Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
válasz
raskolnikoff #13082 üzenetére
-
davidsone
addikt
válasz
raskolnikoff #13071 üzenetére
Én ASUS Xonar DSX-et használtam win10 alatt és tökéletes volt! Volt pár hangkártyám meg nem csak Z5500 alatt használtam ár/érték arányban szerintem nagyon ott van
-
Kleroo
veterán
válasz
Xtreme music nekem korrektül működik. (nincs több bug benne mint Win7 alatt
) PAX driverek sem jók?
Z-5500 talán a csúcson jött ki, amikor maxra volt pörögve a piac. Nem véletlen hogy 10évet kellett várni egy......khm semmivel sem jobb utódra. Szerintem kb még jól is járt vele a Logi mert olcsóbban lehet gyártani.
A Z-5500-at nem szabad lecserélni amíg nem dob össze az ember egy "normális" házimozit.
Esetleg elgondolkozhatsz még azon, hogy egy jó integrált alaplapi hangkeltős új lapot venni. Szerencsére elég nagy előrelépés volt ilyen téren, nem olyan rosszak. -
Turbolada II
őstag
válasz
raskolnikoff #13075 üzenetére
Ugyanúgy haldokló/halott üzletág, mint a normális hangkártyák piaca.
-
Turbolada II
őstag
válasz
raskolnikoff #13073 üzenetére
Vagy vehetsz hangkártyát "Z-t" használtan.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Pedig nem tudsz mit tenni. Ez van.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
raskolnikoff #8141 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy a Speaker Connection Wizard-ban digitre kell állítani a kimenetet, különben tutira nem fogja kijelezni ezt a kis ablakocskát. Analóg módban természetesen ezt nem jelzi.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
raskolnikoff #8141 üzenetére
Tehát, akkor neked két konfigod van, az egyiken Win7 64bit és a másikon pedig SP3-as XP?
XP alatt normálisan működik minden? Amúgy az érdekes, hogy nálad nem jön fel az a kis ablak. Kis fekete ablak fehér betúkkel.Én a gyári drivert használom, abból is a legfrisebb változatot, nem pedig Daniel K vagy Pax féle drivert. XP alatt felesleges ilyen moddolt drivert használni, többet árthat mint javíthat. Szerintem.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
raskolnikoff #8139 üzenetére
Bár nem tudom, hogy Win7 alatt mi a módi, de XP alatt, ha valami digit anyagot kap a kártya, akkor a képernyő jobb alsó sarkában feldob egy kis ablakot amelyen vagy Dolby Digital Bitstream Out, vagy pedig DTS bitstream out üzenet jelenik meg. Mindenesetre én ebből tudom, hogy minden okés, másrészről pedig onnan, hogy ezt követően az ST a megfelelő formátumra kapcsol és ezt természetesen jelzi a kijelzőn.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #8138 üzenetére
Francba. Most az AC3 már megy a MPC-on is , a dts meg ilyen röcögősen szól.
Próbálgattam 16bit, IEEE MPCben meg ffdshow configban is, de szar mindenhogy. Majd próbálgatom még este csak el kell mennem, azért thx a helpet. -
Furky
őstag
válasz
raskolnikoff #8134 üzenetére
Es ez ilyen K-Lite-ba beepulo program? Marmint annak kereteben telepitetted fel? Mert akkor nagy valoszinuseggel az a mgoldas, hogy a K-Lite ezeket kiszedte es a sajat filtereit hasznalja ilyen tartalmak lejatszasahoz, es a K-Lite beallitasainal kellene hasonlot keresgelni. Csak annyit kell csinalni, hogy beallitod kimenetnek az AC3, es a DTS-nel az SPDIF-et, aztan kalap-kabat, kesz is.
-
Furky
őstag
válasz
raskolnikoff #8130 üzenetére
Javaslom szedd le a legujabb verziojat a programnak: katt ide.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
raskolnikoff #8130 üzenetére
Mondok két dolgot. Ha nem tudod belőni az MPC-t, akkor két alap programot tudok ajánlani. Ezekre sokan azt mondják, hogy szarok, de szerintem megér egy próbát.
Az egyik progi a Nero Showtime (nero 7.10), a másik pedig a PowerDVD 8.x. Ezeknél a progiknál nincs más dolgot mint beállítani, hogy SPDIf-en küldje ki a jelet oszt csókolom. Legalábbis nálam tök jól műxik-működött. Amióta az eszemet tudom mindig ezeket a programokat használom. Nem kinlódok ezekkel a codec csodákkal. Csak DivX-nél veszem hasznát, HD-t meg úgysem nézek. Nem bírná a csodakonfigom, legalábbis a nagyobb felbontásúakat...Ugyanakkor kihangsúlyoznám, hogy XP SP3-as rendszerem van, ami megint csak nem mindegy. Szóval esetedben nem biztos, hogy a várt eredményt fogod kapni.
Furky: Én például az asztali DVD-nél úgy vettem észre, hogy jobban szól Coaxon mint optikain.
Viszont PC-nél nem vettem észre különbséget, pláne, ha egy X-FI van alatta.Amúgy remélem, hogy egyikőtök sem keveri az RCA-t a Coaxiális kábellel, mert akkor ejnye-bejnye-...
-
Furky
őstag
válasz
raskolnikoff #8125 üzenetére
MPC-HC beállításainál:
Internal Filters, majd a jobboldali oszlopban(Transform Filters) kattints kettőt a DTS-re, és állítsad át Spdif-re. AC3-at is. -
törölt tag
válasz
raskolnikoff #8122 üzenetére
Jól értem, s most tényleg az van, hogy a Dolby sáv szól, a DTS pedig nem?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
raskolnikoff #8110 üzenetére
Igen ez a híres neves flexiJack opció... Azt nézd meg, hogy esetleg a karidon van-e előlapi kivezetés amivel vagy az X-FI-hez való előlapot tudod csatlakoztatni és abba a mikrofont, vagy egyből azt a kábelt amelyik az előlapi mikrofon bemeneti csatijához megy. Én nem néztem az én kártyámat, mert már régen nem az 5500-as van a gépen, hanem a Z-2300, tehát nekem így szabad marad a a mikrofon csati. Esetleg még megpróbálhatod azt, hogy az integrált hangkarit beizzítod és azzal használod a mikrofont. Persze csak akkor ha a kettő nem ütközik egymással.
-
bluobluo
aktív tag
válasz
raskolnikoff #8112 üzenetére
Igaz, de említettem is, no nem a progi nevét.
Én momentán KMPlayer-t használok, az Armin van Buuren kegyetlen vele!!
Nagy külömbség van már csak az, hogy milyen lejátszószoftvereket használ az ember!
Csak mosolygok, hogy annó amit néhány angol feltett a you tube-ra, z-5500-el feszít, de - tisztelet a kivételnek - csak wmp11-et használ
Megéri a KMPlayer!! -
bluobluo
aktív tag
válasz
raskolnikoff #8106 üzenetére
Köszi az infót, amúgy kíváncsiságból kérdeztem, mert G51-en nincs "csak" RCA.
Optikai kábel csak minőségibb jelet vihet szerintem, azért is voltam kíváncsi, hogy aki z-5500-át használ, próbálta-e már e két csatlakozással.Azért várom az észrevételeket más azon z-5500 tulajoktól, akik hasonlították-e már össze a fent említett beállítással
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
raskolnikoff #8106 üzenetére
Da amúgy ha csak optikai kimeneted van, akkor lehet hozzá venni egy mono 3,5-es jack-Coax átalakítót.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #8104 üzenetére
Nah már látom hülyeséget írtam..szóval nincs az 40k. És azon meg van opti meg koax is...és ahogy láttam coax is képes dts-re.
Minőségbeli különbség van?
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff #7688 üzenetére
A Genius mellé bízom benne, hogy nem lesz olyan gyatra az alaplapi, aztán úgyis jön a HDMI-s erősítő, amihez már felesleges a hangkártya. Illetve a bolti ára kirívóan magas lett, így talán sikerül jó pénzért eladnom.
Ja és igyatok Maximilian-t, mert finom.
-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff #7661 üzenetére
Ha egyik játék nagyot szól, a másik meg nem, akkor a másik lesz a bűnös, nem a hangcucc.
Godfather II-őt ajánlom mindenki figyelmébe - legalább egy teszt erejéig -, mert valami hihetetlen nagyot szól, Xonarral legalábbis.
-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff #7658 üzenetére
Az há'. Bár nekem cod-ok alatt sose volt rendes mély, mindjárt "megrendelem" a 4-et aztán meglesem Xonarral.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #7657 üzenetére
franc, lejárt. nagyon dögös a cucc!
-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff #7653 üzenetére
Játékokra mindenképp analóg szükséges, egy jó hangkari (nálad xtremegamer) DAC-ja sokkal többet tud mint a logié. Nagyon fog dübörögni, hidd el. Én mostanság a Godfather II-vel játszok sokat, és valami iszonyat durva hangja van. A lövések akkorát dörrennek a mélynyomón hogy kiviszi az ablakot.
Térhatás is frankó, tiszták is a hangok, szóval nagyon jó.
Digitális általában akkor kell, ha valami Dolby/DTS anyagot akarsz lejátszani (film, zene), mert olyankor a logi dekódere dekódolj az anyagot. Játékra nem az igazi a digitális összeköttetés. Persze a konzol más téma, a koznolosok rá vannak kényszerülve.Balika: Attól még a sört felbontom.
-
Salvador20
őstag
válasz
raskolnikoff #7645 üzenetére
csatlakozva az előttem szólókhoz játékra csak az analóg a jó.
-
törölt tag
válasz
Jaja, optikain nem is fog megdörrenni a játék. Arra ott az analóg, 6 Ch üzemmódban.
-
Skizz
addikt
válasz
Nehogymár optikain keresztül játssz!
-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff #7636 üzenetére
üdv köztünk idegen
Milyen cucc volt előtte? Hogy tetszik? -
Salvador20
őstag
válasz
raskolnikoff #7636 üzenetére
balika eladta a szettjét?
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff #7576 üzenetére
Megy az, ahogy meg lett beszélve!
Maybourne:
A 10K abszurdnak tűnik, hiszen a standby és az üzem közbeni fogyasztás között két nagyságrend szokott lenni. Ez még úgy sem jön ki, ha a nap nagy részében készenlétben vannak a dolgok.
De ha zavar, ettől még nyugodtan áramtalanítsd. -
Játékos
addikt
válasz
raskolnikoff #7506 üzenetére
Most méé'? Örülünk a szerencséjének! Legközelebb nekünk lesz.
Csak mi van, ha beszarik neki? És akkor már megint 90k lesz ott, ahol vette? Akkor lehúznak róla 40k-t, mi?!Úgy is kelleni fog majd?
-
s7ry
tag
válasz
raskolnikoff #7490 üzenetére
Ez az!!
Vajon Media Markt-ban van ilyen?
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff #7370 üzenetére
Nem, tulaj alatt a végfelhasználót értem. Kisker az nem tulaj, ott minden forgalmazott áru forgóeszköz.
A garanciát is a kisker intézi, oda pedig mindegy, ki viszi vissza, efelől nyugodtan veheted kéz alól is. Volt olyan, hogy a Logitech cserélte, de szerintem az akkor történt, amikor a bolt csak egy évet adott rá, a cég viszont bevállalta a két évet.
Én is azt mondom, inkább vegyél egy használtat, ami már régóta működik. Az új sajnos ahogy mondod zsákbamacska, meg ugye drágább is.
-
Játékos
addikt
válasz
raskolnikoff #7370 üzenetére
Amúgy akkor abban egyetértesz, hogy érdemesebb egy kifogástalan használtat 50-60 között mint egy zsákbamacskát 85ért?
-
laolaj
aktív tag
válasz
raskolnikoff #7365 üzenetére
a garancia a termékre vonatkozik és nem a vavőre..! ez köztudott és aki nem ezt mondja az bolond..
hisz gondoljon már bele.. vesze egy telefont akkor a készülékre van gari és nem az emberre.használtan veszel.. meghallgatod és kész.. hiszel az eladónak és reménykedsz h ne is legyen baja...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #7364 üzenetére
ehh, kimaradt
szóval a másik meg, hogy ha használtan veszek akkor maximálisan meg tudok győződni arról, hogy jó példányt kapok-e
-
South Velen
addikt
válasz
raskolnikoff #7293 üzenetére
Pláne, hogy az alatta lévőnél valójában 98K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest