Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nestor16

senior tag

válasz Mesterlovesz #5870 üzenetére

Búék mindenkinek. Elnézést, ha tavaly óta csak most csatlakozok be újra :DDD :DDD :DDD

Adózással kapcsolatban: Én azt vontam le a többiekre alapozva a fórumban, hogy adózni kis mennyiségbe fölösleges, csak százezres tételeknél van értelme tartani az adóügyi hivataltól. Az meg hogy kell(ene) az tény, de ezt mindenki maga dönti el, hogy fog-e adózni.

R9 280X-es kártya már egy ideje nem kapható és 85 ezer forint körül volt az ára. Innentől a téma még egy fokkal bonyolultabb lesz. Az egyik tagot nemrég "beszélték le" erről a fajta befektetésről, mert egyszerűen túl kockázatos... lehet hogy főnyeremény, de lehet hogy még eladni sem tudod majd a kártyákat...

Szerintem az ilyesfajta befektetéshez pedig komolyan kell érteni, szakképzettnek kell lenni, mert biztosan vannak előrelátható jelek hogy mi várható, de még úgy is nagyon nehéz lehet megmondani előre hogy mi mennyit fog érni, sőt megkockáztatom hogy senki sem tudja. :))
    Én ( megint csak szerintem ) nem vennék rá mérget hogy emelkedni fog a bitcoin... Ha csak azt nézzük, hogy ha törvényt fognak kiszabni rá máris valószínűsíthető a zuhanás. De rengeteg más tényező befolyásolhatja az árfolyamokat...

Én úgy gondolom, gondold át még egyszer :)

Gondoltam most megpróbálok már én is segíteni, a többiek úgyse érnek rá most :D

Új hozzászólás Aktív témák