- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szildavid90
aktív tag
Úgy értem, hogy a tálcán ahol van az óra meg ilyenek és ha megnyitok egy programot, skype, böngésző akármi annak szeretném a sorrendjét állítani a tálcán. Cserélgetni hogy milyen sorrendben legyenek. Pl. most alap esetben úgy vannak a tálcán, hogy skype aztán böngésző és ha pl. én pont fordítva szeretném akkor azt hogy tudom megcsinálni?
Plusz valamikor magától alakulnak át a tálcán a sorrendek. Nem értem! -
szildavid90
aktív tag
Hol tudom azt beállítani, hogy milyen sorrendben nyíljanak meg a panelben a megnyitott dolgok?
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan tudok hozzáadni a panelhez letöltött panel alkalmazást? Csak a meglévőeket sorolja fel amik alapból rajta voltak.
-
szildavid90
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de megkérdezem. Ez a HexChat mi lenne pontosan? Magyar szoba van benne? VAlaki világosítson már fel!

-
szildavid90
aktív tag
Csináltam egy második panelt, arra hogyan tudok megnyitott ablakokat tenni? Próbáltam úgy, hogy jobb klikk az ablakra és áthelyezés másik munkaterületre, meg a jobboldali munkaterületre áthelyezés, de szimplán eltűnik a megnyitott ablakom olyankor.
-
szildavid90
aktív tag
Valaki próbálkozott már a Midori böngészővel? Nálam mindig kilép 5-10 perc után, ahogy megfigyeltem eddig csak YouTube videók nézése közben. Érdekes pedig a többi böngésző (Firefox, Chrome alatt működnek a dolgok és nem lép ki) Valaki valami ötlet?
Azért kérdeztem így rá, mert nekem ez a böngésző vált be a legjobban gyorsaság szempontjából és jó lenne, ha valahogy teljesen stabil lenne, de ha nem oldódik meg a dolog kénytelen leszek vissza menni másik böngészőre.
-
szildavid90
aktív tag
Köszi a segítséget mindenkinek. Újra húztam a rendszert Xfca-val és sokkal jobb lett a sebesség, teljesen rendben van minden. Videókártyát kell telepítenem a cd-jével vagy egyből látja? Ezt hol tudnám megnézni pontosan? Más: Adoba flash playert meg javat kell telepítenem? Vagy lehet rátenni valahogy? Böngészőből melyik a legjobb? Ti mit használtok ami kevés ramot eszik?
-
szildavid90
aktív tag
Üdv!
Most tettem fel a Linux Mint 17 Cinnamon 32 bites verzióját és érezhetően lassabb mint a korábban használt Windows Xp. Ez normális? Már csak azért kérdezem, mert ilyen 512 ramot meg ilyeneket olvasgattam, hogy kell neki.Gépem adatai:
1,5RAM
Intel Celeron Cpu 2.00GHz x1
Ati Redeon 9600Miket kellene beállítgatnom ,hogy gyorsabb legyen a rendszerem? Jó kis rendszer ez, csak nekem lassú valami oknál fogva. Pl ráálok bal alsó sarokban, hogy menü és akkor ilyen 5-10 másodperc mire feljön a menü ablak, meg ilyenek. Efekteket kikapcsoltam már. Valaki valami ötlet, hogy mit lehetne még csinálni a gyorsítás érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plusz valamikor magától alakulnak át a tálcán a sorrendek. Nem értem!

Rowon