- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Maybourne #7583 üzenetére
Az SG-n is azt írják, hogy 15 év múlva 1,4 %-ot tesz majd ki a készenléti fogyasztás, amiben benn van az is, hogy manapság ennél kevesebbet. (Megvan az általam is említett két nagyságrend.) De ha utánaszámol az ember az ott írt évi 13000 forintos megtakarításnak, akkor az lesz az eredmény, hogy kb. milllió forint az éves villnyszámla, ami nonszensz.
Százezer forint körüli összeg rögtön reálisabb, ebből pedig a standby fogyasztás 1000 forint körül van. Évente.A másik cikk pedig úgy látom egy fizetett stand-by killer hirdetés:
"A stand-by fogyasztás így évente 20-30 ezer forinttal növeli a háztartások villanyszámláját."Na neee.
Három havi villanyszámlám nincs ennyi, pedig van itt tuningos gép, LCD TV, villanytűzhely, mosógép, meg amit akarsz. S mindegyiket használjuk rendesen. -
szimcsi
senior tag
válasz
Maybourne #7574 üzenetére
Eddig én nem áramtalanítottam teljesen soha, meg valaki említette, hogy olyankor elvesznek az st beállításai, mondjuk túl sok beállítást én nem vesztenék vele, mert kikapcsolás előtt a hangerőt meg a bass-t le szoktam venni, más speciális beállításom meg nincs.
Lehet néha kilövöm én is ezentúl, egyhéten 1x -
törölt tag
válasz
Maybourne #7571 üzenetére
Fordítsd el, hogy ne világítson a szemedbe, vagy tegyél elé valamit. Szerintem felesleges minduntalan áramtalanítani. Én csak akkor teszem ezt, mikor legalább egy hétre elutazom, semmi baj vele.
Ha raskolnikoff netán mégsem viszi el, akkor lesz eladó állványom, ld. #7236. Egyébként érdemes a Vaterán nézelődnöd, pár hete volt egy ugyanilyen is, mint az enyém, bár kicsit drágábban, s "Z-5500 talp" nélkül.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Maybourne #3121 üzenetére
Hát ja akkor vmi más probléma lehet...
Az elektromos hálózat milyen idős a házban?Az mondjuk felettébb érdekes hogy egy túlfeszvédővel többször is elszáll.Sztem vidd el és add be gariba + a biztonság kedvéért hívjatok ki egy villamosmérnököt/szerelőt hogy mérje fel a hálózatot.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Maybourne #3118 üzenetére
Ha zavar akkor takard le a kijelzőt vmivel.Lehet venni ilyen öntapadós fóliát amivel le tudod fedni a kijelzőt de e-mellett jól látható marad viszont éjjel nem fog zavarni a kijelző és a ON/OFF gomb fénye.Ha pedig a kikapcsoló gomb zavar arra is ki lehet találni vmit.Személy szerint engem pont nem a kikapcsoló gomb szokott zavarni feltéve ha ki van kapcsolva.Mert ha nincs akkor zavar.De könnyen orvosolható a probléma.Sztem a túlfeszvédőt se kapcsold ki.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Maybourne #3115 üzenetére
Szerintem a mélynyomó hátulján lévő kapcsolót azt felejtsd el de nagyon!Soha nem szoktam kikapcsolni hátul.Csak a Soundtouchon OFF és ennyi.Esetleg ha vmi .... nagy vihar van akkor kapcsold ki hátul.Sztem.Vagy ha sokáig nem használod.Azzal ha minden használat után kikapcsolod a főkapcsolót azzal többet ártasz mint használsz.
-
boci85
tag
válasz
Maybourne #3051 üzenetére
Helló
Hogy a biztosíték elszállt az lehet egy estleges villámlástól is de nem valószinü
Áram igandozástól már inkább és ezérdekébe egy túl feszültség védelni elosztó dugaj ajzatot lehet kapni már 1500huf-ért ,igen elkell egy ilyen a cuccos mellett de nekem sincsa másik variáció,hogy elszállt ,emlitetted hogy nem voltál sokáig othon
valameik család tag megküldte rendesen míg nem voltál és így kihasználva a lehetőségeketés nem mert el mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged