- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Gyors keresés után nem találtam túl sokat az alaplapodról így nem tudom, de:
Az alaplapi nem biztos, hogy tudja majd tömöríteni a játék hangját így hiába kötöd össze coaxon vagy akár optikain nem biztos, hogy lesz rendes 5.1-ed játék alatt. (Az, hogy szól az összes hangszóró az még nem azt jelenti, hogy valódi 5.1-ben teszi azt.)Szóval azért próbáld ki mielőtt megválsz a Xonartól.
-
Diplomata
aktív tag
-
Diplomata
aktív tag
Na ez az hogy nem tudod.
Itt nem beszélünk nagy idő eltérésről,csak nagyon piciről.Azt gondolom te is tanultad hogy a hangnak is van terjedési sebessége.Namost ha valami messzebb van tőled,akkor azt nyilván késöbb fogod meghallani.Ezért kell beállítani a surround hangfalak késleltetését úgy hogy ideális legyen.Nyilván a hangszórók hangerejével is érdemes babrálni.
-
Diplomata
aktív tag
-
Kis zöld izé
senior tag
Nem gáz. Én PowerDVD 8.x-et javasolnék filmhez. Zenét pedig az X-FI-hez kapott lejátszóval hallgatok. Biztosan neked is van valami lejátszó progid az Asus-hoz, próbáld azzal. Ha nincs akkor pedig Media player 11 vagy 12
Codec-nek pedig K-lite 3.x verzió. Ebben van mindenféle Ac3-as beállítás meg minden.
-
szaszapi
őstag
Én is mikor megvettem a szettet nagyon akartam én is azt az állványt.A logitech ügyfélszolgálatát felhívtam és természetesen nem segítettek mivel logi nem forgalmaz hangfalállványt ezért bevételi forrása ebből nincs,így nem voltak hajlandóak elárulni hogy a reklámban milyen hangfal is szerepelt.Aztán még több irányból próbálkoztam kideríteni de sajnos sehol nem mondták meg még ha tudták is.Én lemondtam róla aztán,azóta se vettem,de nekem most már nagyon érik.Én nem furkálom fel falra,így is albiról albira mászkálok.
-
E-Maxx
tag
Dehogy.
Amire tulajdonképpen használom:
1.)Net
2.)Játék
3.)Videóvágás-szerkesztés
4.)Szimulátor(MS Flight Simulator X, az meg 3 képernyőn jó, az igazi mondjuk ehhez 3db 24-es lenne, de annyim most nincs rá)
Tényleg korrekt masina az a BenQ, és az ára is jó!Azért is tetszett meg.
Jah és az egészben a legjobb, hogy az afféle hobbi, heti 1-2.000KM-t vezetek, Bukaresttől Münchenig, aztán mindennap még reggel 9-től bent vagyok cégnél, mikor nem autózok, és emellett van egy lassan felcseperedő, és bölcsibe induló kisgyerek, meg egy 18. éves nagy lurkó...
Szóval csak heti 15-20órát ülök előtte, mégis ez az egyik káros szenvedélyem... -
E-Maxx
tag
Nemnem, az a membránt fogja!
A rács a műanyag keretbe van csak betéve, egy hosszabb, vékony lapos csavarhúzóval, vagy késsel csak simán benyúlsz közvetlen a rács és a műanyag közé, és kipattintod.
Nem a műanyag kerettel van egybeöntve.Nem is egyszer, legalább 3-szor szedtem le, és tettem fel!
-
Turbolada II
őstag
A hangerőre nem alkalmazható lineáris függvény, az exponenciálist kell alkalmazni. 3dB hangerőkülönbséghez 2X annyi watt kell, tehát 2X akkora hangerőhöz nagyjából 8X annyi watt kell. Amúgy zenét hallgatni a Z-5500-on 2W folyamatos és 5W pillanatnyi csúcsokkal érdemes hallgatni. Ilyen hangerőn már hangos is és a torzítás is minimális.
-
Turbolada II
őstag
Halkan megsúgom hogy a magas+közép pillanatnyi terhelhetősége maximum 25W, tartós terhelhetősége 12W. Nemhogy 500W-ról de még csak 200W-ról sincs szó. Amiről te beszélsz, az azt jelentené hogy 1 kocka hangerőn olyan 10 mp alatt kiütnéd az összes szatot.
*Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Salvador20
őstag
az egy szép szárcsiszolt acél lap, azért,hogy elektromos interferenciát meggátolja, és egyébként,amikor hozzáérek, jéghideg szokott lenni
még úgy is,hogy alatta van az a kis narancssárga led.Egyébként tuti nem fér be.....az alaplapodat néztem, és hasonló a mérete a p5k-hoz és ott nem fér be..Vicces, mi? pont asus lapba nem fér bele az asus hangkari?!
apró kellemetlenség. De lassan ideje lesz átmenni s xonar topicba,mert kaspni fogunk miatt.
-
-
törölt tag
A VGA-t hagyd a 16x slotban, a 4870-et már megfogná a 8x-os.
A legfelső PCIe slotba elvileg be tudod tenni a kártyát, a gyakorlatban viszont a D2/PM nem fér be, mert elakad a memóriákban. Ha a DX rövidebb és/vagy a fekete slot(ok)ban vannak a RAM-ok, akkor nem lesz gond.
Egyéb esetben kénytelen leszel máshová tenni a hangkártyát.
Salvador20:
Ebben a lapban sajnos csak a kék sín tud 16x sebességet, ezért nem megoldás, ha átteszi a VGA-t. Megnéztem az ASUS oldalán, ott is ezt írják.
-
bzoley
veterán
Pont ez az, hogy mindenki azt emlegeti, holott nem sok jelentőssége van.
Ugyanúgy szól minden minden irányból.
Spéci EAX-os játékoknál előfordulhat, hogy egy-egy effekt talán nem szólal meg, vagy nem jól sikerül eltalálni, de összehasonlítás nélkül nem fogod tudni, mi hányzik.
A Call of Duty ilyen játék, és ugyanúgy hallod, hogy mögötted kiabálnak, melletted lőnek, semmi hiányérzet. Mint korábban írtam, Crysis egyenesen félelmetes volt, GTA-ban pont tegnap állítgattam be a hangszórók hangerejét a safehouse-ban szóló rádiót hallgatva. Szembe állva vele, háttal állva, körbe forogva, és a rádió is onnan szólt, ahonnan kellett. Kicsit túlértékelik ezt az EAX-ot, mondjuk az utóbbi két játékhoz semmi köze, és amúgy is kezd kihalni, nem fegyvertény. Nem játszok sokat, de szeretem a jó hangokat, és semmi pénzért nem cserélném vissza a Xonar-t CL-re.
Autóverseny alatt meg attól függ, mit értesz, pl egy rFactor nem is fog semmivel jól szólni, mert eleve sztereo, de annál nem is az a lényeg. Még egy NFS-nél is Surround beállítás van, aminél a sztereo beállítás többet ér. De pl. egy TDU teljesen jól szól. -
Salvador20
őstag
mostmár dx? Eddig d2-n gondolkodtál...Mondjuk nincs sok különbség számodra a 2 között, nem vennéd észre a különbséget.
Egyébként: nem, játékban is minden rendben van, gridben tudom,honnan akarnak előzni, minden ugyanúgy működik, mintha egy c-n játszanál....
Ha meg x-fit veszel,akkor kívánom,hogy semmi bajod ne legyen vele, az lenne a legjobb, nem ráderöltetni akartuk a xonart, hanem ajánlani. -
-
Skizz
addikt
-
Salvador20
őstag
csak dísz és tök fölösleges, mert sárgán világít, de lefelé, így csak minimálisan észrevehető, mivel nemsok fény tükröződik vissza a vid kari nyáklapjáról. Az viszont jó pont,hogy ki vannak világítva a jackek(meg az optikai is világít pirosan, de az nem azé
), bár nem találták el az összes szabványszínt(gondolom surroundnak nehéz lett volna fekete fényt berakni), de hozzá lehet tanulni 1-2 nap alatt....
-
Játékos
addikt
Mielőtt válaszolnék, szeretném leszögezni, hogy semmi rosszindulat, kárörvendés, lenézés, vagy "jól megmondás", stb. nem motoszkált bennem!
Én a Cellcomnál vásároltam, jenenleg kicsivel drágább, mint amikor vettem, de még így is jelentősen olcsóbb a MM-nál!
A Cellcom futárral küldi a cuccot, rendeléskor megmondják, hogy melyik nap fog érkezni, és felhívott a futár, hogy ezen nap, melyik órájában leszek otthon!
A szállítás 2200.- bruttó! Asszem 100.000 Ft-ig ennyi.Egyébként meg semmiféle alapdíjra nem gondoltam, mikor 2k-t emlegettem a MPL-nél!
Parancsolj. Ajánlom figyelmedbe az üzleti csomagot. (De még a prémium is 2k-n belül van...)
50000Ft-ig értékgari, max 2 napos szállítás, 30kg-os határ. (Ebbe simán belefér mondjuk a Logi, pedig az nme kicsi).
Igazság szerint nekem teljesen mindegy, hogy ki mennyit ad érte, pláne, ha az illetőnek megért annyit, de kérlek, ne mondd, hogy 20k-t nem tudtál volna hova tenni...
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest