- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #51323 üzenetére
A leírásban említi, amit te is, de a screenshoton nem az szerepel, hanem az sda. Egyébként nálam mindkét opcióval működött, létrejött a boot menüben az "ubuntu" bejegyzés. Automatikus felismerés alatt nem tudom mit értesz, mert nekem eddig mindig külön meg kellett jelölnöm, ha be akartam állítani.
Nem kell, semmi gond!
-
agy73p
senior tag
válasz
lev258 #51239 üzenetére
Sajnos, csak fél siker.....
A kernel szépen települt, meglettek a frissítések is, de ismét előjött az a probléma, ami minden Ubuntus, és újabb disztrovel előjött: nem áll le és nem indul újra a gép.
Elkezdi a kilépési folymatot, aztán szépen megáll üres képernyővel, és az utolsó lépést nem teszi meg, nem kapcsol ki.néztem volna non-pae kernelt (talán segít), de nem találtam. Persze lehet, hogy nem is az a baja.
Kapitány: szerinted az említett "intel-microcode"-dal lehet vmit állítani? Feltettem, de nem tudom mit kell vele tenni.
-
Lacc
aktív tag
válasz
lev258 #51215 üzenetére
"A venti pörgése így hirtelen két dolgot is jelenthet. Takarítva mikor volt a gép? BIOS a legfrissebb?"
Igen volt 1 hónapja - bár meglepő, hogy ez a Dell gép az Asusok után alig porosodik a belseje, igen a legfrisebb, ráadásul Windows alatt nincs venti pörgetés, csak akkor ha tényleg nagyon terhelem a VGA-t vagy a Procit. (De Windows 10 alatt, ez egyre ritkább, igaz nyáron jobban és többször meleg a kánikula miatt)."Grub-ban kernelparaméter szerkesztéssel hogy állsz?", max kétszer csináltam anno egy segédprogit telepítettem fel hozzá.
"Érted, amit leírtam?" - persze, program fejlesztéssel foglalkozom 5 éve. Bár nem szoktam OS-ekben buherálni.
CPT.Pirk - állandó 20%-os terhelés van 2 szálon, a másik kettőn 10%, úgyhogy nem csinálok semmit rajta, egy program sincs megnyitva. Anno munkatársammal utána olvastunk ennek, akkor azt a választ találtuk, hogy a GUI miatt van a folyamatos proci terhelés.
-
Lacc
aktív tag
válasz
lev258 #51213 üzenetére
Köszi.
Nem, sajnos az újabbaknál sem tudom fényerőt szabályozni. (Szerencsére ez nem egyedi eset, jó nem szerencse, de megnyugtat, hogy más is szív).
Anno sokfajta leírást kipróbáltam amit találtam a neten, de egyik sem vált be.
Egy fontos dolog még: Baromira pörgeti a CPU ventilátort. Persze ehhez van valami program, de kényelmetlen volt mindig elindítani manuálisan.Persze, ki van kapcsolva a Wifi is.
Ez a TLP ismerős, főleg a Jupiter szó (linuxon), mintha anno az ASUS laposokon használtam volna.
Most el kell mennem, valszeg csak este leszek gép előtt.
-
Lacc
aktív tag
válasz
lev258 #51211 üzenetére
Anno volt rajta Linux Mint is, pont Mate-val, de ugyanannyi volt az akku üzemidő. Illetve én szeretem a Unity-t, nekem egyszerűbb, könnyebb és pont emiatt szépnek is látom, jobban szeretem kezelni, anno a KDE 3.5 tetszett a legjobban.
A gép DUAL-VGA-s. Az Intel van használva, az AMD 8730M-et nem ismerte fel anno, azóta nem is próbálkoztam vele, állítólag nem is kezeli a Linux a marshall alapú (ha jól emlékszem rá) GPU-kat.
A "vicces" rész, hogy ehhez a laptophoz járt anno előretelepített Ubuntu 12.04 és azzal is ilyen pocsék volt, habár hozzá kell tenni, hogy ezzel a típussal van egy kis driver problémája: 100%-os fényerőn használja a kijelzőt, nem tudom lejjebb állítani, mások is panaszkodtak rá, és az ask.ubuntu.com-on olvastam, hogy az újabb verziókban javítva van a hiba, de nálam ugyanúgy csak a 100% érhető el, billentyűvel nem lehetett állítani.
Így leírva, lehet ez a gond, mert a képernyő elég sokat tud ám fogyasztani.
-
válasz
lev258 #51108 üzenetére
Valami nem kerek. Ugye a swap az == lapozófájl. A rendszer SSD-n van szóval talán nem is lényeges annyira. A telepítő nem kérdezte meg amúgy, hogy mekkora legyen, mivel 4,5GB ramot adtam a gépnek, gondolom ahhoz számolta, hogy annyi kell. Akkor mi az sda5?
GParted-et le kéne szedjem, hogy módosítsam, vagy - gondolom - van karakteres mód is.
-
válasz
lev258 #51080 üzenetére
Nem. Talán a me tv-vel jött nemtudom, de simán csak scan parancsot adtam ki. A w_scan egy fokkal jobb, mert látszólag végigpásztázza a sávot.
Most jön a poén: Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy a laptop kijelzője felébredt, világít, és hang foszlányok szólalnak még időnként. Futva maradt a vlc, és hébe hóba sikerült dekódolni pár pillanatot.
Ma egy erősítős antennát dugtam rá, és a vlc lejátsza a kiválasztott mux műsorait. A w_scan megtalálta az adókat, megcsinálta a channel.conf-ot, amit a me tv be tudott importálni.Már csak egy kérdés maradt: Linux alatt miért "gyengébb" a vétel?!
-
válasz
lev258 #51069 üzenetére
Próbáltam, de a parancssor se hoz érdemi infót:
vlc dvb://frequency=762000000
VLC media player 2.2.4 Weatherwax (revision 2.2.3-37-g888b7e89)
[00000000022ea118] core libvlc: A VLC futtatása az alapértelmezett felülettel. A VLC felület nélküli használatához használja a „cvlc” parancsot.
Gtk-Message: Failed to load module "canberra-gtk-module"
[00007f32f0002838] core stream error: cannot pre fill buffer -
válasz
lev258 #51071 üzenetére
Na, ez meg a másik ami kiborít:
scan /usr/share/dvb/dvb-t/hu-Kabhegy-Kaposvar-Tamasi
scanning /usr/share/dvb/dvb-t/hu-Kabhegy-Kaposvar-Tamasi
using '/dev/dvb/adapter0/frontend0' and '/dev/dvb/adapter0/demux0'
ERROR: cannot parse'[CHANNEL]
ERROR: cannot parse' DELIVERY_SYSTEM = DVBT
ERROR: cannot parse' FREQUENCY = 818000000
ERROR: cannot parse' BANDWIDTH_HZ = 8000000
'Nem tudja értelmezni a saját freki lista fájlját?!
lsusb -s 6:2 -v
Bus 006 Device 002: ID 1f4d:c803 G-Tek Electronics Group
Couldn't open device, some information will be missing
Device Descriptor:
bLength 18
bDescriptorType 1
bcdUSB 2.00
bDeviceClass 0 (Defined at Interface level)
bDeviceSubClass 0
bDeviceProtocol 0
bMaxPacketSize0 64
idVendor 0x1f4d G-Tek Electronics Group
idProduct 0xc803Pedig egy LifeView LV5TDLX van rádugva
hcl
Hogyan deríthetem ki melyik kell neki, és azt hogy adhatom be? -
válasz
lev258 #51055 üzenetére
Persze, a w_scan az elején ki is írja, hogy rtl2832-es vevő, stb.
w_scan version 20130331 (compiled for DVB API 5.9)
using settings for HUNGARY
Country identifier HU not defined. Using defaults.
scan type TERRESTRIAL, channellist 4
output format czap/tzap/szap/xine
output charset 'UTF-8', use -C <charset> to override
Info: using DVB adapter auto detection.
/dev/dvb/adapter0/frontend0 -> TERRESTRIAL "Realtek RTL2832 (DVB-T)": good :-)
Using TERRESTRIAL frontend (adapter /dev/dvb/adapter0/frontend0)
-_-_-_-_ Getting frontend capabilities-_-_-_-_
Using DVB API 5.a
frontend 'Realtek RTL2832 (DVB-T)' supports
INVERSION_AUTO
QAM_AUTO
TRANSMISSION_MODE_AUTO
GUARD_INTERVAL_AUTO
HIERARCHY_AUTO
FEC_AUTO
FREQ (174.00MHz ... 862.00MHz)Próbaképpen, hogy a botantennát(magát a vételt) ellenőrizzem, visszamentem W10-re:
-
válasz
lev258 #51037 üzenetére
Nem, csak egy volt. És akkor csak az utolsó file lenne hibás, nem pedig az összes (30db kb.).
Az a furcsa, hogy egyik videót sem játsza le, pedig van közte flv, mov, wmv, avi, mp4. Még a típusát sem ismeri fel egyiknek sem. Emiatt szerintem file szinten van elromolva valami.
Nagyon remélem, hogy nem a kitömörítő progi cseszte el (sajna már töröltem a rar-t). Lehet, hogy winrar-ral volt betömörítve windows alatt. De csak szólt volna az archive manager, hogy valami gond van, nem? -
válasz
lev258 #51011 üzenetére
Írtam, hogy a csomag neve természetesen más, tehát nem EFI-s és nem AMD-s a package, mert most gyorsban ezt a képet találtam neten a hibaüzenetről (a csomag nevétől eltekintve a hibaüzenet megegyezik). No, de mindjárt készítek egy saját képet a hibaüzenetről.
Partíció EXT4 naplózó filerendszer.
-
válasz
lev258 #51009 üzenetére
Ezt írja ki, mint ezen a képen (netes kép), csak a csomag neve más természetesen. Utána, van egy kis menü, hogy máshova telepítem, vagy Grub nélkül folytatom, vagy kilépek. Mint ezen a netes képen. Több partíció nincs a listában.
Ha azt választom, hogy Grub nélkül folytatom, összeomlik a telepítő. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
lev258 #50990 üzenetére
Akartam írni, hogy van rá példa pl : HP Pavilion g4-2302tu , de a gyártó oldalán keresgélve csak GYIK van a linux-al kapcsolatban, pedig ez egy Ubuntus gép, ha jól tudom. Na mindegy, de gondoltam egy DOS-os gépnél elvárható lenne annyi, hogy melyik Linux telepíthető rá problémamentesen, ha már Win-re van minden. Akkor a lényeg, hogy egy gyártó oldalán se keressek Linux-os támogatást, de attól még ... Akkor nem adom fel, a két HP közül eldöntöm melyik legyen, csak előtte megkérdezem a "főnököt", hogy mi lesz a döntésem.
A másik, a Realtek oldalán rákerestem a "RTL8723BE/RTL8188EE" -re és nem talált semmitKözben keresgéltem és Debian támogatást találtam: [link]
Közben Ubuntora is találtam, [link]
és talán Arch linux-ra is van meoldás: [link]Lehet kicsit túllihegtem a problémát?
-
dugo_
veterán
válasz
lev258 #50993 üzenetére
Először a lemezre ment (/sda és hadd szóljon), de nem volt jó úgy sem. Utána újratelepítettem az egészet elölről, de a grubnak már /sda2-t adtam meg. Így sem indul.
Pakoljam esetleg ki az MBR-es adatlemezre?
A Xubi nem létkérdés, ha más Ubi alapú disztróval több esély van a sikerre, akkor próbálkozok azokkal. -
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
lev258 #50726 üzenetére
lsusb-t nem néztem. Sürgősen kellett a gép, így visszaraktam az XP-t. Viszont ezzel is szívókörre kerültem, egyszerűen megszüntette a HP a 10 évnél régebbi termékek támogatását, és a honlapon nincs semmi általuk kiadott driver hozzá. Úgy kell összevadászni mindent... Ráengedtem egy "driver booster"-t, amit egyébként nem túlzottan szeretek, és bár működnek a hardverek, minden kikapcsolásnál kék halált dob... Mára jó lesz, aztán visszakértem későbbre. De, hogy mit kezdek vele, azon még csak gondolkodok...
Van rajta egyébként fizikai kapcsoló, de szerintem kvázi multimédiás kapcsolóként funkcionál: Olyan, mintha driver nélkül kapcsolni sem lehetne.... -
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #50631 üzenetére
Basszus, ennyire nem lehetek balfék. Persze, hogy nem megy, ha a DX11-es exe-t futtatom. A DX9-es gond nélkül fut.
Viszont a konfigurációs exe a pbaconfig.exe nem működik.
Anélkül meg nem tudom teljesképernyősre állítani.
Itt a hibaüzenet:
tomi37@tomi37-cinnamon:~$ wine '/home/tomi37/Játékok/Pinball Arcade/DX9/PBAConfig.exe'
fixme:winediag:start_process Wine Staging 2.0 is a testing version containing experimental patches.
fixme:winediag:start_process Please mention your exact version when filing bug reports on winehq.org.
fixme:wincodecs:JpegDecoder_Frame_CopyPalette (0x169554,0x169ca8): stubUnhandled Exception:
System.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values.
Parameter name: SelectedIndex
at System.Windows.Forms.ComboBox.SetSelectedIndex (Int32 value, Boolean supressAutoScroll) <0x1c6ffb0 + 0x0017b> in <filename unknown>:0
at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex (Int32 value) <0x1c6ff80 + 0x0001f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1.GetDisplaySettings () <0x1c81498 + 0x0056f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1..ctor () <0x1beb408 + 0x00533> in <filename unknown>:0
at (wrapper remoting-invoke-with-check) PBAConfig.Form1:.ctor ()
at PBAConfig.Program.Main () <0x1be0fa8 + 0x00033> in <filename unknown>:0
[ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values.
Parameter name: SelectedIndex
at System.Windows.Forms.ComboBox.SetSelectedIndex (Int32 value, Boolean supressAutoScroll) <0x1c6ffb0 + 0x0017b> in <filename unknown>:0
at System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex (Int32 value) <0x1c6ff80 + 0x0001f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1.GetDisplaySettings () <0x1c81498 + 0x0056f> in <filename unknown>:0
at PBAConfig.Form1..ctor () <0x1beb408 + 0x00533> in <filename unknown>:0
at (wrapper remoting-invoke-with-check) PBAConfig.Form1:.ctor ()
at PBAConfig.Program.Main () <0x1be0fa8 + 0x00033> in <filename unknown>:0
tomi37@tomi37-cinnamon:~$ -
-
-
-
Flowtation
őstag
válasz
lev258 #50442 üzenetére
(#50441) ubyegon2:
Köszi. Ezekből még az a és b pontokkal nem vagyok teljesen tisztában. A c okés, ez egy céges laptop nekem játszósra, szóval ha baj van az sem gond.
(#50442) lev258:
Tudom, hogy van, ha emlékszel azzal volt gondom a melóban a desktop géppel, amikor is nem ment a videokari, de a nomodest segített. Valószínűleg még wines berögződés, hogy egy korábbi verzió jobb egy régebbi gépre.
Mivel nincs veszteni valóm, ezért lehet, hogy megpróbálom a frissítést, ha nem jön össze akkor meg újra telepítem a 16.04-et a laptopra is. -
válasz
lev258 #50442 üzenetére
Köszi a javítást, tudtam, hogy nekem ez kicsit zavaros, azért se ajánlottam a terminalos módszert. :
Ezt próbáltam értelmezni.
Ez sem teljesen egyértelmű terminalra.van ahol így írják:
Update and upgrade your apt-get modules:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get dist-upgradeThen begin the upgrade process:
sudo apt-get install update-manager-core
sudo do-release-upgrade -
Flowtation
őstag
válasz
lev258 #50416 üzenetére
a második találat a szoftverközpontban a youtube.dl-bdmurray. A terminálban downloader-re keresve is kapok egy youtube-dl csomagot, ez ugyanaz lehet? Mert terminálból installálva ezt kapom:
sudo apt-get install youtube-dl
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása... Kész
youtube-dl már a legújabb verzió (1:2016.11.27-1~webupd8~xenial0).
A következő csomag automatikusan lett telepítve, és már nincs rá szükség:
firefox-locale-hu
Ezt az „sudo apt autoremove” paranccsal törölheti.
0 frissített, 0 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 2 nem frissített.Na akkor most ezzel mi a helyzet? Vagy ez valami parancssoros cumó lenne? Lehet meg kellene keressem Lathronos kollégát, talán Ő ismeri, ajánlotta valakinek. Én meg kiváncsi voltam.
-
Flowtation
őstag
válasz
lev258 #50380 üzenetére
Szia!
Segitett a nomodeset. Tőltő képernyő nem volt, csak a bejelentkezés, és erős a gyanúm, hogy nincs a vga driver telepítve, mert csak 1024-es felbontásban megy.uname -a parancsara ezt kapom:
Linux lorinc-ThinkCentre-M78 4.4.0-31-generic #50-Ubuntu SMP Wed Jul 13 00:07:12 UTC 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
lspci | grep VGA, erre meg ezt:
00:01.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Trinity [Radeon HD 7560D]
Namost ez nekem nem mond sokat. Hol tudom megnézni a drivereket, pl. hogy települtek-e, ilyesmi? Valamint a használt oprendszerről is kellene bővebb info, az merre van? A beállításokban nem találtam ilyesmi részt. Mint pl winben a Rendszer. Egyébként Voyager 16.04.04 64 bit van a gépen.
Köszönöm mindenkitől a választ.
-
Istju
senior tag
válasz
lev258 #50398 üzenetére
Más név, más név.... Ha windowst szeretnél, mert vmikor a kedvenced volt, akkor ne a win10-et telepítsd!!
Változtak az idők. Miért a mai centos-t telepíted? Válassz vmi őskövületetet, ahol még elérhető a régi kedvenced, régi néven, ősi biztonsági beállításokkal. És ezt miért egy mai centos-el akarod elkövetni, válassz hozzá egy őskövület op rendszert. Mai kernellel ne akarj, egy 15 éve nem karbantartott progit futtatni. próbáld 15 éves op rendszerrel, és a hozzá való kernellel. Biztosan menni fog. Ha nem jó, a tovább vitt, továbbfejlesztett változat, akkor ez is egy lehetőség. -
d3zs0
tag
válasz
lev258 #50374 üzenetére
Az előbb telepítettem a 4.9.2 kernelt, így egy kicsit változott...
ez idáig nem volt:
[ 5.484223] ACPI Error: [AFN7] Namespace lookup failure, AE_NOT_FOUND (20160831/psargs-359)
[ 5.484348] ACPI Error: Method parse/execution failed [\_SB.PCI0.VGA.LCD._BCM] (Node ffff957092caa758), AE_NOT_FOUND (20160831/psparse-543)
[ 5.484504] ACPI Error: Evaluating _BCM failed (20160831/video-354) -
Istju
senior tag
válasz
lev258 #50387 üzenetére
Itt vannak az Arch linux által alapból támogatott [Levelező kliensek] . Ezen felül az AUR-ban még egy csomó cucc.
-
Flowtation
őstag
válasz
lev258 #50380 üzenetére
Igen a telepítés lemegy, de csak live-ból indítva, ha ez számít. A cuccot az sdbre telepítettem, grub telepítés nem volt, illetve arra ment, (nem is ajánlotta fel a telepítő) gondolom, mert ha f12-vel kiválasztom a boot priority-t akkor ott van a szokásos menü, mint ubuntu, stb...Ma már nem tudom megnézni, mert munkahelyi gép, de holnap térjünk vissza rá, ha lehet, ok?
-
Slownz
senior tag
-
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
lev258 #50245 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
A terminál ezt írta ki: 3.13.0-107-generic #154-Ubuntu SMP Mon Dec 19 19:20:26 UTC 2016 i686 i686 i686 GNU/Linux
A tanuláshoz szükségem van egy számolós, grafikonrajzolós programra. Tudom, többféle van, de azt akarom használni, amit ajánlottak (a gépjárműdinamikai számításokhoz pont ez kell). Azt mondta, aki adta nekem, hogy a Műegyetemen fejlesztették még a kilencvenes években, kis egyszerű program.
Szóval, szinte biztos, hogy a Wine-on nem fog futni.
Az az ötletem volt, mivel ez egy kis szoftver, nem igényel nagy erőforrásokat, hogy egy pendrive-os portable XP-vel indítanám a laptopomat és ott futtatnám, amikor számolni akarok valamit a progit.
Találtam a neten egy letölthető portable XP-t de nem tudtam bootolni róla.Felvetettétek a virtuális gépet. Azt hogyan tudom megcsinálni?
Más ötlet?
-
lazajnd
tag
válasz
lev258 #50202 üzenetére
Akárhogy indítom, akármilyen módban, mindig ez a kép fogad.
Adat nem fontos, igazából elég friss a dolog
De azért jó lenne tudni hogy mi van.
Már az első bootnál így indult, de 1-2 sec alatt rendbe jött, gondoltam akkor nem gond
De most negyed órája itt ülök vele és semmi. -
King Unique
titán
válasz
lev258 #50193 üzenetére
Mondjuk a GParted ilyen téren nem nagy szám, mert ahogy nézegettem, csak egymás melletti partíciókat tud átméretezni. A másik rendszerre való külső particionáló programok ennél többet tudnak, viszont azok meg az
Ext
fájlrendszert nem nagyon támogatják. Bár névlegesen tudják kezelni, de linuxos rendszerpartíciókat, swapot stb. biztos nem állnék neki ezekkel machinálni. -
jerry311
nagyúr
válasz
lev258 #50125 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
A kernel debug tényleg nem kezdő szint, ez biztos. Cat-tal kiíratni egy-két paramétert már annál inkább, csak tudni kell mit nézzen az ember és hol. Én ez utóbbi kettőért jöttem ide.
Egyébként ez egy RHEL + 25-30 éve gányolt tűzfal szoftver = Check Point.
-
jerry311
nagyúr
válasz
lev258 #50110 üzenetére
Youtube...
Itt kivalasztja, hogy "Start in 64bit online debug mode". En azt szeretnem, tudni, hogy jelenleg igy fut-e a linux a vagy ujra kell inditanom es bebootolni ebbe a modba. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged