- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
humi1
tag
válasz
humi1 #109314 üzenetére
A tv-t kb 2 hete regisztráltam szervizre. Jó formán semmi nem történt. Sz@rt a fejemre az lg. Viszont a múlt héten jött egy frissítés a tv-re. Azóta a tv tökéletesen működik. Nem tudtam a youtube-ot megakasztani sehogy sem. Valószínűleg szoftver hiba volt.
Mondjuk azért ha a szerviz is ezt a frissítést várta akkor ide böföghettek volna valamit. -
herdsman12
őstag
válasz
humi1 #109211 üzenetére
A Csatornahangolás/Jelteszt-nél megnézed, hogy a 128500 kHz és a másik valóban nincs a listában?
Ezután Kézi hangolás/Digitális kábel TV-nél megadod a 128500 kHz-et és frissítés vagy mi van ott. Kiírja, hogy talált x csatornát, majd megcsinálod a másik frekivel és lehet rendezni a sorrendet.
Vagy csinálsz egy total új keresést, akár megadhatod a kezdő és befejező frekvenciát. -
dj79
senior tag
válasz
humi1 #109217 üzenetére
A fent leírt probléma nálam főként 4k hdr netflix anyagoknál jelentkezett.
AI fényerő bekapcsolva, közepes kontraszt, viszont csak napközben történt meg, hiszen akkor valszeg feljebb lökte az automatika a fényerőt az energiatakarékossági beállítástól függetlenül.
Tesztelés során a napi első indítás után sok idő kellett az első hibáig, viszont utána volt olyan, hogy a két eset között 5 perc telt el.... szóval a franc tudja, csütörtökön letelik az első 15 nap, utána csesztetem a központot. -
dj79
senior tag
válasz
humi1 #109125 üzenetére
van egy rossz hírem: panelhiba, csak 4k tartalmakkor jön elő, legalábbis a saját 43nano-n.
Nekem netflixnél történt ilyen, volt, hogy 4 perc eltéréssel.A nyugalom megzavarására alkalmas saját képek következnek:
[kép] [kép] [kép]A hiba kb annyiból áll, hogy nagy fényerőnél, 4k tartalom nézésekor a képért felelős rész egyszerűen elmelegszik és lefagy a kép. Van/volt olyan eset, hogy a hang ment tovább, de olyan is, hogy a kép kikapcsolt, a sípoló hang megmaradt.
A hibát február 2-n jelentettem a központi szerviznél, másnap hívtak a területi szervizből.
Első tanács: gyári beállítás visszaállítása - nincs változás
Második tanács: mediacard, koax, lan kábel, hdmi kábel kihúzása - nincs változás.A hibát végig dokumentáltam, majdnem minden fagyásról / kép szétesésről videót és fotót készítettem.
Ha csütörtökig nem jelentkezik a szerviz, beszélek ismét a központtal.
-
herdsman12
őstag
válasz
humi1 #109193 üzenetére
A Digi csatornalistánál beállítod a lakhelyed, majd a Letöltés/Nyomtatás gombra nyomsz, akkor megjelenik a felétek érvényes frekvencia kiosztás.
Nálunk kiszedték az SD/HD duplából az SD-t, de Bp-en van SD és HD is.
Vagy új keresés, vagy kézi hozzáadás és lesz M4. -
farkas-j
őstag
válasz
humi1 #109171 üzenetére
Nem feltétlenül hiba. A TV a szolgáltatói programszámot jelzi ki és lehetséges, hogy ők hagytak "lyukakat" a listában. Nálunk a TARR a szolgáltató és ott is vannak programszám "lyukak".
A másik lehetséges dolog, hogy a TV valóban nem találja meg az összes programot. Ezt egyszerű kideríteni. Összeveted a TV csatornáit és a szolgáltatód hivatalos csatornakiosztását. -
KEXMatthew93
friss újonc
válasz
humi1 #109105 üzenetére
Szia humi1,
Tegnap vásárolt LG 50nano753pr TV-mel ugyanez a helyzet. Youtube-on történő videónézésnél 1-3 perc alatt szétesik a kép és sípol csak a TV-t kihúzva és újra bedugva tudom működésre bírni (picit kínos mivel sima dönthetős fali tartón van és a villamos kiállás a TV mögött van...). Netflix-szel nálam sincs baj.
Próbáltam hard és factory resetet, újratelepítettem a Youtube-ot is, de semmi...
Neked sikerült valamit eszközölni a problémával? Gondolkodom rajta, hogy visszaviszem és elfelejtem az LG-t.Köszi!
-
Zirowe
nagyúr
Nem, egyáltalán nem ugyanaz, mert amiről te tényként beszélsz, anélkül, hogy utána kerestél volna, az csak egy ostoba urban legend.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem ez rohadtul nem az az eset. Kevered a szezont a fazonnal. Abban az esetben egy mikro sütőt (aminek a rendeltetés szerű használata ételek melegítése), nem rendeltetés szerűen lett használva (a macska nem étel, és nem kell melegíteni).
Ez meg rendeltetés szerűen van használva, csak a végeredmény kicsit kritikán aluli.
-
TazLeacher
nagyúr
Ennek mi köze hozzá? Nem a tartalom mennyisége érdekel...azt is lesz@rnám, ha 2 játék támogatná, ha oda lenne írva, hogy "Hé barom! Figyelj, mert ehhez olyan játék kell". Ahogy a 3D filmeknél is oda van írva, hogy "Hé barom! Ez csak 3D lejátszóval és 3D TV-vel megy!". Ahogy 3D-s TV-knél is az van írva, hogy hipeszuperül megjeleníti a 3D-s tartalmakat, és nem az, hogy bármely filmet lejátszik 3D-ben.
De igen, ha már így szóba hoztad, ez mégis egy jó példa. Sőt! Tökéletes.
Pont az a különbség a támogatott játékok és nem támogatott játékok között, mint a valós 3D-s filmek, meg a TV által utólag 3D-re felkonvertált RTL híradó között. Kíváncsi lennék mennyire lennél csalódott, ha azt írták volna, hogy BÁRMELYIK filmből 3D-set csinál a TV, mert annyira szuper, erre amikor beraksz egy 2D-s filmet, akkor nézed ezt az átkonvertált sz@rt. És akkor derül ki, hogy igen, bármelyikből 3D-set csinál, de annak ez az eredménye, ha viszont igazi 3D-t akarsz, ahhoz 3D-s film kell. Ebből pedig van 2 db...
-
TazLeacher
nagyúr
Ebben a tesztben is ezt írják:
A módszernek hátránya is van: annak következtében, hogy az eredetileg a képernyő felére méretezett tartalmat egy jóval nagyobb (azaz a teljes) képfelületen jelenítjük meg, a képarány szétcsúszik, a megjelenített képek függőleges irányba elnyújtva jelennek meg.
Nem néztem utána, mert sokadlagos szempont. Mint ilyen, nem csökkenti a TV értékét, nagyjából a "nemérdekel" kategória. De úgy be van harangozva, mintha ez egy teljesen jól működő technológia lenne...na, ehhez köze sincsen.
-
Vackor1
tag
Köszönöm, ezt is megfogadom.
Közben állítgattam a készüléket és valamit mégsem jól csinálok - lehet a noti beállításai nem jók, de lövésem sincs mit kellene állítanom - mert igazából csak a 2d-ből 3d-be konvertálással látható a mélység, a két virág egymás felett élvezhetetlen , nézhetetlen, homályos, zavaró képet ad szemüveggel..
-
-
Indiant
addikt
-
huncutka1029
addikt
USB-ről lejátszható formátumok
Divx
XviD
Mpeg
Mkv
JPEG
Mp3
Feliratkezelés
itt te is megnézheted minden jellemzőjét -
bandi0000
nagyúr
-
shteer
titán
Nehogy mar igy visszabutitsak az LM-hez kepest.
Hangbeallitasnal mi van beallitva? Mibol lehet valasztani? -
sbalu1
senior tag
Nekem is ez a tipus van és én úgy tudom, hogy csak LG erősítővel tudnád úgy megoldani, hogy a tv távpiszkájával is tudnád vezérelni a hangerőt.Van is a hangkimeneti beállításoknál egy olyan fűl, hogy Lg Hang szinkronizálása (Optikai).Sajnos az én JVC erősítőmet se vezérli.Arra meg nincs megoldás szerintem, hogy ha kikapcsolod az erősítőt, akkor magától visszaváltson tv hangra.
-
gOldie
tag
Paranoia szinttol fuggen nem csak egy (akar kameras akar nem) LG LED tv vasarlasat lehet meggondolni hanem akar barmilyen telefon magadnaltartasat (kamera-mikrofon mindenben, sohasem tudhatod hogy egy biztonsagi res miatt nem rogzitik-e akar hivason kivul is mindent amit a telefon hall/lat, a beszelgetesekrol nem is beszelve - volt olyan kinai szolgaltato, aki nem ertette minek leghallgatas funckio egy kozpontba mivel ugyis logoljak egy bizonyos idore visszamenoleg az osszes VOIP forgalmat..), bankkartyahasznalatot (tarolva van hol-mikor-mit vettel, a telefonszolgaltatod cellaszinten ugyis tudja mikor hol vagy (hol van a telefonod) kiket hivtal, okosabb rendszerek pl android es google a beleegyezeseddel is gyujtik nem csak a cellainfok hanem meg pontosabban a wifi networkok alapjan merre jarsz, google map servicek folyatosam futnak a hatterben - ebbol van az a jo kis forgalom figyelo a googlemapson), a szamitogepden ha be vagy lepve egy google fiokban az osszes google os keresesed, az osszes chat es email beszelgetesed megvan az email szolgaltatodnal -szoval sztem amig nem vagy egy fontos szemelyiseg addig igazan nem kell felni ezektol, csak arra vigyazni kesobb se legyel miniszterelnok vagy ilyesmi
- vagy megesetleg simaszkban is megerheti maszkalni aki nagyon fel attol hogy lekovetik, eleg sok kamerat lat az ember csak amig beer meloba is ha figyeli, csak a lakas melygarazsaban van vagy 4..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest