- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree.c2
tag
válasz
Degeczi #4273 üzenetére
Először is köszi a gyors választ. Laptop, és beépített olvasó, tapasztalataim szerint egy USB 2-nél jóval gyorsabb adatátvitelre képes. A kártya is egy gyors darab, csak a készülék, amibe lett véve nemrég le lett cserélve, az új tulajnak pedig nagyobb kártyája volt, így a 32 GB-osra nem volt szüksége.
Azt tudom én is, hogy az SSD lesz a végső megoldás, de addig is szeretnék valamennyi gyorsulást elérni. -
Syl
nagyúr
válasz
Degeczi #4223 üzenetére
Ilyesmi nincs rákötve. Csak egy kikapcsolt USB3-as HDD dokkoló, két monitor, egy bill., egy egér és egy fejhallgató. A szokásos köröket már lefutottam, mint a BIOS frissítés meg a tápcsere.
(#4222) gery2123
Előbb-utóbb csere lesz, csak most nincs kedvem egy új rendszert belakni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest