- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
focvis #58675 üzenetére
Én is bejelentkezem elvonóra.
Kezdeti lépések:
- parkolóba állás után megtanulni nem visszafelé nézni rá többször, amíg elérek a bejáratig
- nem mosom minden alkalommal az alvázat úgy, mintha 5 kg só lenne rajta (nyáron sem)
- télen sóban közlekedve elengedni azt az érzést a kasztnival kapcsolatban, mintha engem mártogatnának kénsavba
- az első madárszar láttán nem rohanni vizes flakonért és törlőkendőértKezdetnek ennyi elég, utána jöhet a többi.
Alapos autómosás kívül nálam is 2 óra. Szerencsére a beltér nagytakarításokat már eléggé sikerült elengednem mióta lakásban élünk és nincs lehetőségem az udvaron porszívóval az utolsó nem oda illő atomot is kiszippantani a legeldugottabb helyekről. A szivargyújtós porszívót próbáltam, de egy vicc, a kutakon található 50 Ft-os érmével működő mamut méretű porszívó még nagyobb vicc. Néha kitörölgetem, pár havonta meg elviszem egy ~1.500 Ft-os belső takarításra. Jelenleg udvar nélkül jobbat nem tudok....
(külső mosás megoldott, mert viszek magammal a bedobós mosóhoz 15 liter vizet és 2 db vödröt, amelyekkel+a nagynyomásúval gyakorlatilag ugyanúgy le tudom mosni, mint otthon -> hajnalban kell menni, hogy ne tartsak fel senkit) -> autókozmetikákban való mosásban persze a buzériám miatt nem bízom, csak ha magam mosom le, akkor érzem elvégzettnek a munkát.De jó is volt, míg a kis Swift volt. Érzelemmentes voltam vele, nem nyaltam körbe 100x, csak mikor indokolt volt. Boldog és érzelmileg felszabadult voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest