- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
válasz
huncutka1029 #31844 üzenetére
Rendben,köszönöm.
Be is szerzek egyet januárban. -
yodamester10
őstag
válasz
huncutka1029 #31811 üzenetére
Kösz az infót,már csak az a kérdés hogy egy alap hangerőt beállítva hogy szólna ha az ágyról nem felkelve tekergetném a tévé hangerejét?Vagy mindig fel kellene állni hangerőt állítani?
-
hunior
csendes tag
válasz
huncutka1029 #31694 üzenetére
A szuleime a tv, a pici zugason kivul (csak fekete szinnel) nem volt mas baja ezidaig, a zugas nem volt jellemzo ra mikor szamitogepre kapcsoltam, ezert azt hittem csak az adas miatt van.
Szoval ugy latszik eddig birta. Kb mennyibe fajhat a javitasa? mi okozza indulaskor az elszinezodest meg a megmarado feher csikot? -
válasz
huncutka1029 #30072 üzenetére
Hi. Tud vele filmet nézni, csak nem lesz 3D, a film.
Kipróbáltam, olyankor jó, amikor kevés a 3D szemüveg.
Ilyenkor a dual play szemüveggel lehet nézni rendesen, nincs elcsúszva a kép, igaz csak 2D-ben. -
válasz
huncutka1029 #31694 üzenetére
Hi. Fel sem tűnt, hogy belekerült négy obszcén szó.:-)
Elnézést mindenkitől emiatt, remélem a véleményem azért átjön enélkül is.:-)yodamester10: frankó, örülök...
-
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #31624 üzenetére
ok, köszi!
Nemsoká ki kellene próbáljam az LG 42LA620S tévével a felvételt, van egy LG 2,5"-os 500GB-os vinyóm, Y kábellel rákötve működne?
Illetve van egy rövid leírás mit lehet erről az egész tv műsor felvételéről tudni?
Az 500GB-os vinyómról mentegetem át egy nagyobb tárra a rajtalévő cuccokat mert úgy hallottam felvétel előtt a tv formattálja a rákötött vinyót... -
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #31606 üzenetére
Köszi szépen az infót, nállam is frissítene, de PC-n a frissítésektől a hideg mindig kiráz, nem tudni sosem mi a túrót küld Redmond, így most a tévémnél is nagy dilemma volt frissítsem-e, eddig frissítés nélkül is el voltam a tévémmel (42LA620S) kop kop!
Visszaolvasva nem nagyon látom jó dolognak a tévé frissítését -
Zirowe
nagyúr
válasz
huncutka1029 #31425 üzenetére
Nem, az analóg adást is rögzíti.
-
Jabby
őstag
válasz
huncutka1029 #31425 üzenetére
Köszi, így már világos...
Mindenesetre qva jó, hogy a reklámban minden földi jóval ellátják a készülék tudását, a gyakorlatban pedig szinte semmi nem működik rajta, mert használatuk mindenféle feltételekhez kötöttek
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #31288 üzenetére
Értem köszönöm, megnézem őket!
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
huncutka1029 #31142 üzenetére
O.K. köszi. Vettem!!!
-
8nemesis8
veterán
válasz
huncutka1029 #31083 üzenetére
Én még nem vettem, holnap remélem sikerül a vágyott TV!
Szegeden van, sok éve nyitva ás többen ajánlották már.
Munkatársam ismerősök is... -
8nemesis8
veterán
válasz
huncutka1029 #31061 üzenetére
Oké, de már ahogyan mondtam a kiszemelt boltban mondták, hogy ha gond van a mellettük lévő LG szervizből megy ki az ember, mert egymás mellett vannak majdnem és gyártói a garancia nem bolti...
Tehát nem csak náluk lehet gyártói, hiába csak ők vannak említve, szerintem.... -
Lackki
őstag
válasz
huncutka1029 #31062 üzenetére
Aqua-s tv beszerzős kolléga viszont egy büdös nagy p*raszt volt a telefonban.
Az ilyen lekezelő embereket úgy szeretem, közben lehet több TV-t láttam, mint Ő valaha.
Több embert is megkérdeztem a hibámmal kapcsolatban, hogy ez cserés-e, mindenki azt mondta, hogy persze. Alap, hogy ahol vettem ott vonják el kétségbe és megpróbálnak lerázni azzal, hogy ez technikából eredő hiba. -
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #30933 üzenetére
Meg lett a megoldás, hematomaI fórumtársnak hála, ő jött rá, hogy a Serviio képeket amiket belinkeltem ide a prohardverre a jobb alsó sarokban a mentés gombra kellett volna rányomni, most reggel néztem meg és úgy láttam mind az 57GBnyi adatot betöltötte, a töltésről képet nem tudok beadni mert nem sokáig tartott, de az eredményről igen: [link]
Mégegyszer köszönöm hematomaI fórumtársamnak, meg akik győzködtek azoknak is! -
Lackki
őstag
válasz
huncutka1029 #30936 üzenetére
élőben nem ilyen drasztikus, én húztam a képen hogy érzékeltessem a bevilágítást.
70re tettem a háttérvilágítást, de attól hogy leveszem még ott marad
láttam elég edge ledtv-t, de ez szerintem nem oké -
bluobluo75
őstag
válasz
Sok minden van, sok műfaj, de még mindig mindegyik sárga mappában ugyanaz: csak a lila "felső mappa"
Így jó? -
zitromz
tag
válasz
huncutka1029 #30910 üzenetére
köszi!
más: számít a tv abban hogy a külső hangrendszer milyen minőségben szól? -
bluobluo75
őstag
válasz
jó de műfajonként mindegyikben "felső mappa" névvel szerepel egy lila szinü, ilyenkor mi van?
-
Ravenloft
tag
válasz
huncutka1029 #30860 üzenetére
Onnan sajnos nem igazán. Amik ott fent vannak, azok 2012-es demók. Amit én linkeltem az 2013-as és a komplett "pakk". Amúgy a 200-300MB-os "részek" nem igazán nevezhetők demónak.
-
Đusty
addikt
válasz
huncutka1029 #30844 üzenetére
köszönöm
-
TNT S
újonc
válasz
huncutka1029 #30781 üzenetére
Kösz a segítséget,de ezeket már elsőre kilőttem.Másra nem tudok gondolni,hogy vagy a kábel nem jó(új!!!) vagy pedig az erősítő bemenete hibás(na de mindkettő!?).A kábel végén látszik a piros fény!
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30780 üzenetére
Ejjj, ez szomorú. Jó lenne tudni, hogy mi változott. Pláne, hogy elég nagy verzióugrás volt.
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30755 üzenetére
És a la740s MCI800Hz-el már 200Hz-es panel?
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30746 üzenetére
Plusz a la660s már MCI400Hz-es.
-
zsozsi 78
tag
válasz
huncutka1029 #30746 üzenetére
aha már csak 1 kérdéssel bombázlak meg a 641s és a 620s között mi a különbség?
-
zsozsi 78
tag
válasz
huncutka1029 #30741 üzenetére
Köszi most nézem az árakat akkor 5000ft plusszért még jobb választás nem a 660s?
-
yanagawa35
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30733 üzenetére
Köszönöm segítséged, az android apps-al működik rendesen.
-
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30717 üzenetére
Done
Igazad volt.
A True motion be volt kapcsolva.A Dinamiks kontrasztot alacsonyra állítottam.
A super felbontás és a valósághü mozi be volt kapcsolba.Most majd letesztelem.
Köszi mégegyszer.
-
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30703 üzenetére
Ha már itt vagyok megkérdezem.
Valami digitális ketyere be lehet a TV-n kapcsolva gyárilag mert kicsit szaggat ha gyors mozgású jelenet van.
A dinamikus kontrasztot már kikapcsoltam de még valami mindíg megy aminek nem kéne.
Van esetleg tipped? -
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30703 üzenetére
-
warren29
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30693 üzenetére
Fú nagyon kösz!
Két lehetöség volt.
PCM (gondolom ez a normál stereo) és az AUTO.Most átálítottam AUTO-ra.
Azt mondod így tuti jó lesz? -
Müszi
senior tag
válasz
huncutka1029 #30672 üzenetére
Közben rákerestem itt a fórumon és rájöttem én is. Azért köszi. Sajnos ez a Skype dolog a TV-n egyenlőre felejtős.Nem is értem mi kerül egy kamerán 20K-ba. No mindegy az is marad a PC-n.
-
Gyurifumi
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30603 üzenetére
Köszönöm a választ!
A kiemeléssel csak az a bajom, ha valaki kérdést tesz fel az adott típusról a válaszok az esetek nagy töbségében nem jönnek be.Köszönöm!
-
teezee111
újonc
válasz
huncutka1029 #30600 üzenetére
Nem inicaizált....a tv-ben látom, azt ami a vinyón van, de a laptopon nem. A Lemezkezelőben, és az eszközkezelőben rendben megjelenik.
-
Benicio
csendes tag
válasz
huncutka1029 #27382 üzenetére
Üdv!
"hangsávot, vagy feliratot váltani, csak közvetlenül USB vel csatlakoztatott eszköz esetében tud a belső lejátszó.
ezt leírja a kezelési útmutató is."Szeptemberben vettem egy LA620S-t, amire rögtön ráengedtem a szoftverfrissítést. MKV file-ok esetén soha nem volt gond a feliratok közötti váltás (WIFI-vel tolom a filmeket a TV-re).
Nem tudom, újdonság-e amit írok, mert még az októberi posztokat olvasgatom. -
tomi4506
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30570 üzenetére
Kösz, de akkor idő előtt vegyen az ember új lejátszót, tv-t, ami tartalmazza az új kodekeket...?
Más megoldás? -
dr.bubo
őstag
válasz
huncutka1029 #30585 üzenetére
Smart Share-el, megosztottam olyan isot, ami Virtual CloneDrive -val volt "meghajtva", a tv belső médialejátszója simán vitte. Serviio-val nem próbáltam, de szerintem azzal is menne.
-
Roija
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30569 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg úgy nemtudna működni a dolog, hogy deamon tool-al vagy direkt erre a célra szakosodott programmal egy "virtuális blue ray meghajtót" csinálni, és a media server program pedig úgy észlelné mintha egy fizikai bd lenne berakva a gépbe?
Ehhez olyan media server program kéne ami kezeli az optikai meghajtókat. -
Daffchy
őstag
válasz
huncutka1029 #30523 üzenetére
Az összes módban próbáltam már, gondolod nem néztem végig mindet?
Minden képjavítót ha kikapcsolok akkor is van elég észrevehetően sajnos.
XBOX-ot még hagyjad, persze ott is érzem, de PC az egérmozgást nagyon nagyon.Én mondjuk elég maximalista vagyok ilyen téren, szóval minden hibát és általam annak vélt dolgot észreveszek sajnos, akaratlanul is és idegesít...
-
Dzsekó
addikt
válasz
huncutka1029 #30443 üzenetére
DLNA-t belöktem a routeren, és így már látja a TV a router vinyót. Köszi!
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
huncutka1029 #30451 üzenetére
Az LA620S az letudja játszani a DTS hangot egy mkv-n, ugye? Úgy tudom, hogy abban van DTS dekóder. Egy kis segítség kéne még. Tv-ből kötném optikán a hangot egy Sony STR-DE625 erősítőre. Elég régi típus, de megtudnád mondani, hogy az kezelné-e a DTS-t? Egyszerűen semmit nem találok róla és a használatija már nincs meg.
-
Szabyka_
tag
válasz
huncutka1029 #30441 üzenetére
Most olvasom az an-mr400 leírását ...
RF DONGLE
LA97**/ LA96**/ LA88**/ LA86**/
LA79**/ LA74**/ LA71**/ LA69**/ LA68**/
LA66**(LA6600 Except for Korea) /
LA64**(Japan, Asia, Austrailia, Middle East,
Africa) / LA6250(Korea) / LA6205(Brazil, Mexico,
USA, Canada) / LA620*(Japan, Asia, Austrailia
, Middle East, Africa) / LN6100(Middle East,
Africa) / LN5750(Brazil, Mexico, USA, Canada),
LN570*(Korea, Middle East, Africa) / PH67**/
PH66** / PH47**/ PN47** models do not require
RF dongle connection.RF Dongle is built in TV.Akkor ezek szerint az LA640S-be is be van építve ?
-
zolikaDB
veterán
válasz
huncutka1029 #30440 üzenetére
Koszonom szepen!!
Komolyan, ettol a TV-tol teljesen el vagyok ajulva! Elso sajat TV-nk (nem orokolt v kapott), de sosem gondoltam volna, h ez ilyen jo, es orulok, h ezt vettem es nem az 575s-t/6130-at.
Torom a fejem, h a PC milyen surun lesz hasznalva ezutan!
A 3D-t tegnap nagy hirtelen youtubeon probaltuk, elkerulte a figyelmem biztos, amit emlitettel, bar egy kis uzenetet feldobott, h most 3D jon.
A hardveres resz: olyan eger/bill parost kezel vajon, ami kulon van fizikailag? Mmint nem ugy, mint a K400! Vagy van vmi hivatalos lista, h mik tamogatottak?
Az uj szoftvert probalta mar valaki LM szerian? -
Szabyka_
tag
válasz
huncutka1029 #30441 üzenetére
Akkor ez jó lenne ennyiért ugye ?
De akkor a vevő biztos nincs beépítve a tvbe ?
Köszönöm! -
Dzsekó
addikt
válasz
huncutka1029 #30440 üzenetére
A routerre csatlakoztatott vinyót hogy lehet megoldani, hogy lássa az LA620S? Úgy szeretném megoldani, hogy ne kelljen hozzá PC.
-
grayfrog00
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30314 üzenetére
Szia.
Köszönöm a választ,de sokat nem mondtál ezzel
MKV toolnix fent van a gépen. Fut a progi ,megnyitottam a filmet.
Utána kiad egy "A track" könyvtárat vagy mit.
Hogyan tovább? Segítségetek előre is köszönöm! -
zolikaDB
veterán
válasz
huncutka1029 #30363 üzenetére
Az LN575S mikori modell? Mert edigital tegnap ota nem arulja. El is tetettem a Metroban az utolsot, holnapig meg megalmodom, h legyen. 145-ert nemnagyon talalok olyat, amire azt mondanam, h hu ez kell!
-
jankri
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30377 üzenetére
Most beleástam magam jobban a témába és találtam egy friss cikket. Ebből a cikkből az a következtetésem hogy bár az ötlet jó, de nincs jövője. Túl sok a feltétele hogy működhessen és ahhoz képest hogy már 3 éve jelen van a piacon, nem nagyon van agyon reklámozva. A "felhős" tárhelyeké a jövő, ami kinyírja vagy már ki is nyírta a WiDi-t.
-
jankri
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30372 üzenetére
Ezzel sokat nem segítettél. Nem a 2010-2011-es cikkekre vagyok kiváncsi, mert azóta eltelt néhány hónap. Erről beszéltem, hogy új infó nem sok van.
-
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #30354 üzenetére
Köszi. nekem van 1 terrás HDD-m,ez a tv a szülőké. Nekik csak 1-1 filmre kell.. De közbe vitte az SD kártyát,csak a régi LH3000-es tv-m nem akarta felismerni.
Teljesen jó ez a TV.. -
zolikaDB
veterán
válasz
huncutka1029 #30361 üzenetére
Koszonom szepen! Es az anyagiakat illetve mi a velemenyed a fenti keszulekekrol, tekintve azok "tudasat" es az en igenyeimet? Mi a jelentos kulonbseg koztuk, ami erinti a mindennapi hasznalatot?
-
p2pp
őstag
válasz
huncutka1029 #30345 üzenetére
Köszi!
-
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #30350 üzenetére
Most csatlakoztattam az optimus g-met hozzá,de egy usb mutat feliraton kivül semmit nem reagált,még a jel oda is fagyott. MTP-be tettem a telefont...
Ez csak sima usb kábellel történt.
lenne olyan pendrive-om,amibe sd kártya van,de azt nem fogadja be a másik tv-m se...
akkor ez bukta,lehet kell egy pendrive-t vennem,pedig a van kettő is itthon,de egyik se jó. garanciát meg nem adnak rá. -
Laca0
addikt
válasz
huncutka1029 #30315 üzenetére
Megnéztem reggel. Sajnos megszakad a felvétel, ha tunert váltok!
Miiiéééééérrrt!?!???
Marad a külső upc box, mert legalább így mindigtv-n tudok felvenni miközben hdmi-n megy más csatorna. -
Laca0
addikt
válasz
huncutka1029 #30310 üzenetére
Ha felvételt indítok DVBT-n, közben a SAT tunerre át lehet kapcsolni?
Már visszakötözgettem a kábeleket, kipróbálhattam volna... -
Laca0
addikt
válasz
huncutka1029 #30301 üzenetére
Sziasztok!
Engem is pont érdekel most ez a téma. LM620S-nél nem tűnik el a settings menü 5mp után sem, a home menü sem tűnik el 5mp után.
Gondolom ugyanolyan jelszó-bekérő ablaknak kellene megjelennie, mint service mode esetén.
A legújabb fw van a tévén. -
Findzs
addikt
válasz
huncutka1029 #30296 üzenetére
ez vajon mindegyik típusra igaz? na majd este kipróbálom
-
Gem Geza
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30209 üzenetére
Bakker! Azért jobban örültem volna egy olyan válasznak, hogy a Logitec XYZ típusa jó hozzá
Köszi GG
-
komoramazsi
tag
válasz
huncutka1029 #30168 üzenetére
Gyári visszaállítás segített !
Köszönöm a választ !
-
gycs02
tag
válasz
huncutka1029 #30028 üzenetére
Még nem olvastam tovább, hogy jeleztél-e valami változást. Pár napja én is így jártam a nero-val, a megosztott mappákban csak a fotókat látta, azóta viszont nem volt időm kipróbálni. Az enyém LA620 és nem volt még vásárlás óta frissítve.
Tovább olvastam, akkor én is telepítem újra.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #30130 üzenetére
Az LA620 50Hz-es tévé volt és az is maradt.
-
GERI 3D
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30078 üzenetére
1366*768
és 59p Hz az alapbeállítás ezt is megtaláltam
(bocs, de még elég új, céges vacak, ráadásul win8al....) -
GERI 3D
csendes tag
válasz
tudnál még abban segíteni, hogy ezeket hol találom?
"ellenőrizd le, hogy a vga drivered friss-e?
nézd meg a kiküldött képet (saját digitális síkképernyőim opció)"köszi
-
GERI 3D
csendes tag
válasz
köszönöm
a hdmi kábel hama és direkt írja, hogy 3d-hez való...
bemenet címkéje opciók :
legalább a pc-t már sikerült beállítanom.
sajnálom, de nem vagyok túl nagy guru.a többit még időbe telik ellenőriznem.... -
GERI 3D
csendes tag
válasz
huncutka1029 #27364 üzenetére
SZiasztok!
végre megszereztem az álomm 42la620s darabot.
Nagy naívan vettem egy hdmi kábelt és összekötöttem a laptoppal, hogy majd filmet nézek (nyilván 3d-t ha már a tv tudja, de legalább 1080p -ket)
na ez nem megy, mert szaggat, darabos....
ennyire gyenge lehet a laptop? (samsung np m270 e5e) és felejtesem el a hdmit? vegyek egy külső vinyót és használjam usbn?
próbáltam a csatlakoztatott hdmi portnál piros gombbal átállítani, amit jacasoltatok, de nekem nem ad pc lehetőséget sajnos!
előre is nagyon köszönöm! -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #30055 üzenetére
Pedig szerintem az lenne számodra ( is ) a jótétemény,ha ezentúl nem menne az a feature
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #30028 üzenetére
nero újratelepítés után megint megy a megosztás DLNA-n.
-
justo00
tag
válasz
huncutka1029 #30050 üzenetére
Azt hol olvastad hogy nincs hardveres támogatás? Át tudnád küldeni azt a linket?
Köszönöm a segítséged! -
justo00
tag
válasz
huncutka1029 #30048 üzenetére
Ez tuti?
Szal akkor a wifi adapterrel sem működne? -
justo00
tag
válasz
huncutka1029 #30041 üzenetére
Igen az tudom hogy a legjobb és legolcsóbb megoldás az utp kábel de a tv-n nincs lan bemenet tudtommal.
De azért köszi.30043 szunya1: köszi
-
SáFi127
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29857 üzenetére
-
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #29933 üzenetére
köszi!
a 660 miatt kérdeztem mivel a távpiszkája vonzó, de ha mégis a 620-at választanám jó volna valami tuti kompatibilis eszköz amivel például a netezést használhatóbbá lehetne tenni
a vékonysága vonzó még a 660-nak de külsőre gyönyörködni nem hiszem, hogy sokat fogok egyikbe sem, bármelyik lesz a kiszemelt... -
zsuzsi76
újonc
válasz
huncutka1029 #29932 üzenetére
És más megoldás nincs??!!
-
esztár
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29892 üzenetére
Köszi a választ.
Elég gyenge a felhozatal.
-
Lackó86
tag
válasz
huncutka1029 #29874 üzenetére
Szia!
Köszi szépen! Nem láttam a fától az erdőt!
-
8nemesis8
veterán
válasz
huncutka1029 #29846 üzenetére
Köszi a tippet.
1-1 alkalomhoz jó lesz a mozis szemüveg is, hosszabb távra meg talán elég a 4.
Ha nem akkor lehet veszek pár 100ft-ért hozzá, nem baj ha van.
Tényleg elég olcsó! -
kmarci25
veterán
válasz
huncutka1029 #29844 üzenetére
kátknál...
Szerintem Te is elírtad... Vagy létezik valami vadiúj fícsör? Ha igen, akkor elég hülye nevet kapott.
Telefonról írsz és automatikus javítás bekapcsolva. Eltaláltam?
-
ZaXXoN
tag
válasz
huncutka1029 #29821 üzenetére
Kösz!
-
gid
tag
válasz
huncutka1029 #29768 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy az 55LA660S és 55LA660S.AEE között mi a különbség? Vagy ez a teljes neve, amit áruháztól függően néha kiírnak néha nem?
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29750 üzenetére
Persze értem én, csak nem gondoltam volna, hogy ilyen probléma lehet. Ettől függetlenül szerintem a TV jó, és az elsődleges funkcióját tökéletesen ellátja. Azért vagyok picit csalódott, mert naívan úgy hittem, hogy nem kell még egy távpiszkát az asztalon tartanom a media playerhez.
-
Kroni1
veterán
válasz
huncutka1029 #29737 üzenetére
Márpedig ez az Edge még szerintem sem tökéletes, csak hát fontos h jól kinéző extra vékony TV-t csináljunk mert ez a divat. A micro pixel control meg még nagyon gyenge, jobb kikapcsolni szerintem, engem kifejezetten zavar ez a "sávosodás" amivel jár..
Szóval lehet h az Edge nem felhősödik jobban, de ha valaminek több időt és energiát igényel a beállítása, hogy ugyanazt kapjam mint a másiknál aminél erre nincs szükség, akkor nálam a másik a nyerő.
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29745 üzenetére
A remény hal meg utoljára.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy kis híján használhatatlan a youtube. Nyilván nem várom el egy PC sebességét/funkcióit, de ha a 4 éves WDTV Live-on sikerült megoldani a youtube használatát (amit azért jóval gyengébb hardverrel szereltek), akkor egy 2013-as középkategóriás TV-n miért nem? -
bandi0000
nagyúr
válasz
huncutka1029 #29737 üzenetére
nem akartam hülyeséget mondani, de tény hgy sokaktól hallom hogy a 620-nak kisebb a bevilágítása
-
OldMike
őstag
válasz
huncutka1029 #29700 üzenetére
A wifi direct tulajdonképpen az az eset, amikor az androidos telefonomon vagy tableten nézek a youtube-on egy videót, kiválasztok egy tévére hasonlító gombot, megnyomom és a tévén az addig nézett műsort félresöpörve megjelenik az előbbi videó?
Ez csak androidos lehetőség, és csak a YT-re érvényes, vagy tudná egy wifis win7-es laptop is? -
gid
tag
válasz
huncutka1029 #29604 üzenetére
Azt véletlenül nem tudod, hogy az 55LA660S és 55LA660S.AEE között mi a különbség?
Ha van egyáltalán. -
Bazsee71
őstag
válasz
huncutka1029 #29646 üzenetére
Akkor az nem mérvadó, hogy a 2013-as modellek MCI-je a korábbi 400 MHz helyett csak 200 MHz? Olvastam, hogy ez csak parasztvakítás, ezek fényében pedig tényleg annak tűnik.
-
mivamma
senior tag
válasz
huncutka1029 #29642 üzenetére
Köszi. És tudásban is van különbség?
-
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #29577 üzenetére
Ha idén már csak 1 távirányító jár a 660-hoz akkor ez mi? az utolsó betűje V
-
lafaty80
addikt
válasz
huncutka1029 #29591 üzenetére
Azért kérdésem annyi lenne csak hogy a 30k megéri a "hivatalos magyarországi garanciát" ?
Tudom hogy csaka nekem a vesszőparipám, de ez sem a hivatalos LG-s garancia szöveg
(Sőt, hogy tovább menjek, a tesco-ban éppen ma néztem már az LG Magyarország Kft A6-os fehér-piros garancia jegye van a dobozhoz, de LG Magyar Kft forgalmazóval
)
-
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #29604 üzenetére
Ez az Edge meg Direct Lednek van köze a kijelző vastagságához?
-
bluobluo75
őstag
válasz
tökmindegy mi a neve, csak lássam működni, lássam hogyan néz ki
...amúgy legutóbb 620 nem volt, 641 volt kitéve csak mire beüzemelte volna a csávó mennem kellett, nem értem rá
Egyébként ez a 641 a kettő közt van tudásban? (620 és 660) -
nufenen111
tag
válasz
huncutka1029 #29585 üzenetére
Akkor egy LA690-eshez melyik távirányító lenne jó?
-
gidue
csendes tag
válasz
Az MM-ben kapható magic remote a 620-hoz jó.
-
bluobluo75
őstag
válasz
huncutka1029 #29583 üzenetére
ámen....te így tudod, nézőpont kérdése, én meg minden nap látom őket, legyen úgy ahogy te akarod, de az ebayos szarokat haggyuk jó? bolti árat kérnék ha lehet, köszönöm!
Akkor ha van egy 620 például, a magic remote ahhoz is jó meg fordítva a 660-hoz a hagyományos? -
Vbazsi2
tag
válasz
Mintha én írtam volna az első bekezdést...!
-
nufenen111
tag
válasz
8 munkanapon belül küldheted vissza, indoklás nélkül, az másfél hét. Ami TV-t kinéztem, az a MM-ban most 390 ezer ft, a legolcsóbb helyen a neten 330 ezer ft. Pár hete egy 310-es ajánlatot kaptam rá. Itt azért már nem pár ezer ft-ról van szó!
-
bluobluo75
őstag
válasz
Köszi!
Nem próbáltam még, amúgy érdekes ez a Magic remote, néztem itt is de kipróbálnám élőben!
de úgy tudom a 620-hoz is be lehet szerezni vagy tévedek?
Erős tulzás amit szerkesztve írtál, mert olyat, hogy várjon a futár biztos nem fog, tudom, mert olyan helyen dolgozom ahol szinte minden futár megfordul: GLS, UPS, FEDEX a tévét meg nem 2 perc beüzemelni
átveszed és csókolomde inkább térjünk vissza a tévére
-
huncutka1029
addikt
válasz
3K helyett 30 K-val olcsóbban, csak már nem engedte szerkeszteni
-
solor
tag
válasz
huncutka1029 #29500 üzenetére
Hali!
Nekem ez van a 42LA620S tv-hez: AKB73756502
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest