- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Ez a Rhino Linux már majdnem olyan szép, mint a Hannah Montana Linux
-
Bocsánat hogy belekérdezek, mert nekem még mindig nem érthető sok minden.
A Nobara egyemberes projekt.
Meg még rajta kívül 5223 nevenincs disztrócska próbálkozás.
Megint csak a monomániám, akkor mi a fenének találják ki ezeket, ha egy nyamvadt szoftvert nem tudnak rendesen karbantartani, nemhogy 5000 darab elárvult disztrót...?
Tényleg nem flame, mert én általában azt váltok ki itt ha ilyesmi iránt érdeklődök. De ezeknek a fellángolásoknak semmi de semmi értelme nincs. Hacsak nem magamutogatás, ami ellanyhul, elfárad 1-2-3 év múlva , megy a levesbe és eggyel több értelmetlen időtöltése volt a fejlesztőnek.
[pl. ennek a kilométeres listának mi értelme?]
90%-a meghalt már vagy meg fog.
És ez csak a jéghegy csúcsa szerintem.
Bakker összelapátolok egy bugyilila színvilágú KDE valamit, telepakolom baromságos szoftverekkel előtelepítve és ráhúzom valamelyik fő disztróra.
Kész a tordaitibi-fostalicska disztribúció., amit 2 nap9óra múlva elengedek és döglődjön magába a net sötét bugyraiba letölthetően.
De ennek mi értelme lenne...? -
törölt tag
Ezért mondtam, hogy biztos oka van. Egyébként, ha nincs neki deffiniálva külön /boot, akkor nem rinyál. De nem fog bootolni a rendszer.
Mindegy is. Pár telepítést végig seggeltem mindenféle permutációban. Én csak az egyéni tapasztalataimat mondom.
Pont leszarom, hogy ki hogyan csinálja. -
sh4d0w
félisten
Nem neztem, mindig Heroicbol inditottam. Itt a hiba: [link]
moleculez: en akkor hasznalok Edge-et Debianon, ha piros ho esik lila pelyhekkel, neonzold arnyalatban.
Dhampir: en KDE-t hasznalok.
CPT.Pirk: ha legkozelebb megfagy, belenezek tuzetesebben, de ugy remlik, onnan tudom, hogy a FireFox a bunos, viszont hasznosat nem talaltam.
Rowon: nekem 115-os ESR. A jatek meg terminalbol inditva ennyit ir:
(18:10:57) ERROR: [Backend]: Couldn't find all library folders of Wine Default - wine-8.0 (Debian 8.0~repack-4)!
Missing undefined and/or undefined!
Falling back to system libraries!
Egyebkent igaza van, mert 9-es wine van fent. -
Dhampir
félisten
Ezt az én hozzászólásomra írtad válasz-kérdésnek?
Bennem is felmerült, de néhány kiegészítő kivételével ugyanazokat használom Chromium alatt is, azonban a csak Firefoxhoz kapcsolódó némely egyéb kiegészítő miatt elképzelhető, hogy ezek közül valamelyik a tettes, ezt megpróbálom majd kizárni.
-
Warton
őstag
Most próbálkozom egy őskövületre (Nvidia kártyával) felrakni egy mintet és konkrétan csak compatibility módban tudtam telepíteni. Aztán telepítés után közvetlen a bootolás után elsötétül a képernyő és hallom a Mint indulós hangját.
TTY-t se tudtam elindítani.
Most kicseréltem a vgat egy 5750-esre és röccre-pöccre indul. Olvastam, hogy valamit a grubos izében kéne átírni... ennek sem vagyok tudója.
Lehet, hogy az összefoglalóba be kéne írni, hogy nvidia kártyád van? Felejtsd el az egészet, menjél vissza a windows topicba. -
cigam
titán
?? A packages-en kívül ott ports, plusz rengeteg Linux-ra fordított programot is tud futtatni.
Plusz egy distro minőségét nem az elérhető programok számossága határozza meg. Ott van pl. az Android. A Google áruháza roskadásig tele van programmal. A sok szemétből úgy kel kikaparni a valóban használható, jól működő programot. -
szbalogh
addikt
Köszi mindenkinek!
A rendszer látja a NIC-et. Firmware rtl8xxxu=N/A
A megadott könyvtárban valóban nincs de nem is találtam.
Inkább elengedem.Igen a Suse-ra és Alma-ra nincs infiniband driver. Lehet, hogy menne de próbálom redukálni a leendő megoldandó problémákat XD
Megpróbálom a kiszemelt laptopon elkezdeni telepíteni a Master gépet, ezen van belső wifi, ami működik rendben. A négy munkanode pedig majd PXE bootal fog indulni.
Eredetileg is így gondolták ki az alkotók
Azt mondjuk nem tudom még hogy ugorja meg a rendszer, hogy nincs Mellanox eszköz a laptopon csak a PXE-re szánt képen. Talán érteni fogja -
IstvánLászló
őstag
+1 igen.
A srác a videóban beszélget a game témában ,legalább olvasna utána.
Én már az első 15-másodpercben,le is álitottam a videót,mert a win-árakat rekálozza és szponzórált a tartalma..
Sosem értettem azokat, hogy tanulás nélkül szeretne valamilyen rendszert használni. Windowst is meg kell tanulni használni, ahogy a linuxot is.
Nekem minden általam használt szoftver elfut linuxOS-en.
Lutris-al úgyanugy játszok mint ha Windows lenne a gépemen. -
sh4d0w
félisten
-
szbalogh
addikt
Hu hat ez kicsit bonyolultabb.
4-node szamito klasztert kellene epiteni amik Mellanox ConnectX-3 FDR IB-el lennenek osszekapcsolva. Ehhez az Nvidia driver max 4.9 ami Rocky 8.8 ra van max.Ja a Rocky az OpenHPC miatt kell, az nincs Ubuntura.
Maga a program (NWChem) szuperul megy Ubuntu-n, amin a WiFi se gond persze.
Sajnos a Rocky 8.10 alap telepitessel se megy a wifi, igy most utolag probalom telepiteni, ami eleg problemas igy kezdokent net nelkul -
Balerik
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek. Fut a Blizzard...
és a Steam is. Eddig csak a Diablo II probáltam (régi kedvenc) és eddig hiba és anomália nélkül lehetet játszani vele.
Hogy őszinte legyek én nem váltanám ki, ha nem muszáj, mert a Windows kínlódásmentesebb játék szempontjából, plusz vannak olyan érdekes dolgok, mint a Wine, amit biztos ismersz. A Wine-nak semmi keresnivalója a hétköznapi user számítógépén, pedig a játékosok előszeretettel telepítik fel azt.
Átgondolom...
-
urandom0
senior tag
Hát kérlek szépen, ez egy segmentation fault, vagy más néven access violation. A Gnome Commander olyan memóterületet akart elérni, ami nem hozzá tartozik, valószínűleg egy lefoglalatlan memóriaterületre akart írni, vagy el van indexelve benne egy tömb, stb.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, a fejlesztőnek kell kijavítania.
Ha terminálból indítod, lehet, hogy ír még mást is. -
urandom0
senior tag
lsusb -t nálam ezt adja az eszközömre:
Port 5: Dev 11, If 0, Class=Mass Storage, Driver=usb-storage, 480M
dmesg -w és udevadm monitor parancsok mit adnak vissza, miközben kihúzod és visszadugod? A dmesg usb-storage-ként kell, hogy mutassa, az udevadm pedig scsi block eszközként.
Egyébként ha rákeresek a modulok között, nálam is mutatja az uas-t:
# lsmod | grep -i uas
uas 36864 0 -
lsusb-vel kiolvastam, erről az eszközről van szó:
Bus 001 Device 009: ID 2109:0715 VIA Labs, Inc. VL817 SATA Adaptor
lsusb -t kimenete:
Port 005: Dev 009, If 0, Class=Mass Storage, Driver=uas, 480M
Elvileg itt valami usb-storagenek vagy minek kellene lennie, akkor nem szarakodna velem. Dmesgbe belenéztem, szórja az I/O error üzeneteket arra a lemezre, amelyik az említett külső házban van.
-
urandom0
senior tag
Nem hiszem, hogy ehhez bármilyen driver kellene. Nekem van 3 külső házam, az egyik Axagon (nem pont ez a típus, ami neked van), és egyikhez sem kellett soha semmilyen driver. Az egyik jelenleg egy RPi-re dugva üzemel, még úgy is tökéletes. Ott valami más gond lesz szerintem. Ha tudod, próbáld ki másik HDD-vel.
-
urandom0
senior tag
Igen, manapság ebbe az irányba haladunk, és szerintem jó ez az irány. Régen, a '70-es/'80-as években a nagyobb intézményeknél már működött az, hogy volt egy vagy több központi szerver clusterben, futott rajta valamilyen rendszer (általában UNIX), a dolgozóknál pedig volt egy terminál gép, és a szerverre belépve dolgoztak. Ehhez képest hatalmas visszalépés az, hogy minden dolgozónál van egy teljes értékű munkaállomás, és helyben fut. És ez a DOS ill. a Windows 9x sara, mert azok csak minimális mértékben voltak felkészítve a hálózati működésre.
A másik megoldás, hogy a programot valamilyen multiplatform nyelven írják, helyben fut, de az adatokat a szerverről veszi. Csak ez megint problémásabb olyan szempontból, hogy a fejlesztőre hárul a többféle operációs rendszer supportálása (tesztelés a különféle rendszereken, stb.), míg webes cuccnál nem. És a webes cuccot könnyebb deployolni, mert pl. frissítésnél csak élesíteni kell a szerveren a friss verziót és kész, míg helyileg futó programnál ki kell tolni a user gépére a friss binárist.
-
Ez mély és bölcs igazság, viszont én is jobban szeretek natív applikációkkal ténykedni mint webes felületen.
Nem elhanyagolható szempont hogy esetleges gebasz, wifi mobilnet hiánya esetén pl. desktop Thunderbirdbe egy fontos mail megnézhető, Viberbe (Skypba) egy esetleg nemrég kapott telefonszám, pdf megnézhető stb. -
-
törölt tag
-
cigam
titán
Mert nem egészséges keverni a különböző grafikus felületek programjait, pláne a Qt-t a gtk futtatókörnyezeteket. Magával hoz függőségként olyan programokat, futtatókörnyezetet (akár a komplett KDE-t), amire a jelenleg használt ablakkezelő rendszernek nincs szüksége. Ez nem csak feleslegesen nagy helyfoglalást okoz, adott esetben össze is veszhetnek 1-1 felülírt konfiguráción/szolgáltatáson. Itt is sokan méltatlankodnak a konténer formátumok miatt, mondván feleslegesen pazarolják az erőforrást. Hát ez is egy ilyen felesleges pazarlás. 1 program miatt telepítesz 100 másik csomagot.
Mivel alapból más környezetben futtatod (Qt kontra gtk), nem ér el olyan rutinokat, szolgáltatásokat, amiket a másik grafikus környezetben talán nincsenek is, vagy másképpen kell őket elérni. Általában látszik a "tájidegen" megjelenés.
Nem véletlen, hogy egy csomó programnak - pl. a DC-nek is - van Qt ill. gtk kiadása. -
cigam
titán
Honnan tudná, hogy ez a rengeteg makró szándékosan van ott? Ezért is mondja rá hogy PUA. Potenciálisan kéretlen alkalmazás, azon belül is dokumentum.
Ha tudod, hogy azok biztonságosak, figyelmen kívül hagyod, de meg is kérheted, hogy hagyja figyelmen kívül --exclude-pua=Doc -
paolinho
őstag
Bedugtam a pendrive-ot, nyomtam egy Escape-t, lelapoztam az UEFI-s Kingston-hoz. Itt kiválasztottam a Mint-et. Valahogy így ment a telepítés. Csak a Mint van a gépen, nincs más rendszerem és dual boot sem.
De korábban sok minden más is ki volt rajta próbálva, gondolom, ez lehet a baj.cigan: Köszi, próbálkozom vele így, ahogy írtad, de még egyelőre elakadtam a sudo nano /etc/fstab parancs után. Valamit rosszul csinálok.
-
paolinho
őstag
Háát..., ezt ugyan megolvastam ugyan, de sajnos nem tudom kivitelezni. Ezek a GVfs cuccok mind fent vannak a Synaptic szerint, de hogy miként tudom összehozni a DC-vel, az nekem hottentotta.
Más. A számítógép bekapcsolását követően, mielőtt a rendszer betöltődne EZ a kép jelenik meg a monitoron. Hogy lehet ezt megszüntetni?
-
-
tompa torma
junior tag
" Biztos vagyok benne, hogy olyan csomagok is előtelepítve jönnek vele, amiket soha nem fogsz használni "....mert a Mintbe nem...?...az Mx-ben általában az jön előtelepítve,grafikus felülettel, amiért más rendszerek kezdő felhasználói itt szoktak érdeklődni../ grub beállítás,live iso készítése a működés közben,...stb /....ami pedig a bloatot illeti...akit zavar,minimal install,és azt pakol fel ami kell...
-
en debiannal kezdtem ugy
2026 evvel ezelott, de akkor meg nem volt magatol ertetodo beallitgatni csomo mindent (pl wifi-t) pedig enlightenment-tel nagyon penge volt
aztan opensuse-ztam, fedora-ztam es ubuntuztam is, par evig mint, aztan azota megint ubuntu, de egyre bosszantobb. lehet visszakukucskalok debian-ra. az elet korforgasa.es jah, nalam is dual boot-os a vas, ket kulon meghajton. windows gyakorlatilag csak a davinci resolve meg a fusion360 miatt van (meg az asphalt9
) egyebkent a linux megy munkahoz.
-
Dhampir
félisten
Én is így voltam vele, aztán eltávolítottam a második SSD-t, miután leformáztam a rajta lévő, tartalékos Windows 11-el együtt, és maradt a jó kis Ubuntu.
Pont azt szeretem benne, hogy az Ubuntut nem kell barkácsolgatni, szépen teszi a dolgát, a kezem alá dolgozik. Egy-két speckó programot kellett hozzá találnom, illetve megtetszett olyan apró alkalmazás, ami macOS-en is fut, de Linuxra is létezik, és ennyi.
Érdekes, hogy például mennyit fejlődött a gThumb, amikor kerestem egy Windowsos fotókezelőhöz hasonló alkalmazást, és kellemesen csalódtam benne. Amiket nem próbáltam ki még élesben, de megnyitható és fut, például a Teams for Linux, vagy a Zoom Workplace, a Steam működik.
-
Felraktam a Q4OS 32 bites verzióját Trinity desktoppal. Azt kell mondjam, hogy jó kis rendszer. Mind megjelenésben, mind funkciókban próbál hajazni az XP korszakra, a csomagtelepítő is olyan, mintha egy valamilyen Windows installert indítanál.
Délután azért ezt is legyalulom és kap egy Debiant LXDE-vel. Most olvastam, hogy valószínűleg a Debian is ejteni fogja hamarosan a 32 bites architektúrát, lehet, hogy a jövőre megjelenő Trixieben már nem lesz benne... ez van, semmi sem tart örökké. -
moleculez
veterán
Nekem itthon a legrégebbi vasam TP X270, Debivel. Kb egy éve telepítettem, azóta csak akkor volt kikapcsolva ha lemerül. MacOS-re szokták mondani hogy “just works” -(annyi pénzért ez a minimum), de nekem a Debi az ilyen. Most amit összeraktam magamnak modernebb asztalit arra már alapból azt raktam🤷🏼♂️ Pythonozok rajta nagyrészt, eddig hibátlan. Per pill nincs a hazban Win eszkoz. (Céges laptop de az nem sajat)
-
urandom0
senior tag
De te sosem panaszkodtál a dnf sebességére. Tele van a net olyanokkal, hogy Why is dnf so horribly slow?, Why is dnf so slow?, Extremely slow dnf, de te mindig azt mondtad, hogy szerinted nem lassú a dnf
Szerintem még az új verzió is lassú, gyors majd akkor lesz, ha átállnak dnf5-re, az meg majd csak a 41-ben lesz. -
Oké de azokkal meg pont az nem fog menni, amire a többség szánná, itt a topikba már kb. 100x olvastam hogy "CSAK" netezni kéne. Ja, 15 éves procin VP9-et vagy H265-öt kirenderelni a 20 éves videokártyára
Ott tökmindegy milyen pehelysúlyú os-t raksz rá, a Facebook meg a Yutub vagy bármelyik csilivili weboldal megfekteti használhatatlanságig. És hiába ugrik kattintásra a pille fájlkezelő meg egyéb, pont arra lesz használhatatlan amire használná.
Vagy mire gondoltál, 240x360-es jpg képeket nézegetni, terminálböngésző, 50kBméretű pdf nyitogatás? ilyesmi?
Az akkor oké de ezeket 2024-be én nem szeretném használni.
Ja az előzőhöz pillantra viszakanyarodva, a pdf-ről jutott eszembe.
Az Okular nevezetű szoftvert használom, bonyolultabb pdf-be beleszakad, megfagy1-2 másodpercekre.
Ugyanaz a pdf a Wines Foxitreader-be vajsima, görgethető. Ezért gyakran Linuxon is azt használom Wine alatt. És így is vajsima.
Oka...? Jobban van megírva a Wines pdf nézegető, vagy mi lehet? -
Én meg már meg is cáfoltam az általad állított cáfolatot
Ugyanaz a vas, dualboot, ssd.
Opera böngi, a Wines láthatóan mérhetően gyorsabban indul el.
Mivel az Operáim több eszközön full szinkronba vannak, kiegészítők bővítmények beállítások stb, ez a legkorrektebb összehasonlítás.
Fájlkezekőnél, Windows intéző kontra Dolphin, ordító az eltérés, a Linux fényévvel lassabb.
Ugyanez a képnézőnél, Gwenview/Irfanview. Kb. 200-300%-al gyorsabban indul a Wines.
Paint-szerűségek dettó.
Komolyan mondom a Winen még a Libreoffisz is gyorsabban indul el, mindkét rendszeren ugyanaz a verzió van.
Edgéről ne beszéljünk, az Winen atomvillanás alatt betölt.
Egyetlenegy rendszer, a Manjaro tudta megközelíteni ebben a Windowst. Nem körözte le! csak majdnem pariba volt vele.
Maga rendszerindítás az iszonyat eltérés a Linuxok javára, mira a Win bedobja az Asztalt, addigra Linuxon már fennt vagyok 3 weboldalon.
De a szoftverek sokkal-sokkal lassabban indulnak el.
Korrekt a küzdelem, az Ubuntu igaz lejárt lemez de csak 6 éves, a Win meg ami azon a gépen van, az 2016-os telepítés, minden szirszar frissítésen átesett már, ergo ezerszer lassabb mint telepítésekor volt. -
urandom0
senior tag
Nem szokat számít szerintem (ha csak nem Gnome). Most pl. erről a gépről vagyok:
Host: ESPRIMO P400
Kernel: 6.4.0-150600.23.17-default
Uptime: 10 hours, 36 mins
Packages: 2932 (rpm), 8 (flatpak)
Shell: bash 4.4.23
Resolution: 1920x1080
DE: Plasma 5.27.11
WM: KWin
Theme: [Plasma], Breeze [GTK2/3]
Icons: [Plasma], breeze [GTK2/3]
Terminal: konsole
CPU: Intel i5-2320 (4) @ 3.300GHz
GPU: Intel 2nd Generation Core Processor Family
Memory: 1759MiB / 7829MiBAnnyi, hogy SSD van benne a gyári HDD helyett, és KDE-vel is gyors, mint a villám.
Egy hasonló gépet használok a cégnél is, az is valami tizenpár éves HP valami. A Gnome volt a leglassabb rajta, de KDE és Xfce között én már nem vettem észre igazából különbséget, max ilyen fél másodperceket. Kb. annyi különbség van, mint egy Systemd-es disztró és egy Slackware között, nagyon minimális. -
Dinomano
őstag
-
Dhampir
félisten
Az már nagyon modern rendszer volt.
Ezen felbuzdulva nekiálltam megkeresni a régi gyártói Ubuntu CD-ket, de nagy hirtelen csak egy openSUSE 11.3 és 12.1 akadt a kezembe.
Emlékszel még a Kiwi Linuxra? Distrowatch
-
Legális AUR.
Összefogva a kis fejlesztőket, talán végre Ubuntu vonalon is eljön a szoftverkánaán, mert a gyári repók olyan hiányosak mint Nagyamám fogsora 87 éves korában.
Nem kell 221 ppa felvétele, semmi külső babrálás.
Még a végén jó lesz ez
A OS meg visszaminősül a szigorúan vett alap és futtatókörnyezet szintjére, kernel szinten.
A konténer meg azt csinál amit akar, a rendszerhez köze-joga sincs. -
-
urandom0
senior tag
Jaja...
Megnéztem, hogy a Debian-os ttf-mscorefonts-installer honnan húzza le a fontokat. Ezek az URL vannak megadva a scriptben:https://downloads.sourceforge.net/corefonts/
https://jaist.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/
https://nchc.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/
https://ufpr.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/
https://internode.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/
https://netcologne.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/
https://vorboss.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/
https://netix.dl.sourceforge.net/sourceforge/corefonts/Ezeken belül a the fonts/final/ mappában vannak az .exe-k, amik valójában cab formátumú önkicsomagoló exe-k. A cabextract programmal ki tudod csomagolni őket, akkor megleled a .ttf fájlokat, amiket be tudsz másolgatni a megfelelő mappába. Tulajdonképpen a ttf-mscorefonts-installer is pontosan ezt csinálja.
-
urandom0
senior tag
A Szorszfordzs a legnagyobb nyílt forráskódú megosztó oldal volt azokban az időkben, amikor a Github még nem létezett, és mindenki SVN-t meg Mercury-t használt. Egy csomó ismert program ott kezdte a pályafutását, FileZilla, Audacity, Inkscape, stb.Egyébként ha innen letöltöd a tar.gz-t, abban csak a fontok vannak, amiket csak be kell másolni, nem kell telepíteni semmit.
-
urandom0
senior tag
Há 'isze itt van e:
https://mscorefonts2.sourceforge.net -
urandom0
senior tag
És a Lynis-t innen töltötted le?
https://cisofy.com/downloads/lynis/
3.1.1-es verzió van fent neked is?szerk: azt hiszem, megvan a hiba oka!
Letöltöttem zypperrel a repóban lévő verziót, az nekem is dobál ki ilyeneket:De ez figyelmeztet is az elején, hogy elavult verzió:
-
urandom0
senior tag
Nem tudom, mert ha megnézed, itt a Leap kapott 93 pontot: Lynis security score on openSUSE Leap 15.2
Lehet, hogy csak azért, mert ez régebbi lynis verzió? Mert ott pl. csak 214 tesztet futtatott le, nálad TW alatt 258-at, az összes többinél 256-ot.
A részletes logból derülne ki igazából, hogy mi mennyit nyom a latba. -
urandom0
senior tag
Na igen, így már egy fokkal érhetőbb az a 94-95-ös pontszám, amit Redditen mutogatnak. Ha a TW alapból 88-at hoz, azt már nem olyan nehéz feltornázni.
Mondjuk azt nem teljesen értem, miért ekkora a különbség a közte, és a Leap között. Talán csak annyi, hogy TW-ben frissebb a kernel? -
-
Kb. 1 órája szórakozok vele.
Tudom hülye vagyok mert ez túlhalad az appimage vagy a deb kétkattintásos módszeren de én ezt se futtatni se felcsatolni se telepíteni nem tudom.Mit lehet ezzel kezdeni, csak kíváncsiságból akartam de angol readme, install, egyéb github olvasgatások/fordítózások után ismét megbizonyosodtam a linuxos szoftverkínálat abszolút emberbarát megoldásairól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest