- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
-
feketeibiza
tag
válasz
Henker2 #12562 üzenetére
A Z5500 erösítöje a satokra nem ad szinte még közép tartomány aljából is keveset a hangszórókra,hiába raksz másmien hangszórót bele attól még semmivel sem fog lejjebb menni a hangszínt.. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a kábel vastagság nem fog dobni semmit,hisz a mélyebb tartományoknál van szükség vastagabb kábelre..
-
-
-
tomi-ka
csendes tag
válasz
Henker2 #12541 üzenetére
Erről még nem hallottam, mit lehet tudni róla?
Nem találtam sehol tesztet, leírást.
Boltot is csak egyet találtam, ahol még lehet kapni.100W rms nem kevés egy kicsit a mélynek?
De amúgy ízlésesen néz ki, illene a szobához 100%-ban, míg a Z5500 kicsit stílusidegen volna...
-
tajcsi
őstag
válasz
Henker2 #12421 üzenetére
Már írtad, h ajól emlékszem, hogy mit tervezel. De szerinted, most is megéri még a csere, hogy ennyire másképp szólnak a satok? Nem gondolkodtál olyanon, hogy magukat csak a tekercseket cserélnéd ki?
más: tényleg, a satok paramétereit írja má' le egy hozzáértő, gyorsan utánanézek mi jöhetne szóba...
-
-
tajcsi
őstag
válasz
Henker2 #12376 üzenetére
Nem, itt nem arrol van szo sajnos. Valahol a forumban volt mar szo errol, hogy korulbelul 30e forint plusz lenne az, amivel csiszolni lehet a hangzason ugy, hogy bizonyos kondikat meg egyebb alkatreszeket kicserelunk a sub dobozaban levo elektronyikan. Ebben az arban persze benne van egy moddolt hangkartya is, igy azt mondjak, hogy bizony hallhato az elotte/utana dolog. En annak idejen olyan 60 000ft-ot fizettem a hangfalakert, de ra fogom szanni azt a plusz 30 rongyot tuti. Mas kerdes, hogy talalnek e megfelelo satelit egysegeket - ha mas megoldas nincs, akkor a tekercseket is ki lehet cserelni, es hidd el, logi z5500 gyari cuccokra mindig lehet vevot talalni, tolem peldaul mar tobben kertek a wooferbol a tekercset..bar, akkor az mar nem z5500 lenne. Ugy gondolom, hogy az a lelke a cuccnak, igy ha mast ki is cserelek, az tuti megmarad rajta - hacsak nem kinal fel valaki 30 lepedot erte, mert az a bose amit a helyebe kineztem, az kb 70 rongy (posta, vam stb...) igy bar a kb a fele legyen meg az uj woofer aranak.
Hidd el amugy, nekem volt sok pc hangfalam, egyedul ami jobb volt hangzasvilagban az az Altec Lansing ATP3 volt - kristalytiszta tueles magasak es nagyon telt melyek voltak (ezt pl a rebell yell c. szamnal vettem eszre). Ennek a cuccnak mar kell egy normalisabb hangkartya, meg azt is elhiszem, hogy pl nem mindegy, hogy hogyan van csatlakoztatva az eszkoz a PC-hez.
Egy szo mint szaz, idoszuke miatt nem tudok nekifogni a moddolashoz es most ki****bol nincs megfelelo hangkartya az aproban, szoval tolodik a project...
-
Papa18
tag
válasz
Henker2 #12321 üzenetére
Az hogy music, xtreme gamer tökmindegy, mert ugyanúgy szól, ugyanaz a driver.
Csak audio ne legyen, azt kell kerülni.
Fatality-n meg az xram parasztvakítás.
Visszatérve az én javaslaton xtreme gamer vagy music ha olcsón akar jót az ember, egyszer beállítod és hozzá sem kell nyúlni. -
-
Papa18
tag
válasz
Henker2 #12277 üzenetére
Gyártották azt még 2011-ben is.
Nekem 2011 36. heti van.
70-ért vettem bontatlanul.
Úgy tudom a 2008-as széria volt az utolsó kiégős, nekem is volt olyanom, el is ment a világítás.
Szerintem ez már van vagy 5 éves, én 40-nél többet nem adnék érte még bontatlan állapotban sem.
Nehogy már egy 2008-as kiégős használtat többért vegyen valaki mint egy 2011-es bontatlant.
2010-es előttit nem is nagyon szabad venni, ha bontatlan, max 70 az újabbakért, 2010-es bontatlanért max 50-60. Használtat ellenőrizni, elmenni, megszaglászni -
-
Darko_addict
őstag
válasz
Henker2 #12245 üzenetére
C-terv: minden mókolás nélkül vehetsz egy asztali USB-s ventit. Öcsémnek Tesco-ból van jobb féle, én pedig kettő Arctic Cooling Breeze-zel is rendelkezem. Egyik egy külső HDD-t hűt, mikor XBOX-ozom, a másik pedig engem fúj éjjelente, vagy mikor légszomjam van.
Mindkét megoldás - legalábbis a jobb ventik - 3.000,-Ft környékén van, egyetlen hátránya, hogy kell neki egy USB slot - hosszabbítóval akár 5-10 méterre is elér, valamint egy hely, ahová rakod. Ha a Panel az asztalon van, akkor egyszerű a dolgod. -
Brain75
senior tag
válasz
Henker2 #12189 üzenetére
Szia
Ismerem a hibát, már volt nálam több olyan hangrendszer ami ugyan ezt csinálta.
Most megint jó egy ideig (lehet csak 1-2 napig) de lehet hogy pár hétig aztán majd megint elhallgat.
Az egész panelt ami az erősítőben van át kell forrasztani , főleg a diódahidakat és akkor ha minden jól megy megszűnik a probléma.
HA nem akkor komolyabban el kell keresni a hibát.
-
Papa18
tag
válasz
Henker2 #11651 üzenetére
Akkor az a 810-es.
Nekemis olyanom volt anno, először villogó majd kiégő világítással.
1.5 évig volt meg, visszavittem a boltba, és nem tudták cserélni, ezért visszaadták az árát.
Végülis nem volt rossz üzlet, 1.5 évig ingyen használtam.
De jobb lett volna ha nem szarik be. -
Papa18
tag
válasz
Henker2 #11646 üzenetére
Akkor neked sem értana nagyobb szobába menni.
Nálam nem szólja ki magát rendesen ilyen kis helyen, mikor átvittem nagyobb szobába sokkal jobban szólt, nálam fél hangerőn is már csak üvölt és élvezhetetlen.
Nem tudja kiszólni magát sajnos.
Meg sajnos még panelban lakom, úgyhogy esélytelen próbálkozni, fél hangerőnél már az ajtót verik a szomszédok. Be is dobozoltam de nem adom el, mert 136-os a pidje, a legújabbak közül való, és alig használt, még garancia is van rá. Majd talán nyáron lesz lehetőség magánházba kötözni, és akkor előveszem, mert itt csak az áramot eszi de értelme nincs. -
Satyricon
addikt
válasz
Henker2 #10644 üzenetére
Üdv
Ha nincs rajta gari, akkor keress fel egy megbíz6ó műszerészt és ő kicseréli benne a ledeket. Nem hinném h olyan sokba kerülhet...
szerk.: most látom h előttem is hasonlót írtak
Akkor annyit mondok még, hogy Te is elvégez7ed a művelelet! Ide a topicba régebben valaki belinkelt egy leírást(képekkel meg mindennel együtt) hogy kell házilag kicserélni benne a ledeket. Érdemes rákeresni!
-
Regirck
senior tag
-
dime27
őstag
válasz
Henker2 #8686 üzenetére
Hally
nekem is ugyanaz volt a problémám ment is igy egy pár hétig de aztán ma este hazaértem melobol bekapcsolom a mélyládán a főkapcsológombot de a kontrolleren a piros lámpa nem gyulladt ki ami eddig ugye megtörtént!
A legnagyobb polyén az h délelőtt még hallgattama cuccot és tökéletesen szolt csak nekem se világitott már a led.....Tulerőtetve sosem volt nem hajtottam szét gari már nekem is lejárt rola és most itt van a fasza cucc és nem tudok hova fordulni vagy egyáltalán h most csak a kontroller része szart be vagy a mélyláda v mi?Please kérlek vaki segitsen már mert agyrohamot kapok zene nélkül!!!
-
törölt tag
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Henker2 #7260 üzenetére
Ha elsősorban PC-vel szeretnéd használni a cuccost, akkor célszerű analóg 5.1-es, illetőleg digitális csatlakozást is használni. Fentebb a kedves kolléga már említette a lényeget.
Filmeknél: DTS miatt digitális csatlakozás , Játéknál az EAX miatt és mondjuk egyéntől függően zenénél pedig analóg csatlakozás javasolt. Szóval mindenképp érdemes benevezni egy optikai vagy coaxiális kábelre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest