- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
calvin20
tag
Üdv!
Amikkel én használtam:
Audigy 2 ZS, X-Fi Xtreme Music, X-Fi platinum fatal1ty champion series
Az Audigy és az Xtreme Music között hangban nem sok különbség van. Talán a mély hang( ha jól beállítod) teltebb a X-Fi -vel. A fatal1ty felesleges hozzá. Semmi különbség nem hallható. Ezért is cseréltem el.
Az új op.rendszerek miatt inkább X-Fi-t választanék vagy Asus hangkarit.
-
szaszapi
őstag
-
törölt tag
-
bzoley
veterán
Szinte bárhonnan letölthető, de elküldtem.
Foo_input_dts
Mint említettem, én legrabbeltem a számokat, és .dts kiterjesztéssel sorakoznak a gépen. -
s7ry
tag
nemnem, félreértettél, én azért szeretnék uj hangkártyát venni, mert szeretném a DTS-es filmeket és zenéket DTS-ben meghallgatni!!!! erre a xonar nem volt képes, alapból a creative sem az, legalábbis az én ismereteim szerint, viszont ez utóbbinál van egy pakk ami segítségével DTS lesz
egyébként én nem voltam annyira megelkégedve az ASUS-al, véleményem szerint ugyanúgy szólt vele minden analógon, mint a 6000 FTos creative audigy SE kártyámmal...
még 1 dolog zavart DTS-en kívül, az pedig a gyenge basszusa volt, már ha lehet z-5500 basszusát gyengének nevezni -
törölt tag
Nem, semmi ilyesmire.
Csak zitrom írta, hogy majd jól beficcennek a high definition logók (nem ilyen szavakkal), s erre szerettem volna reagálni annyit, hogy a Z-5500-nál erre ne számítson.A HD kép egy jó dolog, bár az én igényeimet egy megfelelően elkészített DVD minősége is kielégíti annak ellenére, hogy van egy remek 32" FullHD megjelenítőm. A HD hangról nem tudok nyilatkozni, de ma néztem az Onkyo oldalát, ott is kísértetiesen hasonló szövegű hirdetéssel futottam össze.
raskolnikoff:
Garancia éppen úgy megy, mint másutt, nem kell az eredeti tulaj ahhoz, hogy szükség esetén érvényesítsd. Ha korrekt a tulaj, akkor tesztelheted előtte. Én eladóként és vevőként is ragaszkodnék is hozzá, hogy meghallgatható legyen a cucc.
-
lean
aktív tag
Pl én is vállaltam ezt a rizikót, amikor megvettem ezt a szettet.viszont nem bántam meg, szerencsére nincs gondom vele. én is gondolkodtam komponens szettben, viszont a z5500-al való tapasztalatok alapján, 20 nm szobába, alapvetően számítógépes használatra nem költenék többet házimozi rendszerre.fél hangerő felett ezt sem használom, persze nem csak ez számít, minőségben még el tudnék jobbat ettől képzelni (jó, inkább ez zenére igaz).
nappaliba stb természetesen más a helyzet.oda komolyabb cucott tennék.ott már tényleg csak a pénztárca szabja a határt.
az h drága e ez a szett vagy nem lehet vitatkozni, ha arra gondolsz, h logitech név, 25cm méllyel, dekóderrel stb, nekem génius 5005-öm volt, ahhoz képest előrelépés.
ha lesz kb 300k-m komponens szettre, az is előrelépés lesz ehhez képest. én így fogom fel... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest