- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
King Unique #50996 üzenetére
(#50995) lev258
Siker! Lefuttattam bcdeditet, az önmagában nem volt elég, aztán a biosban turkálva találtam egy fast boot opciót, amit letiltottam, ezután elindult a grub.
A fast startup-ot egyből tiltani szoktam Windowson belül, kilőve egész egész hyberfil.sys-t, de ezzel a bios bejegyzéssel nem foglalkoztam eddig, lévén a súgója is azt állította, hogy ez maga Wines fast boot, amit ugye rendszer alól már kikapcsoltam egyszer.Köszönöm a gyors válaszokat!
-
dugo_
veterán
válasz
lev258 #50993 üzenetére
Először a lemezre ment (/sda és hadd szóljon), de nem volt jó úgy sem. Utána újratelepítettem az egészet elölről, de a grubnak már /sda2-t adtam meg. Így sem indul.
Pakoljam esetleg ki az MBR-es adatlemezre?
A Xubi nem létkérdés, ha más Ubi alapú disztróval több esély van a sikerre, akkor próbálkozok azokkal. -
dugo_
veterán
Sziasztok,
UEFI/GPT Win8.1 mellé telepítenék Xubuntut.
Így néz ki a lemez most:Xubi telepítőjében a 100MB-os EFI partíció lett kiválasztva a grubnak, de ennek ellenére nem települt fel (?), a rendszer felment a lenyesett partícióra, de csak a Win-be tudok bejutni a saját bootloaderével.
Mit és hol rontok el?
(Visszakerestem EFI témában, de ott csak annyit találtam, amit én is megcsináltam. Ha adtok kulcsszavakat, akkor megkeresem, de magamtól nincs ötletem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest