Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Nnno, gyerekek, felállt a második rig: Harvester 2. 6x1070Ti EVGA ACX 3.0 kártyákkal. Holnap részleteket is elárulok, de mindenesetre minden számításom bejött (kivéve, hogy először küldtek egy fizikailag sérült tápot). Megírom majd, hogy pontosan milyen alkatrészekből, hogyan raktam össze a teljes riget és szerintem mindenkinek tetszeni fog az egyszerűsége, és hogy bárki pillanatok alatt összeteheti, akinek van rá alkatrésze, ugyanis nem kell szerelni, farigcsálni semmit. Ja és jóval helytakarékosabb is. Holnap... (vagyis ma, de miután aludtam egyet). Addig futtatom egy kis ZCL-re, hogy lássam stabil-e, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest