Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiii
tag
Én most kezdem úgy érezni, hogy annyi vesződséget nem ér számomra a bányászat amennyit tudok vele keresni. Sajnos talán túl későn szálltam be. Még kb 3 hónapja egy tök jó dellát össze tudtam szedni multi poolokkal. MOst vadászom az új coinokat és azzal tudok egy elfogadható profitot összehozni. Sajnos mire jól kitanultam a dolgot... "persze a magam mondján". Sajnos annyi szabad időm nincs, hogy egyfolytában a gép előtt űljek és keressem az új megjelenő coinokat. Azzal még elég jól tudok keresni, de nagyon időigényes. A lényeg, hogy itt nem akarok hirdetni, csak annyit jeleznék, hogy ha valakit érdekelnek a kártyáim, tápok, riserek stb, akkor dobjon rám egy PM et, és elmondom milyen cuccaim vannak és milyen áron...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest