- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sidorovich #105038 üzenetére
Felőlem... az én élményeim 2020-2025 eleje között származnak Bitlockerrel, 2012-ben még máshol dolgoztam, ott is volt BL, csak nem mindenen
-
válasz
Sidorovich #105033 üzenetére
Ezt a kisebb mint 5%-ot mondták már 2012-ben is MS-ék. Akkor se nagyon az volt az érzésem, hogy igaz lenne
-
válasz
Sidorovich #105015 üzenetére
A cikk 2024-es, 1 éves majdnem és olvasd el alatta a kommenteket is.
No komment ...Mutass egy 1 hónapnál nem régebbi statisztikát mert az egész internet a 2024 nyári adatokat hozza mintha beleégett volna a keresők meg az AI agyába az a dátum.
-
Zó
aktív tag
válasz
Jó a dedikált Radeon, nálam az RX 6600 problémamentes. Inkább régebbi kártyákkal várható gond. Például a régi integrált Intelek alulteljesítenek Linux alatt játékban. De egyrészt nyilván nem tervezel ilyet használni, másrészt tapasztalataim szerint ami Linux alatt nagyon ótvar, az Windowson sem az igazi, mert nem azokra a játékokra valók ezek a kártyák.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
A régebi Amd-s gépemben Nvidia 1070 Ti karival és a mostani Ryzen 7 5700X és Amd Ati Radeon 5700 XT karival és Lenovo ThinkPad T400-at bővitettem16Gb rammal és szintén primán jó teljesitménnyel futnak a játékaim és miden is ami nekemfóntos.
A Steam-en és Lutris-al,LinuxMint-en és ArchLinux-on, nem tapasztalok semmijen problémákat,példáúl nincsenek lagok S.T.B..A LinuxDistroknál az a jó hogy mindent belehet állitani,de ismernűnk is kell a gépeinket hogy éppen mijen a hardverének az ősszetétele és ez a legfóntósab.
A hardvereinket ha jól is állitjukbe,akkor szerintem csalódás nem is érhet.
A Disztrok jól dokumentáltak,én a dokoksiknak az elolvasása alapján,oldottam is meg a játékoknak a témáját.
Ezt tudom mondani,olvasni nem feladni,ha valami egyből nem síkerűl...CPT.Pirk igen teljesen igazadvan,amit most mondasz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jaaa, a Legion Go S-t akartam írni.
Igen, a tesztek kihozták, hogy bizony takarékosabb a SteamOS.
RTX4070 szintű integrált Radeon nincs. Az RX9070XT van kb ott, az berakod, megy. Egyetlen bug amit felfedeztem ezzel a friss RX szériával, hogy az mpv lejátszóban szétesik a kép, miközben a többi lejátszó megy faszán.
Az integrált AMD megoldásoknál laptopban a sleep volt problémás, de manapság nem tudom mi a helyzet.Edorn: igen, ez így működő elgondolás. Én csak annyit tennék hozzá, hogy először szerintem Windows alatt próbáld ki amit feltennél, az ingyenes Virtualbox alá telepítve. Aztán akkor már rutinnal kezdhetsz neki az éles telepítésnek, ha bejött a dolog.
-
fekete.puma
tag
válasz
Sidorovich #105010 üzenetére
SteamOS lehet, hogy népszerű játékra de biztonságon meg veszít.
Semmi nem gátolja őket, hogy főleg x db számú célhardverre fókuszáljanak, ami nem valószínű, hogy meg fog megtörténni... -
válasz
Sidorovich #105010 üzenetére
" Ezt kéne, csak olyan jelenségek nélkül, hogy mire visszajössz a géphez, nincs kép és nem is jön vissza."
Ilyen meg van bármin. Windowson ugyanígy be lehet szívni. Tudnék mesélni 2020 óta az egyszer csak nem működő webkamerákról, hangkártyákról, kompletten megálló nyomtatási sorokról, eldobódó Bitlockerről...
Ajánlott HW-eket is lehet találni (pl. üzleti kategóriás gépeken szokott minden pöcc-röff menni). -
fekete.puma
tag
válasz
Sidorovich #105007 üzenetére
Attól, hogy Linuxszon lehet játszani még nem maradnak meg rajta az emberek nagy számban, a tanulási folyamata miatt.
Az, hogy mi kellene meg, hogy kellene, az nem vezet sehová.
Mindegyik OS-en lehet warezolni.
Linux alatt milyen játékokat és szoftvereket warezolnak?
Wine-ben futtatják a Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve vagy a letöltött játékaikat és ott megy rá a (crack patch)? -
sh4d0w
félisten
válasz
Sidorovich #105001 üzenetére
Megismetlem: semmi nem akadalyoz benne. Megfoghatod barmelyik Linux disztribuciot, testre szabhatod, adhatsz hozza sajat szoftvert, elvehetsz belole, eladhatod, marketing kampanyt korithetsz hozza.
Birom, amikor vki benyogi, hogy ez kene az kene amaz kene, aztan amikor csinalni is kellene valamit, akkor jonnek a kifogasok.
-
fekete.puma
tag
válasz
Sidorovich #105001 üzenetére
Nem így van. Még ha hardver és a szoftver támogatás Windows szinten is lenne és le lenne a rendszer egyszerűsítve Windows-hoz hasonlóra, még akkor is ott lenne a warez.
Azért nem fog átmenni Linux-ra, hogy elköltsön egy rakás pénzt, megvegye amit eddig ingyen használt.
Lehet, hogy neked sem való a Linux? Vissza lehet fáradni Windows-ra ahol mindig süt a nap... -
sh4d0w
félisten
válasz
Sidorovich #104979 üzenetére
"...Valami ilyesmi tök jó lenne desktop Linuxra is, egy certified, ajánlott hardver vagy komplett PC, amin fixen tesztel mindenki..."
-
sh4d0w
félisten
válasz
Sidorovich #104962 üzenetére
Semmi nem gatol teged ennek a kivitelezeseben...
-
cigam
titán
válasz
Ezért van Apple minim, macOS-el
A System76 is ebben utazik. Olyan HW-t kínál(és hozzá olyan OS-t), ami az utolsó szögig testre van szabva az általuk árult gépekre. -
fekete.puma
tag
válasz
Ne mosd össze a dolgokat.
A konzol az pár db célhardver és a multi áll mögötte elég nagy tőkével.
A Mac is ugyan az csak már szerteágazóbb és ott már előfordulnak problémák.
Linux alatt is vannak célhardverre kiadott disztrók, miért nem ahhoz viszonyítod?
System76 stb... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Azt is megnézném a helyedben, hogy újabb kernellel is hibamentes-e a Mint, mert elég régit használ. Emlékeim szerint elég könnyű rá friss kernelt felrakni.
Ubeygon2: én pár napja a GeminiAI-al írattam bash scriptet amiben ciklusok voltak, hogy végigcsináljak x dolgot egy mappa minden fájlján. Basszus, hiba nélkül megcsinálta. Lehet Tibi is rűültaz AI vonatra.
-
válasz
Sidorovich #104924 üzenetére
Én simán frissítem amikor eszembe jut a Debian Testinget, aminek ugye Testing mivoltából adódóan akármikor akármi baja lehet. Nem szokott.
Ubuntun jópár évente volt valami hiba, azt is akkor updateltem, amikor feldobta, hogy van mit. Kisebb, nagyobb, de abból meg LTS-t használtam, az normálisabban van összepakolva.
Viszont vagy 10 éve nincs dVGA-s gépem. Annak a driverei okozhatnak érdekes dolgokat.
Az upgrade sima dolog.
Rollback megoldható, de elég macera.
Backupot is jó tartani. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Sidorovich #104917 üzenetére
Aha
És köszi !!!
-
Petya XT
senior tag
válasz
Sidorovich #104913 üzenetére
Sajnos én is megszenvedtem én ezt a hibát. Mint-tel 21.x, 22.1(Cinnamon) és Manjaro(KDE, Gnome) és nem tudtam visszahozni alvó módból. Se kép, se hang. A kártya 1060, először az 570-es driverre gyanakodtam, ezt leépítettem 550-es-re, semmi változás. Nem adott képet. Eltakarítottam a zárt driver-t, a nouveau driver-el is ua. Tehát a Manjarót is ide sorolhatjuk nyugodtan. Korábban nem volt baj ezzel a géppel, az egyik legstabilabb volt itthon, rolling és Ubuntu származékokkal is.
Meguntam, eltakarítottam a fenébe két nap kínlódás után, ment rá hosszú évek után egy Windows, mint fő rendszer. És nálam mindegy volt milyen kernel, milyen disztró, milyen DE. Nem ébred rendesen. Az ablakossal rendben van.hcl: ACPI hülyeségre is tipplenék.... Én is, mivel voltak ilyen jellegű hibák mindig boot-kor, de ilyet még nem okozott, sőt semmit sem. Nem is tudtam megfejteni, hogy mi lett a baja most így hirtelen annak gépnek, amibe évek óta nem is cseréltem semmit, sem UEFI frissítés nem volt.....
-
Warton
őstag
válasz
Sidorovich #104918 üzenetére
Nem, ha kültéren vagyok akkor ilyen fekete glitchelés van, textúrák helyett ilyen fekete izélés zajlik, játszhatatlan. Beltérben majdnem hibátlan, de ott is egy kicsit zűrösebb zajosabb a kép mint kéne. Windows 10 alatt hibátlan. Többféle protonnal próbáltam, mindenféle indítási opciót kipróbáltam, újratelepítettem, gugli, duckduckgo, chatgpt stb. stb. stb.
Nem sikerült javítani.
-
Warton
őstag
válasz
Sidorovich #104912 üzenetére
Nekem is megy, csak grafikai hibával és nem tudok rájönni, hogy mi a gondja.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Sidorovich #104900 üzenetére
BF4 ?
-
growler
őstag
válasz
Sidorovich #104904 üzenetére
Ne feledd hogy a Mint 22.1-nek (meg az ez után kiadásra kerülő .2, .3-nak) is Ubuntu 24.04 LTS az alapja.
Az Ubuntu 25.04 pedig csak a 26.04 LTS fejlesztésének az egyik közbülső állomása. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mindkettőben jelentősen újabb kernel van, az simán lehet a különbség forrása. Az Ubuntu LTS kiadását lehetett volna ebből a szempontból a Mint-tel összenézni.
-
válasz
Semmi, a Mintben valamit észrevettek, amit a többi nem.
Energiagazdálkodás, stb., fura dolgokat tud csinálni, amit macera felderíteni. Mondom, én ACPI hülyeségre is tipplenék.
GDM/sddm (milyen asztallal van a Mint? KDE?) is eltér, más verzió is lehet abból is. -
válasz
Szuper.
A hibát nálad egyébként nem tudom, hogy mi okozta. Nálam a Debian csinált olyat, hogy miután a képernyőt kikapcsolta az energiagazdálkodás, visszatérés után volt kép, de hang nem... Utóbbi nem tudom miért. Linux Minten azzal sem volt probléma.
-
Warton
őstag
válasz
Sidorovich #104900 üzenetére
A Far Cry5 nincs meg véletlenül? Ha igen légyszíves nézd már meg, hogy megy-e rendesen?
-
válasz
Sidorovich #104888 üzenetére
Nvidia meg valami ACPI nyűg lesz szerintem. A journal nem olyan bőbeszédű, bár az az udev queue még lehet nyom.
Dmesg kimenetet is nézz egy ilyen után.
Meg ilyenkor azért van ezeknek community-je, meg Github-ja is gondolom, ahol lehetne issue-t nyitni erre. -
Warton
őstag
válasz
Tuti, hogy ez nem nvidia, hanem inkább valami gdm/sddm vagy valami ilyesmi hibának tűnik.
terminálba írd be:systemctl status gdm
-
válasz
Sidorovich #104890 üzenetére
CPT leírta. Az Ubuntu elég problémás lett ezekkel a célirányos snapesítésekkel, meg van szegénynek más baja is.
-
válasz
Linux Mintet próbáltad már? Vagy még Fedora alapokon a Nobara sem egy rossz disztró, csak hát az is garázstermék. Tudtommal egy ember fejleszti.
-
urandom0
senior tag
válasz
Sidorovich #104863 üzenetére
A másik problémám: egy idő után ha visszatérek a géphez, nincs jel a monitoron.
Próbálj ilyenkor átlépni másik virtuális konzolra, ALT+CTRL+F1, ALT+CTRL+F2, ALT+CTRL+F3... F7-ig. Aztán utána vissza az alapértelmezettre, GDM esetén ALT+CTRL+F2 az.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sidorovich #104885 üzenetére
A Bazzite és a SteamOS alatt futó GameScope compositor egy alacsony késleltetésű, kifejezetten játékra készült megoldás ami HDR-t is kezel. Ezeken a területeken a KWin, stb. megszokott kompozitorok le vannak maradva.
Maga az Ubuntu viszont manapság sajnos nem ajánlott disztró. Rámentek az alkalmazások SNAP verzióinak csomagolására, ami egyrészt sok felesleges tárhelyet elvisz, ráadásul lassan induló programokat eredményez. Továbbá értelmes módon ki sem tudod őket cserélni az egyéb disztrókon használt normális verzióikra és ez kb. minden user appot érint a böngészőtől az irodai programcsomagig.
-
Zó
aktív tag
válasz
Sidorovich #104881 üzenetére
Ha ilyenkor begépeled vakon a jelszót, akkor sem jön vissza a kép?
-
Zó
aktív tag
válasz
Sidorovich #104860 üzenetére
A Heroicban globálisan is hozzáadható, gondolom, Lutrisban is az lenne, ha méltóztatna működni, a Steamben nem látok ilyet. Globálisan esetleg hozzáaadható a rendszerhez ilyesmi, ha annyira fontos, vagy eleve azzal a klienssel indítani a játékokat, amelyikkel működik.
Az fps-limittel is lehet próbálkozni a kliensekből, a Heroicban az is beállítható, de a gyakorlatban nem próbáltam.
Az eltűnő képehez annyit tennék hozzá, hogy újabb tévén velem is megesik bootoláskor, ha ilyenkor vakon begépelem a jelszót, akkor belép, és már van kép. Ha alszik/felfüggesztem, akkor nem csinál ilyet. De tévén nálam a Windows is csinál hasonlót, ha előbb indítom a gépet, mint ahogy bekapcsolom a kijelzőt. Érdekes, hogy régebbi tévéken és monitoron nem jelentkezik ez a probléma, és laptopon sem
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Sidorovich #104868 üzenetére
-
válasz
Sidorovich #104868 üzenetére
Igen, ezek még elég egzotikus dolgok + gyártók driveres hozzáállása :S
Egy Intel iGPU-val kb. nincs ilyen, hogy nincs kép akármikor. -
válasz
Sidorovich #104863 üzenetére
Elsőként állítsd be hogy a power gomb funkciója Leállítás legyen.
Ezzel nem rángatod ki az os lába alól a talajt hanem szabályosan fog leállni.
A monitor mizériára nincs tippem. -
válasz
Sidorovich #104860 üzenetére
A másik problémám: egy idő után ha visszatérek a géphez, nincs jel a monitoron.
Hiába nyomkodom egeret billentyűzetet, semmi. Az időzített alvó módot már kikapcsoltam, a gép megy, de nincs kép, akkor se, ha kihúzom és visszadugom a HDMI kábelt. Csak a Power gombbal történő hard reset segít, ez viszont elég kínos hiba.Erre van bármi ötletetek?
Kártya: RTX 4070
Felbontás: 4K 60Hz (HDMI)
Nvidia driver verzió: 570.144Azt kipróbáltam, hogy alvó módból visszatér a gép, illetve ha várok 1 percet a zárolási képernyőn, hogy kikapcsolja a monitort, akkor utána visszatér, újra lesz kép. Nem értem, órákkal később mi a gond.
-
Zó
aktív tag
válasz
Sidorovich #104858 üzenetére
Biztos találkoztál már vele, de Steamen ez kell neki indítási opcióként: "mangohud %command%". Nálam (Linux Mint Cinnamon) elég egyszerűen beüzemelhetőnek bizonyult. Nem steames játékot Steamből indítva még nem néztem.
Nálam most Heroic Launcherből is megy GOG-os vagy epices játékokkal, de korábban nem ment, talán az aktuális frissítéstől megjavult (olvastam róla, hogy pl. a flatpakes Heroic csak flatpakes Mangohuddal megy, talán ezt javították, és esetleg más launchernél is lehet hasonló gond).
A Lutrisért nem rajongok, már ott elvesztettek, hogy az EA-nél és a Ubinál engedi launcher hozzáadását, a Battle.netnél meg ugyanaz a gonb hiányzik, aztán reklámmal, hogy nincs hozzáadva. Persze ettől még játékként futtatni lehetne vele a klienst, de amúgy ezt tudja a Steam és Heroic is, és most megnéztem az utóbbival, működik is vele a Mangohud a StarCraft 2-ben.
-
válasz
Sidorovich #104857 üzenetére
Próbálom a beépített mangohud-ot beüzemelni, de nem megy. Próbáltam terminállal, Lutrissal, sehogy nem akar megjelenni az overlay.
Erre miért nincs valami egyszerű megoldás? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sidorovich #104852 üzenetére
A Bazzite nVidiás támogatása az jelenleg béta állapotú szóval itt most bármi lehet, a benne használt Gamescope megjelenítő az elsődlegesen AMD cuccokra lett kitalálva a Valve által.
Én normál disztrón toltam a BG3-at igaz AMD-vel, de nem volt fps gondom egyáltalán. -
válasz
Sidorovich #87024 üzenetére
"non-free repok hozzáadása apt confighoz majd firmware-misc-nonfree package telepítése"
Miért izzadsz vele, ha van könnyebb út is:
[debian-live-11.6.0-amd64-xfce+nonfree.iso] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sidorovich #87024 üzenetére
Intelhez nincs külön driver, Intelhez a nyílt driver van, ami alapból megy.
Debian alatt egy
inxi -Fxxx
parancs kimenete kellene, hogy tudjunk valamit mondani.Amúgy az Ubuntuból is van XFCE-s kiadás (Xubuntu), de manapság az XFCE kissé meghízott. Inkább az LXDE-s disztrót mondanék ilyen gyenge gépre. Pl. Lubuntu LTS
zoltanz: mesa része. Debian alatt a mesa-vulkan-drivers csomag mindenképp kell. De ennek szerintem alapból fent kellene lennie. Te is csinálj egyinxi -Fxxx
parancs futtatását. -
gregory91
senior tag
válasz
Sidorovich #82498 üzenetére
Mindegyik esetben ugyanoda jutottam, telepítés után első indításkor további függőségeket akar telepíteni, amit nem sikerül neki.
Nekem az a gyanúm hogy ha nem sikerült neki telepíteni valamit akkor az azért lehet mert te nem rootként futtathattad.
Ki kellene próbálni hogy egy programindítót előkeressel és beírod ezt:pkexec /usr/bin/steam
Ahogy elemzem a deb-et: Látok egy bin_steamdeps.py fájlt aminek köze lehet a függőségek kezelésére amihez a futtatásához root kell(pkexec írja is megjegyzésben). -
válasz
Ez megvolt?
sudo dpkg --add-architecture i386
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Azt írják, hogy Ubuntun a
steam-installer
csomagot telepítve fog menni a Steam, mert a simasteam
csomag nem húzza be a kellő 32 bites függőségeket, míg az installer igen.Érdekes, más disztrón még ilyen problémát nem láttam, azaz külön installer csomagot se.
-
lev258
veterán
válasz
A .deb fájlt melyik program kezeli nálad? Nekem a Gdebi-vel eddig mindig rendben ment.
Esetleg:sudo apt-get install libc6-i386
-
lev258
veterán
válasz
Sidorovich #43489 üzenetére
Én a Synaptic-ban szoktam, nem tudom, van-e az Ubuntuban külön program erre a célra.
oncsi: Annak nem lehet köze hozzá, hogy teljesen másképp néz ki, mint a többi? -
spammer
veterán
válasz
Sidorovich #43485 üzenetére
"Innentől mindig azt fogja, vagy ez csak a mostani indításra érvényes? "
Ha azt akarod, hogy megjegyezze a választott kernelt, akkor szerkeszd a grub konfigját (sudo-val vagy root-ként), ami itt van: /etc/default/grub
Ha nincsenek ezek, akkor add hozzá őket (ha vannak ilyenek, akkor írd át őket ennek megfelelően):
GRUB_DEFAULT=saved
GRUB_SAVEDEFAULT=trueUtána terminálban:
sudo update-grub
Aztán újraindítás, válaszd ki a működő kernelt, és kész, ezután megjegyzi és mindig azzal fog bootolni.
-
lev258
veterán
válasz
Sidorovich #43485 üzenetére
Ez mindig csak az aktuális indításnál érvényes. Le kellene törölni a legújabbat és zárolni a csomagokat, hogy ne frissítse a kernelt újra.
Bár a kerneled már önmagában is kicsit furcsa. Nincs olyan Ubuntu, amiben ez a kernel lenne. Tehát te már megpiszkáltad. -
lev258
veterán
válasz
Sidorovich #43481 üzenetére
A gép indításakor a Grub-ban tudsz korábbi kernelt választani. Ha nem látod a Grub-ot, nyomjad a SHIFT-et.
-
lev258
veterán
válasz
Sidorovich #43478 üzenetére
Kernelfrissítés volt? Korábbival nézted?
-
spammer
veterán
válasz
Sidorovich #43476 üzenetére
Ugye több portot is kipróbáltál, ezzel kizárva, hogy a csatlakozó ment tönkre a gépükben?
-
Lathronos
őstag
válasz
Sidorovich #42770 üzenetére
Nálam is ez volt a gond, a tp-link patch telepítése megoldotta. Én a saját, módosított felhasználóbarátabb ubuntut használom(benne van a patch), próbáld ki LIVE-ban, hátha azzal hasít a net. Ezen kívül benne van minden Wi-Fi driver ami a tárolókból elérhető, beleértve a Brodcomokat is,
Alapértelmezetten a Cinnamon környezettel indul(ami Windowsosoknak barátságosabb mint a Unity), de van emellett MATE és Unity is ha ezek valamelyike kell inkább.
-
gery2123
őstag
válasz
Sidorovich #42770 üzenetére
Okozhatja, de nálam nem volt ilyen gond soha. Stabilabb volt linux alatt mint Windows alatt az tuti.
-
gery2123
őstag
válasz
Sidorovich #42767 üzenetére
Vírusirtó nem szükséges, nem hiszem, hogy bármit is elkapna a rendszer.
Be lehet állítani, hogy a biztonsági frissítéseket automatikusan felrakja, így nem szükséges még a sudo jelszavat se megadni nekik. -
gery2123
őstag
válasz
Sidorovich #42764 üzenetére
Támogatja! Nekem is az van otthon és ment vele amíg azt használatam
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest