- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy ha egy filmben benne van az angol és a magyar hang is akkor miért nem tudom a tv-n állítani a hangsávot, csak az angol van és annyi?????
-
RazoR
veterán
válasz
OldMike #61682 üzenetére
Akkor ez csak úgy működne, hogy ha megveszem azt a DAC-t is amit linkeltem ugye? Azért az említett 5.1-et akarom megvenni, mert a DAC-al együtt is még ez a legköltségtakarékosabb. Jó lenne persze egy 5.1 erősítő rendes hangfalszettel, meg aktív subládával, de azt nem tudom kihozni 26k-ból, mint ezt.
-
RazoR
veterán
válasz
amtibacsi #61676 üzenetére
Ha tényleg így van akkor 8k-ért tudok venni egy ilyet. De a kérdésem lényege az lett volna, hogy vajon a linkelt 5.1-ben, ami szinte ugyanaz, mint pl. az Orion HT 545 vagy a Genius SW HF 6000 van-e dekóder? Vagy a TV HDMI(ARC) vagy Optikai kimeneteiből tudok-e 6db RCA-t varázsolni valahogy?
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az úgy működhet, hogy a TV (LG 47LA620S) scart (kétirányú) kimenetéből egy scart/rca átalakítóval leveszem a stereó hangot, vagy a fejhallgató kimenetről egy jack/rca-val és azt rákötöm egy aktív 5.1-re ([link]) ami ugye jól gondolom, hogy rendelkezik stereo/5.1 dekóderrel?
-
RazoR
veterán
válasz
aram01 #60796 üzenetére
Vagyis, ha a tv-t ugye átállítom, hogy az optikán küldje ki a hangot, akkor csak a hangfalak fognak szólni? Ha ilyen kor a tv-n állítok hangot akkor az semmit sem fog csinálni? Azért kérdezem, mert egy Logitech 5.1 lenne rákötve ami eredetileg pc-hez való (3xjack) de vennék hozzá jack anya-2xrca apa átalakítót és így rá tudnék kötni a dekóder rca kimenetére minden csatornát. Vagy ez így felejtős?
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a tv optikai kimenetére rákötök egy audio dekódert és annak a kimenetére egy 5.1-es hangfalrendszert (aktív) Akkor, ha a tv-re adok hangot a hangfalak is hangosodni fognak?
-
RazoR
veterán
válasz
Neohero #44143 üzenetére
Nem a web os-nél van. A távirányítón megnyomod a my apps gombot, alul meg kéne jelennie egy sávban az alkalmazásoknak, ott a "fejléc" az, hogy továbbiak asszem, arra rányomsz és a megyníló ablakban jobb felül tudsz választani, hogy helyi vagy külső (kell ott lennie egy usb jelnek), arra rányomsz és ott kéne lennie a Playz logonak, rányomsz és elindul a plex lejátszó, utána be kell állítani az IP-t meg a portot és ha a server fut és meg vannak osztva vele a filmek a gépeden akkor látnod kellene őket...
-
RazoR
veterán
válasz
vigyori78 #44139 üzenetére
A gyári lg media serverrel vannak ilyen gondok sajnos... nekem minap a tranyo 3-al csinálta, hogy nem volt választható a magyar hangsáv csak az angol... mkv merge orvosolja a gondot, vagy a plex (2 napja használom) még csak ismerkedek vele de kezeli rendesen a feliratokat is, nem kell ráégetni a filmre, míg az lg cuccot nekem nem sikerült rávennem, hogy ha egy mappában van az adott filmhez a felirat kezelje is rendesen.
-
RazoR
veterán
válasz
Neohero #44135 üzenetére
Telepíteni sehogy nem lehet a tv-re szerintem.
Fogsz egy pendriveot, leformázod fat32-re, winrarral vagy zippel a letöltött cuccod kicsomagolod a pendrive-ra úgy, hogy létrehozod az lgapps mappát, azon belül egy installed mappát és abba csomagolod kia cuccot , hogy így nézzen ki a könyvtárszerkezet: USB:\lgapps\installed\237576
bedugod a tv-be majd my apps fölötti további fül, ott kiválasztod az usb-t és már megy is
gépen fent van a server?
be kell még állítani az IP-t meg a portot is
-
RazoR
veterán
Akkor felesleges megvenni a store-ból? Havernak samu tv-je van és ahoz van rendes plex cucc és nála fullosak a borítók is meg minden, de ezzel az usb-s cuccal nem ugyanaz valahogy...
Az létezik, hogy media server és media server közt van képminőség beli különbség?
-
RazoR
veterán
Van valamilyen media server ami tudásban a plex-hez hasonlít de van app-ja lg tv-khez?
-
RazoR
veterán
HAli. Plex-hez vagy XBMC-hez van normális tv app lg-hez? Plexhez csak a Playz Media-t találtam de valahogy mégsem ugyanaz. Vagy valami más jóféle mediaserver?
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Köszi.
-
RazoR
veterán
Hali. Nem tudja valaki, hogy az LA620S-hez kell vevőegység, hogy minden funkció működjön a Magic Remote-al?
-
RazoR
veterán
Hali! A 47LA620S hogy van a háttérvilágítása? A káva mentén vagy a panel mögött?
-
RazoR
veterán
Hali. Jó vétel volt szerintetek egy 47LA620s 180k-ért 5 év kiterjesztett garival?
-
RazoR
veterán
Hali. Egy hete vettem egy 47LA620s-t és picit zavar, hogy a széleknél látszik a megvilágítás ha fekete a kép. Ez edge ledes még? Lehet vele valamit kezdeni, vagy szokjak hozzá? Lehet LB-t kellett volna venni?
-
RazoR
veterán
Megvan egy megoldás a dlna felirat problémára, gondpltam megosztom veletek mert láttam hogy másnak is van ilyen gondja. Ha mkv-ről van szó letöltöd az mkvmerge progit. Add gombal betallózod a fájlt, alatta megjelenik, hogy mit tartalmaz. Amelyik felirat nem kell az elől kiveszed a pipat, mégegyszer add gomb, betallózod a feliratfàjlt, lent browse gombbal kivalasztod hova mentse, start muxing. Termèszetesen meg kell osztva legyen a mappa ahova mentetted, elindítod a filmet, tavin subtitle gomb, kivalasztod és élvezed a filmet feliratosan.
-
RazoR
veterán
42461-re valaki? Illetve érdemes beregisztrálni a tv-t divx-re (tegnap vettem)?
-
RazoR
veterán
Hali. Egy Lg 47LA620S milyen feliratformátumot támogat, mert a Smartshare-el megosztott mappákban a gépemen ott van a felirat is .srt formátumban de azt nem látja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest