- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nofear19
tag
válasz
Ursache #17905 üzenetére
Nem mondom hogy a 11-12 GB-os filmeknél nem zavarna-e valami ami a képet illeti.Arról nem beszélve hogy a hang minősége is növeli a file méretét.
Csupán azt mondom hogy sokszor találkozok 30-40 GB-os fileokkal és egy átlag felhasználónak mint és, több mint tökéletes a 20 GB körüli film.Természetesen egy átlag másfél órás 3D filmről beszélek.
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Ursache #17882 üzenetére
Ezeket te hogyan gondolod el?
A két szabvány között a fő különbség a névleges átviteli sebességben rejlik, ami 2.0-ál 60Mega, (valós40MB) míg a 3.0-nál elérhető a 640Megabyte (valós400MB) másodpercenként. A 10x nagyobb átviteli sebességet plusz érpárokkal, és ezek érintkezőivel érték el, de oly módon, hogy a régebbi 2.0-ás szabvánnyal kompatibilis maradjon. Ha megnézed a két A csatit szemből, látható is hogy a hármasban elől 4 hátrébb még plusz 5 érintkező van, amíg a másikban csak négy. Ezek a pluszok, a gyorsított adatkommunikáció miatt kerültek beépítésre
Egy készülék esetlegesen megnövekedett tápáramfelvételére, (2.0=500mA 3.0-ál=900mA) vastagabb tápvezető keresztmetszetet alkalmaztak. De ez nem azt jelenti, hogy a régebbiek, vagy az újabbak több áramot is vennének fel, (csupán max. annyit amennyire szükségük van) de ezen növelt határértékek lehetőséget adnak.
Egy 260mA-es fogyasztó (60W-os izzó) pl. akkor is 260mA fog a hálózatból felvenni, ha Tiszalökről átkapcsolnak Paksra.
További változás az energiatakarékos vezérelhetőség a 3.0-ás szabványban.
Negatívum az, hogy a max. vezetékhossz az lecsökkent 5m-ről 3-ra.
Tehát teljesen kompatibilis a lefelé a 3.0, ha gond van, akkor az nem e-miatt. -
szagnes69
aktív tag
válasz
Ursache #17882 üzenetére
A búgás talán attól van, hogy rosszul támasztották alá, szerintem ez sem tesz túl jót a winyónak.
A WD honlapján egyébként azt írják a termékhez, hogy USB 3.0-hoz és USB 2.0-hoz is jó.
A HDD-s fórumban is feltettem a kérdést, hátha majd ott valaki hozzá tud szólni. Köszönöm a segítségedet!Kellemes ünnepeket!
Szia!
-
kzsolthy
csendes tag
válasz
Ursache #17848 üzenetére
Szia, több partició van, de egy teljesen "új" amit irtam egy seagate 80 gigással tesztelem, és multkro azt is felismerte még, de msot simán leformáztam egy particióval, ntfs, majd két külön partició, egyik 15 gigás, majd fat32 es particióval is probáltam, semmi... kicsit tanácstalan vagyok...
üdv Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest