- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
[Stadia] igazából a Destinity 2 már jelzi a press A gombot rögtön az elején csak nem reagál rá, Borderlands 3 nem látja. A csatlakozás nem történik meg. Van egy hozzáadás menü, de ott nem jön létre a kapcsolat, pedig egyszer már volt csak akkor későn vettem észre?
Már az Xbox game pass-on gondolkodok mérgemben, de gondolom az kizárólag windows támogatott. -
-
J.C.G.
aktív tag
Szuper, köszi a jó hírt.
Pozitív, hogy áttért Type-C-re a Microsoft. Egy ilyen terméknél rizikósnak tartom azt a csatlakozót. Már csak abban kell reménykednem, hogy nem valami 30 cm hosszú tyúkbelet csomagoltak hozzá.
Bele lendültem a játékba, szinte már pro vagyok billentyűzeten is. -
Ezt elindítod, és a Szoftverkezelő fog elindulni (Remélem Mint alatt is?!
Isten ments!
Gdebi fog alapból elindulni, biztosan feljön a figyelmeztető, hogy a szoftvercsatornán lévő régebbi verzió ajánlottabb,
de azon továbblépve csak katt és települ.
Gyakorlatilag ez a leírás is ugyanazzal a verzióval dolgozik, csak wget-tel tölti le a .deb fájlt és terminalból megy a telepítés is.
-
SwissAirplan
aktív tag
Köszönöm. ezt megtaláltam.. de valamit nagyon elronthattam, mert nem akar működni.. a telepítés az ment de gondolom a konfigurációnál nem stimmel valami mondjuk még azt se tudom hogy milyen ftp cimet portot user és passwordot kell megadni... godolom a cim a gépen futó cim lessz..
Esetleg ha ezekbe tudnál tanácsot adni azt is megköszönném!
-
törölt tag
A szerveren amin játszunk ott ezek a pakkok futnak. Össze lehet rakosgatni kézzel is, de 250 modos pakkoknál ez eléggé macera. Bár van egy tag aki megcsinálja magának mindig, el tudom kérni tőle végül is.
Szóval akkor tulajdonképp semmi akadálya, hogy simán Winről leléphetek.Esetleg Wine mennyire macera egy Twitch klienshez?
Illetve meg tudjátok mondani mennyi ramot foglal alapból a rendszer? Nekem a Win indítás után 2GB körül mozog és nem fut semmi a háttérben. Kicsit sokallom.
-
törölt tag
Twitch szolgáltatja a modos pakkokat a Minecrafthoz, régen Curse, FTB és AT launcher szolgáltatta ezeket csak mind kihullott. Twitchből kell elindítani a Minecraftot az dolgozik az autentikációs szerverrel is adatot egyeztetni, de utána már nem kell. Szóval annak futnia kell minden első indításnál. Ez egy kicsit másabb, mint az alapjáték.
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Letöltöttem a deb csomagot, felraktam úgy. De akkor meg minden videóra hibát ír.
/usr/bin/mplayer -noquiet -slave -identify -nofs -sub-fuzziness 1 -vo xv, -ao pulse, -nodr -double -nomouseinput -input nodefault-bindings:conf=/dev/null -nokeepaspect -wid 58720334 -monitorpixelaspect 1 -osdlevel 0 -subfont-osd-scale 3 -progbar-align 80 -ass -embeddedfonts -ass-line-spacing 0 -ass-font-scale 1 -ass-styles /home/zoko/.config/smplayer/styles.ass -subcp ISO-8859-1 -subpos 100 -volume 50 -vf-add screenshot -noslices -af-add scaletempo -softvol -softvol-max 110 /home/zoko/Carrie Fisher Time-Lapse Filmography - Through the years...-6rFT3yxODCE.mp4
Unknown option on the command line: --progbar-align
Error parsing option on the command line: -progbar-align
MPlayer2 UNKNOWN (C) 2000-2012 MPlayer Team
ID_EXIT=NONE -
zambozoli
aktív tag
-
-
Bohus
aktív tag
Melyik Mint van fent nálad? Nálam 18.0 MATE. Kipróbáltam manuálisan feltenni a különböző Lightning verziókat, de a 4.7.4 mellett a 4.7.2 és a 4.7 sem működött, a régebbieket és újakat pedig már kár is próbálni, mert nem jók a Thunderbird 45.4.0 verzióhoz. Windows alatt bezzeg működik ugyanez a párosítás...
-
Merula Alba
tag
Ez csak egy pillanatnyi helyzet volt akkor. Nem hallottam szinte semmit, ezért húztam maximumra.
Nagyon halkan szól, torz.... Most annyit sikerült elérnem hogy nem torzít, de nagyon halk még mindig. A külső hangerőszabályzó nem működik, illetve továbbra sem szól a mélysugárzó.
Nem értem mi lehet a helyes bekötés, illetve hogy miért ilyen halk?!??! -
-
Mtbsrác
senior tag
Ezt beírtam:
sudo ntfsfix /dev/sda6 (nincs ugye felcsatolva)Processing of $MFT and $MFTMirr completed successfully.
Checking the alternate boot sector... OK
NTFS volume version is 3.1.
Going to un-mark the bad clusters ($BadClus)... No bad clusters...OK
NTFS partition /dev/sda6 was processed successfully.Ez jött válasznak kb 1mp múlva. Visszarakom a wines vinyót hogy helyretegye.
-
-
syler123
veterán
Wtf? Ez most komoly? Ez a magyar oldalról leszedett Linux Mint-re is vonatkozik? Pont tegnap szedtem le és próbáltam ki a Cinnamon verziót...
Sőt be is bootoltam vele persistent usb-ről. Nem látogattam fontos oldalakat csak teszt volt, van tennivalóm ezután?
If you downloaded via torrents or via a direct HTTP link, this doesn’t affect you either.
Ezekszerint ha torrent-el szedtem, akkor engem nem érint, már kezdtem megijedni... Ekkora mákom csak nekem lehetne, eddig nem kínlódtam linux-al és az is pont azon a napon (amikor nem kellene), pont azon a gépen lenne, amin fontos adatok vannak
-
Apollyon
Korrektor
Azért az oldalaknak is fenn kell tartsák magukat valamiből, nem kötelező látogatni őket. Persze ott van az is, ha nem blokkolod a reklámot egyáltalán, és úgy kell halászni az érdemi információt, na az pedig az adott lap színvonalát tükrözi.
Vagy ha van esze a sitenak, akkor bevezet egy fizetős funkciót. Itt a ph-n is elkezdődhetne ez már, mert ez a mostani telekomos reklám már az agyamra megy. -
Lathronos
őstag
Csak az a baj vele, hogy a Plasma 5.3.1-et nem lehet rá telepíteni.
Én sohasem kedveltem a KDE-t, de ez nagyon tetszik. Csak lenne rá mód, hogy telepíthessem, de nincs. Próbáltam a Kubuntu backportot, a neon-t(egyik se aktiválta a Plasma 5.3.1-et), talán holnap a Debian sid-del próbálkozom, hátha.
-
dbius
veterán
Köszi, hogy megnézted.
Közben én meg a kid3-t próbáltam ki, de nagyon elüt a felülete, tiszta kde feeling, elvetettem, az easytag kézreállóbnak tűnik nekem.
easytag: Most én is kibróbáltam úgy, hogy a menüsor alatti ikonok közül a "változtatások mentése a kijelölt fájlokba" lehetőséget választottam, így nekem elmentette a tageket az összes kijelölt fájlhoz! Eddig nem is ezzel az ikonnal próbálkoztam, hanem a jobb oldali ablakban az egyes boxok melletti ikonokkal.
Viszont amikor a jobb oldali ablakban átváltok a "képek" fülre és ott hozzáadom a borítót és az ablak alatti jobb szélső ikonra kattintok "a kijelölt fájlok címkézése ezekkel a képekkel", akkor lefut látszólag hibamentesen, de mégsem csinál semmit.
Szóval alakul ez, csak mélyebben kell tesztelni úgy tűnik. Köszi még 1*
, azt hiszem marad az easytag, ill. a beets is!
-
dbius
veterán
A beetset használom terminálban főként, de valahogy lusta disznó vagyok - 10 évnyi linux használat után is - és jobban esne csak kattogtatni...
Ezért ki akartam próbálni valamilyen GUI-t használó cuccot is, így találtam rá az easytagre és ezt próbáltam ki. Mindjárt ránézek azokra is, amiket linkeltél, köszi
Szerk: az mp3tag-et használtam korábban win alatt, jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged