokan kifizetik inkább azt, mint egy más rendszert vennének.
Bár lehet egyszerűbb lenne ha csinálnának inkább egy tökéletesebb típust -
szimcsi
senior tag
válasz
Macgyver89 #9316 üzenetére
Volt még, meg még 1-2 hétig van is
Nem emlékszek pontosan, sajnos, hogy folyt le az ügy, a nevem címem biztos mondtam és lehet az alapján látták, hogy nekem van ilyen, papír nagyon nem kellhetett.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Macgyver89 #9314 üzenetére
Nekem az ST vezérlőmmel volt gondom, hogy meghalt a világítása és azt cserélték ki úgy, hogy csak felhívtam őket, mondtam, hogy mi a gond és ők meg küldték az új ST-t, a régi is maradt. Tehát akár elképzelhető, hogy egy új készüléket is kiküldenek. Korábban vki írta, hogy volt neki hasonló az egész rendszerrel, csak neki kellett volna csinálnia egy fotót a megsemmisített régi rosszról, vagy mi
-
szimcsi
senior tag
Nekem most van meg 2 éve és rájöttem, hogy nagyon soha nem húztam még fel a hangerőt
Ti mennyire szoktátok, ha csak simán a gép előtt ülve zenét hallgattok? Nekem a mélynyomó és a hangerő is 4esen szokott lenni általában. -
szimcsi
senior tag
válasz
Donvit078 #9303 üzenetére
Még régebben itt kérdeztem, hogy érdemes e mindig teljesen áramtalanítani, ha nem használom. Valaki pont azt írta hogy nem érdemes azért se, mert elállítódnak a beállítások. Lehet emiatt van neked?!
Én legtöbbször áramtalanítom (ha nem akkor van egy kis alapzaja a mélynyomónak nálam), de talán 1x vagy 2x volt olyan, hogy elállítódott 1-2 beállításom. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Ha fejhallgatót szeretnék használni néha, akkor mi a legjobb megoldás?
Néha játékhoz használnám, de ha csak szimplán rádugom az ST-re, erőtlenül szól.
Vagy minden alkalommal állítsam át a hangkártyában (audigy 2zs) fejhallgatóra? Habár 1x talán már próbáltam úgy és akkor is gyengén szólt.
Ti hogy szoktátok?
kösz -
szimcsi
senior tag
válasz
FireShadow #8766 üzenetére
Miért nem veszed ki a régit és viszed el, ahol veszed, de szerintem 3.15-ös jó.
-
szimcsi
senior tag
Hali. Már korábban egyszer volt olyan problémám, talán csak párszor fordult elő, hogy magától el kezdett halkulni a cucc, a kijelző is jelezte, azóta már új st-t használok pár hónapja, más ügyből kifolyólag, de most megint észlelem ezt. Mi okozhatja ha nem az st? A távirányító esetleg?
-
szimcsi
senior tag
Helló,
Lassan 1 éves lesz a szettem, de a mélyet még nem húztam 5 kocka felé talán soha, meg a hangerőt is max 10-11-ig, azt se sokszor, mert nem éreztem szükségét, stb. Azt kérdezném, hogy ezzel nem e fogtam vissza attól, hogy esetleg jobban testesedjen a hangja, esetleg nem késő, vagy eleve hülye kérdés? kösz -
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #8499 üzenetére
R842 a szett és most kaptam egy R938-as st-t.
-
szimcsi
senior tag
válasz
spaktor #8477 üzenetére
Nekem is kimúlt egy ideje az st világitása (biztosíték csere sem segített), bár csak sötétben nem volt olvasható, fénynél jól látható volt, de mivel garanciás még a cucc, felhívtam a logitechet és tényleg semmi cécó, küldtek egy újat bár ennek más a pid száma, ami nem tudom, hogy okozhat e gondot?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #8158 üzenetére
Oké, kösz.
Habár nálam viszonylag sokat ment az utóbbi időben, meg volt kímélve, a hangerő meg a bass 4-5 kockánál szokott lenni. Az ST felmelegedés meg olyan nálam, hogy már bekapcsolás után párperc múlva meleg (a teteje), hiába kímélem, akkor is. -
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #8154 üzenetére
Igen, azt kipróbáltam, hogy visszatettem az eredeti biztosítékot (amit azért cseréltem le annó, mert elkezdett pislákolni a led, de nem segített rajta a csere) azóta nincs probléma. Amúgy nem is szoktam használni a ST hangerőtekerőjét, csak a távirányítón hangosítok.
Ha esetleg visszatérne a probléma és úgy döntenék, hogy kihasználom, hogy még garanciás, akkor kivel érdemes kapcsolatba lépni? A bolttal, akitől vettem, vagy a Logitech-kel? Vagy nem rég vki irt egy telefonszámot, azt? kösz -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Pár perce egy fura hibát fedeztem fel, ami nekem új, hogy magától hangosodik. Van, hogy félkockát, van hogy többet, de csak hangosodik, halkulni nem. Eddig csak annyi bajom volt, hogy a led kimúlt, azzal végülis megvoltam, de ez durva. Valakinek volt már ilyen? -
szimcsi
senior tag
Nekem "csak" az ST világítása múlt ki most, hosszas betegeskedés után. Tehát a háttér olyan sötét, mintha ki lenne kapcsolva, de a kijelző végülis olvasható valamennyire, csak mert én attól tartottam, hogyha kimúlik, akkor semmit nem fogok látni. Remélem rosszabb nem lesz.
-
szimcsi
senior tag
Nektek is ismerős az, amikor néztek egy filmet x hangerőn és alig hallani, csak motyogás van, másik pillanatban meg leszakad a plafon, olyan hangos?
Ez főleg az 5.1-es filmeknél van Valami rossz beállítás lehet?. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Nekem is vannak mkv-s filmjeim és kmplayer-rel lejátszva nem tudom koax-on spdif-el lejátszani, hogy legyen hangja. Ac3-as filmekkel minden rendben van, megy digitalba, de az mkv. nem. Van valami tipp? köszi
-
szimcsi
senior tag
Ment már valakinek tönkre a ST világítása? Semmit nem lehet olyankor látni, vagy kivehető azért valami olyankor? Nekem megmaradt a pislákolás biztosíték csere után is, azt gondolom akkor már csak idő kérdése az egész
-
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #7809 üzenetére
Köszi, bár erre gondoltam én is. Kicseréltem, de most megint pislákol, lehet nem annyira, de csinálja.
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Nekem mostanában a Sound touch fénye elkezdett pislákolni, ez mitől lehet? -
szimcsi
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Ac3 filter az nekem is fenn van. A driverekben meg nem nagyon lehet sajnos dúskálni ennél a kártyánál se. Mostani filmnézéskor megúsztam egy kábel kihúzással és egy újraindítással
Tehát akkor normális esetben nem kéne semmit se újra beállítani csak váltok direct-ből coax-ra, azt megy minden mindig? -
szimcsi
senior tag
Szeretnék kérdezni vmit?
Én mindent direct-ben hallgatok, kivéve, ha olyan avi vagy dvd filmet nézek, aminek a hangja dolby digital.
Audigy 2 zs kártyám van, van egy olyan, hogy creative audio hq, azon belül device controls, ebben a decoder címszó alatt az SPDIF van bejelölve (állandóan), meg az éppen használandó lejátszóban van ugyanez bekapcsolva és így szokott müködni a digital hang.
De azt nem értem, hogy a film megnézése után mondjuk 1 nappal még minden oké (még mindig jön a dolby hang), de aztán mondjuk még egy nappal később már coax-ra kapcsoláskor és a film elindításakor már no digital data van, és csak hosszas újrabeállítások, gép újraindítások, vezeték ki-be húzogatások után lesz megint digital hang.
Mit és hol kéne akkor bekapcsolnom, hogy állandóan kapjam a digital hangot (ha olyan a film), ha átkapcsolok coax-ra? kösz. -
szimcsi
senior tag
válasz
Maybourne #7574 üzenetére
Eddig én nem áramtalanítottam teljesen soha, meg valaki említette, hogy olyankor elvesznek az st beállításai, mondjuk túl sok beállítást én nem vesztenék vele, mert kikapcsolás előtt a hangerőt meg a bass-t le szoktam venni, más speciális beállításom meg nincs.
Lehet néha kilövöm én is ezentúl, egyhéten 1x -
szimcsi
senior tag
válasz
Játékos #7480 üzenetére
Illetve ha mindenképpen azt a csodás mp3 minőséget szeretnéd, akkor le is töltheted mp3-ban.
Én így gondoltam. Tehát amikor oda van írva, hogy dvda volt a forrás, és az mp3 nevéhez is oda van írva, hogy 5.1. Hogy akkor az tényleg 5.1 marad mp3-ban is és hogy mivel lehet akkor úgy lejátszani, ha tényleg az? Ezt akartam kinyögni. És bocsánat a magas hangszintemért.
-
szimcsi
senior tag
Nem nagyon tartozik ide, csak volt szó dolby zenékről stb., tehát azt kérdezném, hogy amikor egy 5.1-es dvd audio lemezt tömörítenek mp3-ba akkor azt mivel tudom lejátszani, hogy ténylegesen úgy is szóljon, vagy nem is lehet?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Sz.Miki #7344 üzenetére
Coax kábellel nekem is vannak búgások olyankor ha a divx lejátszómmal kötöm össze, de nekem olyankor a tv-ből jön búgás ha nem veszem le a hangját, meg kicsi képzajt is csinál. Én a vezetékre gyanakszok pedig nekem ez már a 2.kábelem, lehet nálad is a kábel okozhatja vmiért.
-
szimcsi
senior tag
Hangerővel kapcsolatosan kérdezném, hogy amikor mondjuk félhangerőt írtok, akkor a normál hangerő felét értitek, vagy a boost is benne van? Bocs, de ennél hülyébben nem tudtam kérdezni.
-
szimcsi
senior tag
Avi filmeket KMPlayer-rel, dvd filmeket Powerdvd-vel nézem. Igen, én is mindkét lejátszónál koaxiális bekötéskor SPDIF OUT állítottam a lejátszónál és a Creative AudioHQ-ban. Azt tapasztaltam, hogy ha az adott avi-s film hangja pl. ac3-as, akkor a kijelzőn dolby digital van kiírva, de ha csak szimplán stereo, akkor nem érdemes koax-ra kötni, mert akkor nálam legalábbis jobban szólnak direct-be kötve.
-
szimcsi
senior tag
válasz
szimcsi #6874 üzenetére
Próbálgattam a vezetéket, rájöttem pár dologra. Volt már említve, hogy filmnézéskor jobb digitálisan összekötni, még avi-s filmeknél is. Én úgy tapasztaltam, hogy ez csak akkor jobb így, ha az az avi-s film ac3-as, vagy legalábbis valamilyen formában 5.1-es, mert egy szimpla stereo filmnél, nekem legalább is koaxiálisan összekötve nincs beszédhang, tehát direct-be nekem jobban tetszenek, de az ac3-asok valóban jobbak koaxban. Ti hogy gondoljátok?
-
szimcsi
senior tag
Vettem vezetéket, hogy összedughassam a divx/dvd lejátszómat és hogy kipróbálhassam a audigy 2zs-vel is koax-ban. A lejátszóm valószínűleg nem támogatja a dts hangot, mert nem volt hang, dolby digital az jó volt. Vagy dts csak optikaival volna? A hangkártyát is összekötöttem koaxiálisan, kipróbáltam ugyanazt a dvd filmet, de ott koaxban csak olyan hang jött ki, ami az ST effect-nél vannak, tehát a stereo, meg a prologic hangok, ha beszédeket nem is lehet hallani. Valamit a hangkártyánál kéne átállítani? Digital output-ra is volt állítva a diverben, a power dvd-ben is állítgatam, spdif-re is kapcsoltam. Mi lehet a gond? A powerdvd 5-ön próbáltam.
A másik probléma meg, hogy ha még mindez rendben is volna, akkor is búgnak a hangfalak, hogyha ez az rca vezeték rá van csatlakoztatva az ST-re és a divx lejátszóra, a hangkártya meg simán analógban van és megy a számítógép, de akkor is ha a divx lejátszó nincs bekapcsolva, se a tv. -
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6785 üzenetére
A mélynyomót még nem tekertem 6 kockánál feljebb eddig, a Creative Surround Mixer-ben is csak félig van a mély felhúzva, de nagyságánál fogva is teltebb ez.
Mondjuk azt nem értem, hogy ebben a Creative Surround Mixer-ben a subwoofer pászkája miért nem csinál hallható vátozásokat, ha nincs ráadva, ha maxon van, semmi különbség. Nem fontos amúgy mert ezelőtt is megvoltam nélküle. -
szimcsi
senior tag
Tegnap du. megjött a cumó, R842-es a PID, egyelőre jónak tűnik, biztos nagyon jó lesz majd, ha bejáródik, egyelőre nem érzek sok különbséget a creative T7700-asom után.
Csak mp3-at hallgattam eddig.
Megpróbáltam a dvix/dvd lejátszómat csatlakoztatni koaxiálisan egy rca-rca kábellel. Az volt az érdekes, hogy se a z5500 se a lejátszó nem volt még a konnektorba sem dugva, de a bekapcsolt tv, amin a lejátszó van elkezdett búgni és a képe is kicsit zajos lett, pedig mondom nem voltak még áram alatt se a hangfal, se a lejátszó.Mi lehet ezzel a vezetékkel, hogy képes ilyenekre?
-
szimcsi
senior tag
Hát jó lenne már, ha megérkezne, mert azt ígérték, hogy hétfőn vagy kedden fog megjönni, tehát ez azt jelenti, hogy én már hétfő reggel óta várom.
Ráadásul még a fogam is el kezdett fájni, de nem tudok addig elmenni.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6734 üzenetére
Én nemrég vettem ott 2x1gb ramot, az egyik ram nem olyan lett, amilyet rendeltem, de szóltam, kicserélték 1-2 nap alatt.
Ezáltal nekem se lopták be a magukat a szívembe, de ez legyen a legbalszerencsésebb rendelésem.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Orient84 #6719 üzenetére
Én is néztem ezt a boltot múlthéten, hogy kedvezőbb áron van a z5500. Írtam nekik email-t is, hogy tényleg annyi e, meg furcsa volt hogy ha beletettem a kosárba, akkor végösszegnek a nettóárat írta ki, de de azóta se kaptam választ, meg közben a cellcom mellett döntöttem, bár látom ott magasabb lett az ár azóta.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6695 üzenetére
Ketté tudom szedni, ha ez a gond
. Az első hozzászólásban pedig ilyen kábel a javasolt (rca-rca). Végülis nem annyira fontos ez, csak érdeklődtem.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6693 üzenetére
MIért, ami nekem van kábel, amiről írtam, az nem jó? Pár éve lett véve, volt vagy 3ezer ft, de igazából sosem volt használva. Akkor ez nem jó? Mi a neve egy olyan kábelnek, amire te gondolsz?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6690 üzenetére
Igen, én is így értettem.
Tehát olyan hangnak kellene utánna kijönnie, amilyen az adott műsor, nem? Dts is menne koaxon keresztül, ilyen vezetékkel?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6686 üzenetére
Aha, tényleg. Tehát például egy divx lejátszót rákötök, nem? Főleg csak pc-hez csatlakoztatva használnám a szettet, de ha mellette mondjuk rá lenne csatlakoztatva egyidejűleg ilyen kábellel egy dvd vagy divx lejátszó, akkor a szett annak megfelelően adná vissza hangot (5.1, stereo, stb)?
-
szimcsi
senior tag
Volt szó itt kábelekről és eszembe jutott, hogy van nekem egy olyan kábelem régről, ami tán azért lett véve, hogy összekössünk egy digitális erősítőt és egy dvd-t. Ez egy szürkeszínű vezeték, két-két rca a végein, az egyikre pirossal, a másikra feketével van ráírva, hogy digital. Maga a vezetékre meg az, hogy Fully shielded high definition pc-ofc interconnect cable for home theater and digital stereo hi-fi systems.
Mi is ennek a vezetéknek a neve? Tudnám használni valamire a z5500-al esetleg? -
szimcsi
senior tag
válasz
Turbolada II #6616 üzenetére
Csak irogatsz.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #6597 üzenetére
Ezeket a szetteket, hogy kell jól bejáratni? Például hány óra bemelegítés után szabad kicsit odalőni neki?
-
szimcsi
senior tag
Hát nem kedvező előrejelzés ez számomra, mivel nekem is a napokban érkezik meg a szett és mivel nekem audigy 2zs van egyelőre, így én az analógot használnám és szinte csak mp3-at hallgatok. Bár az is biztos, hogy ahány ember, annyi beállítás, én valószínűleg máshogy fogom érezni, meg hát a jelenlegi inspire t7700-hoz képest is tuti más élmény lesz.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #6547 üzenetére
Hogy érted, hogy nyekk a beállításoknak? Ami magán a mélynyomó hangfalon volt belőve?
Vagy akkor még szoftveresen a szoftveres beállításnaki is annyi ?
Amúgy a teljes kikapcsolást úgy értettem, hogy mondjuk a nap végén, vagy ha hosszabbidőre nem használom. -
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #6539 üzenetére
Köszönöm a szép szavakat
Mélynyomót se kell kikapcsolni? -
szimcsi
senior tag
válasz
Kis zöld izé #6536 üzenetére
Értem. Bár most már mindegy, mert rendeltem egyet.
Ha nincs használatban, akkor mindenhol kikapcsoljátok, vagy kihúzzátok a falbol?
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest