- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Köszi, hogy megnézted.
Közben én meg a kid3-t próbáltam ki, de nagyon elüt a felülete, tiszta kde feeling, elvetettem, az easytag kézreállóbnak tűnik nekem.
easytag: Most én is kibróbáltam úgy, hogy a menüsor alatti ikonok közül a "változtatások mentése a kijelölt fájlokba" lehetőséget választottam, így nekem elmentette a tageket az összes kijelölt fájlhoz! Eddig nem is ezzel az ikonnal próbálkoztam, hanem a jobb oldali ablakban az egyes boxok melletti ikonokkal.
Viszont amikor a jobb oldali ablakban átváltok a "képek" fülre és ott hozzáadom a borítót és az ablak alatti jobb szélső ikonra kattintok "a kijelölt fájlok címkézése ezekkel a képekkel", akkor lefut látszólag hibamentesen, de mégsem csinál semmit.
Szóval alakul ez, csak mélyebben kell tesztelni úgy tűnik. Köszi még 1*
, azt hiszem marad az easytag, ill. a beets is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Kompakt vízhűtés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest