- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalmedve
csendes tag
válasz
Kleroo #13180 üzenetére
Hát, igen azért is nem kelt neki el, sokáig fent volt! Nekem van 2 szettem is, ha véletlen az egyik tönkre menne. 40.-ért megéri, az jó ár érte, még a 45 sem rossz! Ki lehet amúgy fogni keveset használt darabokat, csak azt sajnálom hogy már nem gyártják! Van egy Z906 is, de nekem ez jobban bejön valahogy.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Kleroo #13077 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik a PAX driver, de próbáltam több mindent, egy egyedileg készített pakkot is (egy bizonyos Daniel_K srác driver pakkját - azt hiszem jól írtam a nevét). Plusz próbáltam DSO-t is, de egyik sem műxik. A rendszer nem érzékeli hogy be van dugva a csatlakozó, a Daniel-féle meg azt sem látja hogy egyáltalán van hangkártya a gépben
Nem tudom az alaplapiak milyenek mostanság. REALtek alapból nem egy rossz társaság, csak hát a limitált lehetőségek a lapon ugye.
Hát igen, nem nagyon akarnék megválni a Z5500tól, ráadásul nekem régebbi típus van, megbízhatóan és szépen megy. Ha lesz manim egy jó sztereo hangfalra akkor a TV-hez tervezem berakni a Logit.
(#13078) davidsone: mikor használtad? Sokaknál elszállt az ASUS az anniversary update után.
-
Satyricon
addikt
válasz
Kleroo #12000 üzenetére
Álljon meg a mehet. Lehet agyilag le vagyok most fáradva, de... Még így se értem, mire gondolsz. Még példákat felhozva se értem...
Szerk.: Szóval... El tudja/tudjátok magyarázni, miért torzít be a Z mp3-nál? A hifiben is van magas hangsugárzó, de az mégse torzít be. Viszont a Z-nek sztem jobb minőségű a szatelitje mint a hifinek, mégse bírja az mp3-mat...
-
Darko_addict
őstag
válasz
Kleroo #10023 üzenetére
Ez a "képes okozni, ha" milyen esetben lép fel?
Mer' én fogtam a playert, váltottam hangsávot (semmi mást nem állítottam el/át) és abban a tized másodpercben jött az érzés, hogy ez durva! I've got the powa érzés.
Nem is az, hogy kicsit jobb lett, hanem erősebb lett a basszus, keményen hallattszott a gólyók ropogása, a tankok durranása stb. Lehet, hogy egy operánál annyira nem jön át, de egy új filmnél, akcióhelyzetben nincs kétség, akár 50%-os a hallásod, akár perfekt. -
Darko_addict
őstag
válasz
Kleroo #10018 üzenetére
Nagy örömmel letöltöttem a kedvenc Foobarotokat, kipróbáltam audio filellal -semmi extázis-, majd egy filmmel is, és ez az üzi fogadott:
"Unable to open item for playback (Unsupported file format):
"E:\[ uTorrent Downloads ]\Source.Code.2011.BRRip.KORSUB.AC3.XViD-EP1C\Source.Code.2011.BRRip.KORSUB.AC3.XViD-EP1C.avi""ROFL.
-
dudika10
veterán
Ugyan akkora ugyan olyan alu hangszóró még nem biztos, hogy ugyan az.
A doboz formája, mérete, merevsége, hangolása is nagyon sokat számít.
Szóval azért mert "ránézésre nem szólhat jobban" azért még szólhat jobban.Divat-nemdivat a logitech nem érezte úgy, hogy fejleszteni kell. Lehet, hogy nem ezt vártad, de ez a kapitalizmus. Ha nincs kiélezett verseny akkor nincs nagy fejlődés.
Mondok más hasonlatot: háború van és neked van 1 hordónyi puskaporod. Ha ezt ellövöd az első emberre akit meglátsz akkor nem marad amikor megrohannak. De ha tartalékolsz akkor nem fog elfogyni. Azt ne mond, hogy nem érted. Ennél tovább nem tudom ragozni. -
dudika10
veterán
Hangfal kábel vagy az áramellátás miatt lóg ott akkor már nem mindegy?
Nehogy már elemmel menjen a hangfal.USB meg mint médialejátszásra alkalmas bemenet egy kis médiaplayert takar a hangfalban, amit neked kell kifizetni.
Praktikus? Praktikus. Elvárható? Nem igazán szerintem.Miért védem?
1. mert senki nem hallotta még de már lehúzza mindenki:
"Már megszólalás nélkül is borítékolható,hogy jobban aligha szólhat,"
2. és egy teljesen szubjektív dolgot állapítotok meg:
"emellett csúnya."
Szerintem szebb mint az előző, komolyan. Nem E.T. feeling.
3. nem látjátok reálisan a helyzetet. A logitechnek nincs szüksége hatalmas fejlesztésre.
Vicc is van: "Ha véghezviszed a lehetetlent a főnököd felírja a mindennapi teendőid listájára."
Tegye fel a kezét aki folyamatosan egyre jobban dolgozik amikor tudja, hogy nem fogják kirúgni és nincs semmi szüksége a jobb munkára.
Majd ha valaki megszorongatja a logitechet lesz komolyabb fejlődés. Ez tök egyszerű marketing. Nem én vagyok fejlődésellenes.(#9841) Kleroo: ezt írtam az előző postban, hogy kell valami kábel és zárójelben megjegyeztem, hogy már van "wireless 230".
-
dudika10
veterán
Vezetéknélküliség kb használhatatlanná tenné. Egyébként elemről menne szerinted? 230 kell hozzá ha nincs kábel.
Vagy Uri Geller küldi hozzá az energiát mentálisan? (Egyébként létezik ilyen, már telefont sikerült is feltölteni hasonló technológiával, csak mondjuk nem éppen kis szerkentyű.)USB alatt meg azt hittem, hogy mint DAC-ot USB-vel használnád az optika vagy koax helyett, ami tök ésszerű és egyszerű lenne megoldani. De hogy médialejátszót is integráljanak bele...
Elég elrugaszkodott ötleted vannak. Természetesen mindezt 10k alatt szeretnéd emgkapni, ugye?
-
Turbolada II
őstag
1. Hangzás=Egyetértek.
2. Kijelző=jól mondod
3. Kinézet= visszafejlődés
4. Szatok= jól mondod
5. Kis hangerő dinamika= nemcsak a mély nem szép, de ehhez A osztályú erősítő kellene.
6. Vezeték nélküliség= Isten ments!
7. USB csatlakozó= nekem mindegy, de nem tekinteném hibának, ha nem lenne. -
dudika10
veterán
Hype? Eddig mindenki szapulja látatlanban is.
Én nem vagyok egyébként logitech fan, nem azért védem, hanem azért, mert látatlanban (hallatlanban) kár akármit szapulni és a logitech nem arról híres, hogy nem ért a dolgához.Turbolada II: írtam is, highend az más. Ott más szabályok uralkodnak.
Optimista? Miért?
A mostani vérfrissítős kör az összes modellnek előnyére vált eddig. mindegyiknél kevesebb lett a basszus, de összességében kellemesebb lett. Miért pont ez lenne a kivétel?
Hibákat meg nem a felhasználók miatt javították, hanem maguk miatt. Kisebb garanciális költségek... -
Terminator47
csendes tag
Most egy kicsit utána olvastam, valóban nem látok túl nagy változásokat a Z5500-hoz képest. Sőt inkább visszalépés. Nekem külön tetszett hogy az ST kiírja milyen forrást dekódol. Ennek elég "butának" tünik az ST-je. így sztem marad a jól bevált Z5500. Ehhez még alkatrészem is lesz.( Ez eddig eszembe se jutott.
)
-
Turbolada II
őstag
Kvázi zárttá teszed a szateliteket. Azt sem nagyon értem egy 3"-os hangszóróhoz minek erőltetni a bass-reflexet. 150Hz felett fog csak szólni úgyis és iszonyatos dobozhangja lesz főleg műanyag dobozban. A fadobozos Genius 2 frontja sokkal szebben szól. Azokat az erősítő iszonyatosan lerontja. Onkyoval hajtva sokkal jobb mint a Logi szatja.
-
Kiriadam
csendes tag
Na ez egy jó dolog,valszeg ki fogom próbálni hogy kitömöm,hátha segít a hangzásban.köszi a tippet
A zenére,hát én elhiszem hogy egy jó minőségű zenét jó hankarival jól add vissza, ezt nem vitatom, biztos lehet rajta javítani,de én eddig csak laptop alaplapival meg a lejátszóval próbáltam és az eddigi mp3-t amiket hallgattam másképp adja vissza.... még ez idáig nem tudtam igazán minőségi zenét rajta kipróbálni
,de tervben van,lehet hogy majd leesik az állam
de mivel én is egy smucig,lusta ember vagyok inkább mp3-t töltök,és nem veszteség mentes formátumban(több idő,keresgélés.....)de ha tényleg annyival jobb lesz akkor rá fogom szánni az időt
-
Darko_addict
őstag
Azzal kapcsolatban, hogy búg mikor nem szól a zene és csend van. Próbáltam fórumokban választ keresni, de nem találtam és így fordultam hozzájuk. Technikai kérdéssel nekik írtam, nem tudom mennyire felkészült a magyar supportos. Úgy tudom /gondolom/, hogy csak garanciális dolgokkal foglalkozik.
-
Kis zöld izé
senior tag
Félreértettél. Nem arról volt szó, hogy szebb lesz-e vele a zene vagy sem.
Arról volt szó, hogy hallható-e a különbség avagy sem. Azt mondod, hogy nincs különbség optikai és optikai kimenet között. Ez valóban így van, leszámítva azt, hogy alaplapi és az X-Fi optikai kimenetéhez képest, a Crystalizer lévén van különbség, szerintem az X-Fi javára, ami nem mellesleg az adott hangrendszeren hallható. Ha marketing, ha nem.
Ez itt a lényeg, a kihallhatóság, a dinamika javítása, erre tudomásom szerint nem képes más kártya. Természetesen komolyabb erősítő esetében erre nincs is szükség. De az 5500-as azért szereti...
Amúgy pedig nem Audio karim, hanem Gamerem van,lassan már 5.éve. Tehát teljes értékű X-Fi. Ezért is írtam, hogy nem tudom az Audio támogatja-e, ezt a feature-t.
Viszont, ha már itt tartunk, akkor az 5500-as sem annyira jó rendszer, mint amilyennek reklámozzák = marketing = valahogy el kell adni a terméket. De ennyiért...
Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom mondani, de az idők változnak. Azért ne felejtsük el, hogy önálló rendszerként nem fog olyan teljesítményt és minőséget nyújtani az 5500-as mint X-Fi-vel, márpedig ez elvárható lenne ennyi pénzért. Ugye változnak a jel/zaj viszony szintek. Egyéni vélemény.
Ha neked bejött a hangja mp3-as lejátszóról, legyen úgy... Ízlések és pofonok.
3 és 1/2 évnyi tapasztalatom van a rendszerrel, ezért is adtam el. Volt már néhány házimozi rendszerem, de nincs akkora nagy különbség az 5500-as javára. (önálló rendszerként)
Nyilván nem egy gagyi 25k-s Orion házimozira gondolok. Szóval hasonló árban kapok olyan rendszert, ami igenis tisztességesen megállja a helyét önálló rendszerként és megbízhatóbb, strapabíróbb és funkcionálisan is jobban kihasználható, mellesleg nem kell neki Crystalizer sem. Ezen lehetne vitázni, csak nem érdemes.
Nem vagyok audiofil, viszont a saját pénztárcám barátja vagyok.
Anno az S750-es rendszerről is elmondtam a véleményemet. Amúgy pedig zenehallgatásra Envy24hf típusú karit használok (általában) nem pedig X-Fi-t, mert én viszont nem szeretem az eröltetett mélyeket. A telt dinamikus mélyeket szeretem.
Sőt megesik, hogy nem is használok Pc-t zenehallgatáshoz. Ennyit erről, ezért kár volt kiforgatnod a szavaimat...
Mondok még valamit, néhány napja nyílt egy pizzéria a környékünkön, rendeltünk is egy 55cm-es pizzát, de sajnos a fele ment a kutyának, mert közel sem volt annyira finom, mint amilyennek reklámozták. Az illata kellemes volt, de evés közben kiderült, hogy az íze kevésbé jó... Ennyi. -
Turbolada II
őstag
Egy hangtechnika akkor a legjobb, ha a lehető legkevesebb és legegyszerűbb komponensből épül fel, de ehhez az is szükséges, hogy ezek a komponensek válogatott minőségűek legyenek. A hangtechnikával ugyanaz történik mint az autósporttal. Kiherélik.(Régi szép 80-as évek B csoport rally Audi Quattro stb...) Jelenleg meg itt tartunk: sokpont sokas hangszett, csillió watt PMPO, full hádé, háromdé. Minőség meg sehol.
-
Piftuka
veterán
"Crystalizer= Marketing EQ."
A Creative Console Launcher-ben, ahol ki-be lehet kapcsolni a Crystalizert, egy kis sematikus ábra mutatja, hogy mit művel a hanggal.
Ránézésre gyakorlatilag úgy működik, mint egy hangszerekhez használt kompresszor.
(Csak nem a hangerő dinamikájába nyúl bele, hanem a jelerősséget szabályozza.)Jól hangzik, s el lehet hitetni a felhasználókkal, hogy a Creative valami "különlegeset" alkotott.
-
Kis zöld izé
senior tag
Igen igényli a minőségi forrást, de sajnos, önálló rendszerként nem voltam maradéktalanul megelégedve vele. Sok fejtörést okozott nekem, amíg meghoztam a döntésemet. A körülményeim kívánják, hogy külön rendszerbe fektessek egy kisebb összeget. Szóval egy olyan rendszer kell, amit nem PC-hez "optimalizáltak". Ezt most inkább nem taglalnám.
Amúgy a kategóriájában verhetetlen, de 90k az nonszensz...
-
Turbolada II
őstag
-
Regirck
senior tag
-
zLk
csendes tag
Azért búg, mert árnyékolt kábel kell. (vagy nemtom hogy hívják)..
Ha nem találsz ilyen "elektro" boltban, menj be egy autóhifishez, náluk lehet hogy van.
Majdnem ugyanígy jártam, akartam 3x 10m jack hosszabítást, és kérdezte a hozzáértő srác hogy mire kell. Elmondtam, és kiokosított, hogy búgni fog, hacsak nem árnyékoltat veszek.
Azt ne kérdezd mennyi volt a métere, nem emléxem már rá -
törölt tag
"Az erősítő adott. Nem véletlenül ezek a hangfalak vannak hozzá."
Egyet kell értenem. Pár hete megvettem a Dali hangfalakat (4 db Concept 2 + Center), a Genius 3600-ra kötöttem őket, s nem szólnak szépen. Jobbak, mint a gyári dobozok, de nem sokkal. Kell az összhang.
Persze a jelenlegi rendszerben magam sem tudom, hogy a Supreme FX, vagy a Genius erősítő-e a büdösebb trágya, de egyre jobban hiányzik a Xonar és Z-5500 párosa. Ez valószínű így is marad, amíg a Geniust le nem cserélem egy H/K-ra, a 3600-at pedig egy 360-ra.
-
Turbolada II
őstag
Erről beszélek már a fórum eleje óta. A Z5500-nál dinamikáról beszélni fölösleges,mert az nincs. És az sem mellékes hogy a Geniust anno 23000 pénzért vettem, ezt meg 72000Ft-ért. A Geniust az egyik szomszédomnak adtam el és azóta is működik (most 5 éves a régi "fadobozos" Genius), a Z5500-al pedig már rengeteg probléma volt cirka 1,5 év alatt is.
*Vortex: Semmiképp ne cserélj!
-
Gabesz357
csendes tag
Na mind1 egyenlőre arrébb tolom ezt az ötletet, inkább szerzek egy kis infót hogy hogy lehet kivitelezni a dolgot. Úgy is most "becsusszant" egy vásárlás egy neon cső egy oldal plexi meg egy 1TB-s vinyó személyében szal most szünet egy darabig
De azért köszi hogy hozzászóltál a dologhoz
-
Gabesz357
csendes tag
-
-
Kis zöld izé
senior tag
Értem amit mondasz, de azért nem teljesen értek egyet. Kivételesen.
Egy és ugyan az célból készült a Sony is mint a Logi, ami nem más mint az otthoni házimozi. Ebben a kategóriában nem hinném, hogy rosszabb, minőséget produkálna mint a Logi, mellesleg többet is tud. De mindenképpen meg kell hallgatni, ha van rá lehetőség. Egy biztos, időt állóbb mint a Logi. Ne érts félre, én nagyon szeretem a 5500-as cuccomat, de mostanság nem ezt venném meg. Viszont amikor én vettem akkor még 73k volt, ennyiért ebben a kategóriában nincs jobb az biztos.
Integra: Ahogy érzed!
-
Kis zöld izé
senior tag
Szívemből szólsz!
Csak az előre programozott DIGITALIS gondolkodású emberek, akik tele vannak ZSÉ-vel, azok mondják, hogy szar. Pedig közel sem az. Szerintem te tudod, hogy miről beszélek.
A régi szép "flamek".
Az ára sajnos nagyon felment, én anno 73k-ért vettem a CHS-nél, azóta sem hagyott cserben. PID R740-es széria. A mostani szériákról sajnos tényleg sok rosszat lehet hallani.
-
Integra
titán
nem akarok többet költeni, mert nem olyan az életvitelem, ami indokolná, hogy kelljen, nem élek fix helyen és költözésnél mindig macerás, meg a franc akar méregdrága felszerelést költztetés után rongáltan visszakapni..
azt hiszem, ez elég lesz nekem. most már csak jóárasítva bekéne szereznem -
-
Integra
titán
mármint a xonar-z5500 párosra gondolsz?
természetesen szinte minden zeném mp3 és audio cd.
anno egy ideig hallgattam bose rendszeren 5.1-ben sima mp3 meg audio cd zenéket, na az döbbenet volt, hogy szólt, nem várom el azt a minőséget ettől a kis cucctól, de szerintem ha ezen a pároson is szépen szól 5.1-ben, akkor örülni fogok neki. -
Salvador20
őstag
én úgy hidaltam át ezt a problémtát,hogy hívtam villanyszerelőt, ő fúrt 4 lyukat a plafonba, vettem 45 méter oxigénmentes kábelt, és szabad elhelyezésű lett minden. A kábeleket,meg a telefoncsatornában vezette le...profi munka volt
Na viszont ha panelba vagy,akkor lehetnek gondok
-
Skizz
addikt
Én sem panaszkodhatok, 45k volt az egész, szóval egy bejáratott rendszer és semmi rendellenesség.
Bedobok majd egy normális biztit neki, meg túlfeszvédős konyektorra van dugva azt annyi, semmi gondom nincs vele. Filmre, játékra 10-ből 10, zenére meg attol függ mi kell. Klasszikus, rock, metálra nemjó (bár a .flac és DVD-A éppenséggel jólmegy rajt'), trance/vocal trance valami hihetetlen jó, jobb mint (volt) barátom bowers sztereóján.
-
törölt tag
Jaja, hangfalakat és borokat nem tudok normálisan összehasonlítani.
Tapasztalom, hogy más, el tudom dönteni melyik a jobb, de hogy a miérteket is részletesen kielemezzem, ahhoz nincs szókincsem.
Amúgy a Genius teljesen más hangkártyabeállításokkal szól szépen, erre csak később jöttem rá. Azért a Z-5500 jobb, de ez sem rossz, az árát vastagon megéri!Ba cy lus:
Erősítő később lesz, de egy "kommersz" gépet nézegetek, mégpedig a megjelenés előtt álló Samsung AV-R730-at. Több, mint 100K-t lehet fogni rajta (gondolom azért is, mert komponens bemenete pl. nincs - nekem úgyis felesleges lenne), viszont tud mindent, amit kell: HDMI, Anynet+, s az elődje, a 720-as állítólag kifogástalanul szól.
-
Játékos
addikt
Ne butáskodj már! De tényleg ne! Egyrészt nem voltál velem még sokat, így halvány fogalmad sincs, hogy én mit hallgattam, illetve mit nem.
Nem is ez a lényeg, hanem a HSZ második fele. Ne mondd már nekem, hogy Te meghallod a Login, hogy a forrás, amit hallgatsz, éppen 48, vagy 96 KHz?!!??!?!? Persze úgy, hogy nem látod, illetve ugyanarról a zenéről van szó! Pláne, hogy amik netszerte fellelhetők, azokat otthon buherálta, meg effektezte, meg mélyhangkiemelte valaki egy DTS készítő progival.
Mindezek mellett szerintem félre is értetted a hozzászólásomat, mert én azt írtam, hogy én is szeretem ezeket hallgatni, illetve TALÁN elég ezekhez sok esetben a Logi, bár komolyzenéhez nem. Pontosabban nem mindenkinek. Ha Neked igen, akkor szerencsésnek mondhatod magad!
Béke! -
törölt tag
Akkor témánál is vagyunk.
Tudnátok ajánlani dvd-audio/sacd formátumból (akár jöhet priviben is, ha itt zavaró) jól keverteket? Eddig amúgy nekem nincsenek túl jó tapasztalataim, amiket hallottam (de ez nem túl sok, szóval nem referencia értékű), egy cd hangminőségét hozták, vagy jobb cd esetén még azt sem. De kíváncsi lennék, milyen lehetőségek vannak a formátumban. Előre is kösz!
-
törölt tag
Tudom, én azt jól.
Ha megnézed, a kolléga keveri / összemossa a Dolby-t és a Dolby Live-ot, illetve a "DTS-es" megfelelőjüket.
zitrom:
Mire vonatkozik a kérdés? A Dolby és DTS jelet csak ki kell küldeni, ez nem támaszt túl nagy követelményeket a driverrel szemben.
Ettől függetlenül lehet olyan, hogy behülyül a driver s nem küldi ki. (Ilyennel még nem találkoztam.)
A Dolby Live és DTS Connect más, ott tömöríteni és kódolni kell, ez összetettebb. Ettől függetlenül ha jól tudom, egy AC3 Filter is éppúgy megcsinálja, mint a hangkártya drivere. A Xonar esetén legalábbis nem írják, hogy hardveres segítséggel történne a művelet, X-Fi-nél nem tudom hogy van. A Creative chip szeret hardverből dolgozni, szerintem ez is így működik. Hogy a különbség hallható-e, arra van egy lyukas félkrajcárom, hogy nem. -
Salvador20
őstag
[OFF] Az aláírásodra van egy nagyon jó történetem. Van ez a vidám vasárnap cucc,amikor sok öltönyös pasi meg kosztümös nő összejön, és egy ember prédikál nekik, és mindenki elájul tőle, teljesen eufóriában vannak és bólogatnak hülyén mindenre.
Na szóval egyszer odakapcsoltam és ennyire tudtam odafigyelni:
"2008 a Biblia éve, de ne hidjék azt, hogy a Biblia csak most híres, a Biblia mindig híres volt, annyira, hogy már Szűz Mária is ezt olvasta a kisded mellett a Jászolban!"Na innentől teljesen felborult a képem a Bibliárol, azóta is zavartnak érzem a történelemtudásom
[/OFF]
Ja és asszem z-5500 gondoskodik a kihangosításról
-
törölt tag
A Z-5500-on lehet zenét hallgatni?
Előfordulhat, hogy valaki (aki esetleg nem szól hozzá, mert legyél nyugodt, nem mindenki szól hozzá, valaki csak olvas) csak zenét akar hallgatni rajta? Akkor ugyan miért nem kapcsolódik ez ide? Mikor előzőekben tűzálló kábel fellelési helyét írtam le. -
törölt tag
Akkor még mindig nem érted. Zenehallgatás. Ez a kulcsszó. Mondtam vagy nem mondtam? A használtat mondtam? Van olyan, aki elsődlegesen zenehallgatási okból kifolyólag ma 5.1-ben, 2.1-ben gondolkodik (és a sztereó eszébe sem jut)? Igen, van. Miért? Részben PR, részben mert elhallgatjuk (mostanában, általánosságban!) a komoly sztereó rendszereket. Attól még hogy a sztereó hatszor leszólja a Logit, nem biztos, hogy az überfasza, és hibátlan, erről egy szót nem írtam. Értelmezni kéne. Én magam is mindig az élőzene varázsát emlegetem föl, és hogy azt még az úgynevezett high-end rendszerek sem érik el. Innentől inkább úgy tűnik nekem, hogy nehéz bevenni a másik véleményét.
-
törölt tag
Próbáljátok ki ti is, a test tone generator nevű progit fél perc alatt megkapjátok a neten. Én most nem vagyok a logi közelében, de most kipróbáltam egy gagyi a4tech 2.1-essel. 17500Hzig hallatszik egyértelműen, de ott azért jóval feljebb kell tenni a hangerőt ahhoz hogy hallani lehessen mint mondjuk 1000Hz-en. Ja és kibasz***tul fülsértő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged