- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Golf IV-ben hátul lóg a kárpit. Nem az egész ztetőkárpit, csak van egy kis sáv (6-7 cm széles), ami egy visszahajtása a kárpitnak a csomagtartónál, na az lóg.
Kerestem volna kárpit ragasztó spray-t, voltam már jópár boltban és varázslatos módon sehol nem volt.
Ez ennyire hiánycikk vagy én vagyok peches? Kb háromnegyed éve keresem már, voltam több autósboltban, szervizben, auchanban és sehol nem kaptam.
Tudtok olyan nagy bevásárlóközpontot vagy bármit ahol lehet kapni spray-t? Esetleg valami bevált jó árú márka nincs (Lidl-ös vagy hasonló)?
Online tudnék rendelni de amekkora munka, lehet olcsóbb ha elmegyek egy kárpitoshoz aki gyorsan rányalja mert nem tűnik egy nagy munkának azt a kis lelógó részt visszaragasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Politika
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpársportok
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest