-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Felraktam próbaképp egy Uborka 21.10-et és vagy javítottak a rendszeren valamit,vagy én voltam a figyelmetlen és tényleg az Other OS volt a megoldás,de most egyből enged 60Hz és a játékok is abban futnak. Egyetlen apró hibát vettem észre eddig hogy a Qbitorrent kilép mikor beállítanám hogy hova mentse le a dolgokat+Steam Chatnél nem enged fájlt küldeni. Pár napig tesztelem, utána visszarakom a Linux Mint-et megnézni ott is most normálisan megy-e.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #13856 üzenetére
A linket elmentettem,a jövő hónapban fogok venni egy monitort vagy nvidia kártyát. Ha belegondolok elég nekem a Linux is,csak ez a hiba miatt nem volt fen huzamosabb ideig sose. Ez a TV egy nagy *****,voot vele más bajom is. AMD kártyán valamiért nem RGB teszi Windows alatt hanem a másikba aminek az volt az eredménye hogy idönként elment a kép, de visszajött mindig. Mikor ezt meguntam akkor is felraktam egy Linuxor,szintén FHD 15Hz ment (Akkor még nem tudtam mi a hiba),de sose ment el a kép egy pár másodpercre,akkor jöttem rá hogy RGB-be megy a TV Linux alatt,és Windowson átrakva negszünt a bajom.
-
törölt tag
válasz
lev258 #13846 üzenetére
Nemhiszem hogy valami beállitás lenne,mert más linuxok is igy mennek. (Ubuntu,Manjaro,Magyarch).
Ameddig volt AMD kártya a gépembe,akkor is ez volt a bajom. Nyílván a TV "gagyi", vagy Linuxok nem szeretik.
Az AMD meg INTEL driverek Linux alatt nem egy és ugyanaz,és az NV driverek mások?
Esetleg tudsz adni valami másik drivert? (PPA)
Vagy rakjam fel a legújabb kernelt? Most az van fent amit gyárilag lefrissit telepítés után a Mint.
-
törölt tag
válasz
lev258 #13844 üzenetére
Szemre ha egeret mozgatok akkor nem akadozik,de ha kicsinyitem az ablakot,ha húzom akkor se akad,de ha maximum méretre rakom akadva mutatja,és ha játszok FHD alatt akkor nem 60Hz fut a játék hanem 15Hz vagy 24Hz-en.
Most hogy megnéztem a képet,valóban 60Hz mutat,de ott az i hetű ami tudjuk mit is jelent. Akkor vagy leveszem HD-ra vagy valahonnan szerzek egy nvidia kártyát.
-
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam a Linux Mint 20.3 Cinnamont az aláírásomban szereplő gépre és a képen látható dolog a problémám. Egy Hyundai FHD TV-t használok monitornak. Van megoldás hogy tudjam FHD alatt a 60Hz használni? (Azon kívül hogy leveszem 720P-re? Ott valamiért engedi.) Windows alatt megy a 60Hz rendesen,de kicsit meguntam a Windowst. AMD kártya is volt már a gépembe (R7 360 illetve 370) ott is ugyanez volt a bajom,tehát a TV-vel van baj vagy a Linux nem szereti ezt a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest