- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahjana
tag
válasz
karl00 #21961 üzenetére
hi
sajna ennyire nem vágoma dolgot, de szerintem ha wifin osztod meg akkor a tv saját lejátszóját használod, (mert dlna-n keresztül azt használod). így semmi változást nem fogsz érzékelni.
én azt mondtam, hogy tedd fel a gépre a powerdvd progit, direktben hdmi kábellel tedd rá a gépet a tévére, és indítsd el a lejátszást.
valszeg az asztali gép jobban fogja bírni.
tehát a tv csak megjelenítőként funkcionáljon. -
olahjana
tag
válasz
karl00 #21956 üzenetére
nekem pc van hozzá, de ég és föld a 2. a powerdvd-vel tényleg el kell néha hajolni
abban pluszban is van állítási lehetőség 3d mélységet illetően, bár kicsit összekapja a képet ha nagyra van állítva.
a tv lejátsója viszont minden más 2d dologra rendben van. a gagyi 300 megás sorozatokat is értékelhetően játsza le -
Laca0
addikt
válasz
karl00 #21853 üzenetére
Jut eszembe! A scart-ról próbáltál már hangot kinyerni? A leírás alapján 2 irányú, tehát elméletileg ha rádugsz egy olyan scart kábelt, aminek a másik végén rca van, akkor azon megjelenhet a hang. Az közelebb áll a vonalszintű kimenethez, mint a fejhallgató kimenet (az erősített).
A kockásodó széleket nem csak műholdas adásoknál látod? Mert nekem UPCD van, de be van kötve a földi digitális antenna is. Ott nincs az alakok mellett kockásodás és a filmeken sem, csak a műholdas SD adásokon. A műholdas HD-n sincs.
-
Laca0
addikt
válasz
karl00 #21848 üzenetére
Megveheted! Jelezd az eladónak, hogy 230V adapter please!
Ha a vásárlás folyamán nem sikerülne beírni sehová sem, vagy csak nem találod a megjegyzést, akkor később is írhatsz az eladónak. Persze pár perc, fél órán belül, mert a szorgos kis koreai kezek gyorsan csomagolnak ám! -
OldMike
őstag
válasz
karl00 #21726 üzenetére
Ha a hifinek van távirányítója, és akarsz is még egy távirányítót használni, akkor lehet a következő:
A tévé optikai kimenetére rákötsz (optikai kábellel) egy Digital/Analog konvertert (D/A Converter - van többféle, különböző árakon), annak a másik végén RCA kimenet van, ez mehet a hifibe.
Kicsit bonyolult, nem kicsit drágább, de a hangzás szebb. Ilyenkor a tévé hangerőszabályzója nem működik, a kijövő jel állandó erősségű, ezért kell a hifin babrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest