- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A mostani rendszerem filmek alatt is lepipálja a Z-5500-at, de zene alatt jön elő igazán, mennyivel jobban szól. Pedig nagyon alap erősítőm van.
Nem high-endről beszélünk, nem kell itt horror összegeket költeni ahhoz, hogy jelentős javulást érj el. Viszont azt neked kell eldönteni, hogy megéri-e a kiadást, mert a maga nemében nagyon jól szól a Z-5500. Szerintem nem bánnád meg a cserét, de menj el hallgatózni, úgy a biztos(abb).Még mindig azt mondom, hogy 18 négyzetre ne vegyél 7.1-et. Ahhoz majdnem kétszer akkora szoba kell.
FireShadow:
Ha jól megcsinálod, akkor nem kell attól félni, hogy lerontja a hangot.
-
törölt tag
Még nincs készen a rendszer, hiányzik a HK, ahogy a Concept Sub is (Denon AVR 390, ill. a Genius láda van helyettük), s a hátsókat leszámítva a hangszórók sincsenek a helyükön. Így is meg-megcsillan a cucc, de legtöbbször érezni, hogy gagyi az a mélyláda és igazából az erősítő is.
Egyébként a Concept Center baromi jó. Éppen most próbálgatom, s még a végén rászokom, hogy DPLII-vel hallgatom a zenét.
-
LBandi
aktív tag
Akkor azt javaslod hogy kössem össze analóggal is és ha zenét hallgatok vagy filmet nézek akkor használjamk a digi jelet? Nálam a hűtő vagy akármilyen nagyteljesítményű eszköz működésbe lépésekor nem szokott pukkani egyedül ha a no digital data állapotból gyakran és rövid időre kap jelet pl i-explorer kattintó hang de akkor sem mindig csak kb néha. A dekóder kikerülését megy úgy csinálod?
Mert ugyen a cucc összes kimenete a dekóder hátulján van.
-
Regirck
senior tag
-
Regirck
senior tag
A gép volt erősítőre is kötve, ott én is probálgatam, hogy analóg vagy opticai. Hát az opticai nekem szebb hangképet adot, de minimuális szintem néhány %-kal viszont az analóg melett szól a térhangzás.
Analógon is átmegy a dts??
Erősítő elött egy X-540-em volt mellyel megvoltam elégedve hangra, akkor ez mennyire fejlődés ahoz képest? (Gondolom ég és föld, de nagyon?)Amúgy hétfőn legkésöbb kedden már vele fogok aludni.
-
törölt tag
Nem, én egyszerű javasasszony vagyok, az unokabátyám viszont a jövőbe lát.
Külföldi fórumokat olvasok a témában, s nézegetem a kínálatot. De a frissen megjelent kedvencek is mind 5.1-esek, alig akad egy-két olyan cím, amire rámozdulnék.Én H/K-ban gondolkodom, ott pl. a 160-as nem tudja a HDMI bemenetről leválasztani a hangot, nincs benne HD dekóder, előerősítés, Dolby Volume, zónázás, tanítható és háttérvilágított távirányító, iPod dokk és USB a firmware frissítéshez. A 260-ból is sokminden hiányzik, a 360 viszont mindezt tudja, valószínű olyat veszek majd.
On.
-
törölt tag
Elég sok sörben mernék fogadni rá, hogy az elkövetkezendő években sem változik jelentősen a 7.1-es hanggal érkező filmek és játékok részesedése. Ettől még én is 7.1-es erősítőt veszek, de nem a 7.1 miatt, hanem azért, mert az 5.1-es alapmodellekből sok számomra hasznos funkció hiányzik.
-
törölt tag
Biztos az a 7.1?
Én is gondolkodtam rajta, de végül úgy néz ki, elvetem az ötletet. Nagy szoba kell hozzá, hangfaltól függően bikább erősítő, nehéz beállítani a hangszórókat, ráadásul alig van élet az 5.1-en túl. Néhány játék, Blu-ray film támogatja a 7.1-et és annyi. Persze, fel lehet mixelni, de azért az nem olyan. Nem lebeszélni akarlak, de szerintem fontold meg. -
s7ry
tag
Hi!
Nem értek hozzá, nemtudom mi az a DTS connect
az ASUS hivatalos honlapján ott volt hogy tud DTS-t is:
[link]táblázat alja felé van odaírva:
"S/PDIF Digital Output 44.1K/48K/96K/192KHz @ 16/24bit, Dolby Digital, DTS"
Mindenki azt mondja hogy a DTS mennyivel jobban szól, én is direkt DTS miatt vettem meg a hangkártyát, vettem optikai kábelt is hozzá, de nem tud lejátszani DTS-es filmet vagy zenét
Ilyenkor mit lehet tenni?
-vissza lehet vinni és levásárolni? (múlt hét pénteken vettem)
-Creative-nál van egy olyan lehetőség, hogy megvásárolhatod x összegért a Dolby-t és a DTS-t és akkor elvileg minden DTS-be fog szólni..ilyen a Xonar-nál nincs?
-ha vissza lehet vinni, akkor megéri X-Fi Gamert+DTS-t vennem? (ha valaki nem érti ezt a DTS vásárlás dolgot, tudok linket adni hamarosan!)
PLS valaki segítsen
-
Kleroo
veterán
Ugye-ugye
ezt pampogom én itt sokszor
Komoly minőségű zenékkel sokkal jobban előjönnek a tartalékai
Ha szereted a black albumot, akkor szerezd meg dvd-audion. megvan dts-ben és vd-a ban is, és gyalázza
Felrobbanak a kis szatok a "dinamikától"A violator sima dts, vagy 96/24? mert megvan 96/24es dts-ben és kb más zene mint az eredeti(ugyebár nem masterelt) lemez
-
Orient84
aktív tag
akkor majd fizukor beujítok rá;)
ha meglesz,akkor mondhatnál olyan oldalt,ahonnan ilyen basztesztek vannak,vagy nekem ugyis jó ha küldesz
én ált gt5el játszom vagy vmi autós,néha lövöldözős,de most van vadászgépestől kezdve minden hülyeség
majd kiderül hogy milyen ha filmet nézek
legjobb házimozin a horror,beszaratósde a jó kis robbanos,durrangatós,vadászgépes filmek
-
-
lolman99
csendes tag
nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ez nagyon érdekes itt mindenki azt írja hogy a bass X-Fi 3/4 St-n meg 4/5 kocka.Nekem X-Fi-n 30%
ST-n meg 2,5 kocka és így pont jó nem sok,nem kevés pont jó most lehet hogy én vagyok nagyon hülye de nekem így pont jó ezt irtam elébb hogy nagyon fontos az elhelyezés eleinte nekem is 3/4 és 4/5 kocka volt de átraktam a mélynomót és ennyi is elég......
Meg még 1 hatalmas baromság részemről én minden nap ki és be kapcsolgatom a főkapcsolót (éjszakánként nem bírom) mert a trafója naon idegesítő és nem vok képes elaludni tőle.Erre van valami megoldás mert a kollégának régen volt rá egy biztositék csere akciója és azzal elhalgatott ez télleg megy? De most jön a baromság hatalmas része nekem NEM mennek el a beállitásaim ha kikapcsolom na erre adjon vki választ!
Nekem csak POWER gomb van a távirányitón xD
Amúgy ezzel a távirányitóval hogy kapcsoljátok be a pc-t??? Én csak a WOL-t ismerem amúgy ha lehetne vele a pc-t bekapcsolni meg mindent meg tv-t is meg monitort is mert nekem egy Samsung 225mw van ami egybe tv és monitor egyben (monitornak készült csak van benne egy tv-tuner)
-
szimcsi
senior tag
Hát nem kedvező előrejelzés ez számomra, mivel nekem is a napokban érkezik meg a szett és mivel nekem audigy 2zs van egyelőre, így én az analógot használnám és szinte csak mp3-at hallgatok. Bár az is biztos, hogy ahány ember, annyi beállítás, én valószínűleg máshogy fogom érezni, meg hát a jelenlegi inspire t7700-hoz képest is tuti más élmény lesz.
-
szimcsi
senior tag
Tehát mondjuk egy általad problémás mély közé sorolt PID verziójú szettel biztos, hogy lesz gond?
Egyébként ha rendelek online, akkor azt előre meg lehet szerintetek tudni, hogy melyik típusát fogják kiküldeni? - gondolom nem.
Nézegettem különböző online is rendelhető boltot és néha nagyon eltérő a z5500 ára, ennek lehet köze a különböző típusú Pid-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest