- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozobp
csendes tag
Ezt én is így gondolám.... ha nem állítok semmit akkor is szebbnek kellene lennie főleg úgy hogy két drivert is próbáltam... az egyik gyári legújabb a másik az általatok javasolt paxbax... és én nem igazán vágom hol az a codálatosz effekt..... megy vissza bótba...
Bár ha valaki bevállalná hogy kijön és megmutatja hogy itt van a hiba te vakegér akkor azt megköszönném és talán a bótba se kéne visszavinni....
-
csizzah
aktív tag
Én pl MM-ba vettem a hanfalaimat és a hangfalkábeleimet is és messze olcsóbb volt mindegyik mit bárhol( a szürkéző webáruházakat is beleszámítva), a házimozi szaküzletben pedig úgy lehúztak egy digit koax kábellel hogy csak pisolgtam utólag (némi utánajárás után).
Persze az esetek 80%-ban tényleg nevetséges árakkal dolgozik a MM, de érdemes oda is benézni mert néha nagyon jó kis akciókat lehet kifogni.
-
Salvador20
őstag
amugy azért vettem mm-ban, mert az volt a legközelebb akkor, egyébként ez a kábel ugyanolyan kábel, mintha bárhol máshol vennéd meg. Átalakítóról nincs tapasztalatom. Mindenesetre a héten beestem, hogy 2A-s biztit vegyek. Ránézek a csávóra, mondom ez csak szgépes lehet, kérdezem, mondja, hát megkérdi az autóhifi szakosztályost. mondom 2A-s hengeres, porcelán bizti kellene. Jaja! Tudom melyikről beszélsz....nincs, esetleg 25A-s rézhuzalos üvegeset tudok adni(a hülyeség határtalan...). Ami kb olyan vastag mint a mutatóujjam
na erről ennyit. utána a legkisebb 0 elektronikai boltban a fickó azonnal vágta miről beszélek, mutatta, hogy van 2 fajta 2A-s stb, teljesen korrekt volt, szerinte jó az üveges is, mert gyorsabb(?), kész....szóval mm elmehet tényleg a sunyiba.....
-
Salvador20
őstag
igen, ezt aláírom, de most pár kábelről van szó, nem egy z5500-ról(pl), ami tényleg 80K-ba kerül a mm-ban. Én sem vennék semmi ott, mert tudom, már abból amikor ránéztem a G25-ös kormányra és 72K.....
szaszapi:De hogy mindenki jól aludjon: bármelyik maszek hangszer, vagy autóhifi, szórakoztató-elektronika boltban, ha elmondod, hogy ez a fajta kábel kell, akkor tudni fogják miről van szó.
-
törölt tag
Rosszul közelítettem meg a dolgot. Szóval nemcsak a hangerő miatt tartom túlzásnak. Amikor a kis szobából átraktam a mostani "nagyba" a hangcuccot, érezhetően szebben szólt. Kis helyen valahogy nem tudja úgy "kiélni" magát.
De ha úgy gondolja, persze, megveheti, rosszul semmi esetre sem jár vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged