- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
afi0903 #4901 üzenetére
Te magad írtad, hogy az egyik logfájllal van a gond. Vagyis meg kell nézni, hogy miután újra megjelenik törlés után, és ismét növekszik, milyen sorok veszik át benne az irányítást, mitől hízik.
Torrentnél meg elvileg te állítod be, foglalja-e előre le a helyet neki, vagy pedig dinamikusan csinálja. -
Fenyő
őstag
válasz
afi0903 #4687 üzenetére
Én speciel az Audacious-t is használom zenehallgatásra, abban pl. van Rand(om) beállítás, ha az alap lejátszóban (ami nem is tudom hirtelen mi, meg kiadásfüggő is) nem találnád.
-
Sonja
nagyúr
válasz
afi0903 #4557 üzenetére
Én az FF Multi Converter programot használom erre a célra (is). Vannak előre beállított Preset-ek, amiben megtalálhatóak az Androidos telefonok is. Több programot is kipróbáltam (köztük a handbreak-et is), míg végül ennél maradtam. Szvsz egyszerű használni is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest