- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szildavid90
aktív tag
Úgy értem, hogy a tálcán ahol van az óra meg ilyenek és ha megnyitok egy programot, skype, böngésző akármi annak szeretném a sorrendjét állítani a tálcán. Cserélgetni hogy milyen sorrendben legyenek. Pl. most alap esetben úgy vannak a tálcán, hogy skype aztán böngésző és ha pl. én pont fordítva szeretném akkor azt hogy tudom megcsinálni?
Plusz valamikor magától alakulnak át a tálcán a sorrendek. Nem értem!
-
szildavid90
aktív tag
Hol tudom azt beállítani, hogy milyen sorrendben nyíljanak meg a panelben a megnyitott dolgok?
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan tudok hozzáadni a panelhez letöltött panel alkalmazást? Csak a meglévőeket sorolja fel amik alapból rajta voltak.
-
szildavid90
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de megkérdezem. Ez a HexChat mi lenne pontosan? Magyar szoba van benne? VAlaki világosítson már fel!
-
szildavid90
aktív tag
Csináltam egy második panelt, arra hogyan tudok megnyitott ablakokat tenni? Próbáltam úgy, hogy jobb klikk az ablakra és áthelyezés másik munkaterületre, meg a jobboldali munkaterületre áthelyezés, de szimplán eltűnik a megnyitott ablakom olyankor.
-
szildavid90
aktív tag
Valaki próbálkozott már a Midori böngészővel? Nálam mindig kilép 5-10 perc után, ahogy megfigyeltem eddig csak YouTube videók nézése közben. Érdekes pedig a többi böngésző (Firefox, Chrome alatt működnek a dolgok és nem lép ki) Valaki valami ötlet?
Azért kérdeztem így rá, mert nekem ez a böngésző vált be a legjobban gyorsaság szempontjából és jó lenne, ha valahogy teljesen stabil lenne, de ha nem oldódik meg a dolog kénytelen leszek vissza menni másik böngészőre.
-
szildavid90
aktív tag
Köszi a segítséget mindenkinek. Újra húztam a rendszert Xfca-val és sokkal jobb lett a sebesség, teljesen rendben van minden. Videókártyát kell telepítenem a cd-jével vagy egyből látja? Ezt hol tudnám megnézni pontosan? Más: Adoba flash playert meg javat kell telepítenem? Vagy lehet rátenni valahogy? Böngészőből melyik a legjobb? Ti mit használtok ami kevés ramot eszik?
-
szildavid90
aktív tag
Üdv!
Most tettem fel a Linux Mint 17 Cinnamon 32 bites verzióját és érezhetően lassabb mint a korábban használt Windows Xp. Ez normális? Már csak azért kérdezem, mert ilyen 512 ramot meg ilyeneket olvasgattam, hogy kell neki.Gépem adatai:
1,5RAM
Intel Celeron Cpu 2.00GHz x1
Ati Redeon 9600Miket kellene beállítgatnom ,hogy gyorsabb legyen a rendszerem? Jó kis rendszer ez, csak nekem lassú valami oknál fogva. Pl ráálok bal alsó sarokban, hogy menü és akkor ilyen 5-10 másodperc mire feljön a menü ablak, meg ilyenek. Efekteket kikapcsoltam már. Valaki valami ötlet, hogy mit lehetne még csinálni a gyorsítás érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hardcore café
- Steam Deck
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest