Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Az paneles egy ikonos megjelenítés megoldható Cinnamon alatt, KDE környezetben és MATE alatt is. Nem tudom, hogy több monitoros üzemben (vagy virtuális asztalnál) csoportosítja-e az összes kijelzőn futó alkalmazásokat, nincs vele tapasztalatom, ki kell próbálnod.
-
-
Szerintem csinálj egy tiszta Mint 17.3 XFCE telepítést, kezdj el vele ismerkedni, próbáld a beállításokat!
Ha még nem is láttad, addig tök felesleges kérdéseket feltenni, hogy ezt vagy azt meg lehet-e csinálni.
Bocs, hogy ezt mondom, de ha még a disztrót sem találod meg, akkor van mivel tölteni az idődet a 17.3 telepítése után.A Cinnamon testreszabhatóbb, de erre majd rájössz, ha megismered mindkettőt!

(#4878) SirAlo Ezek a Xubuntus ppa-k, felejtsd el őket. A Mint 17.3 XFCE már 4.12-es verziót használ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hmm, nem tudom, ennyire nem mélyültem el ezekben, de ha totál olyat akarsz, mint a Win...akkor azt kellene használnod! 

Rowon