Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #30780 üzenetére
Ejjj, ez szomorú. Jó lenne tudni, hogy mi változott. Pláne, hogy elég nagy verzióugrás volt.
-
simon87
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nagyon primitív kérdés, vagy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem lehet beállítani, hogy melyik bemenetnél melyik hangkimenetet használja?
Tehát mondjuk a híradóhoz felesleges bekapcsolnom az erősítőt, mert plusz egy távpiszka, de ha HDMI-n kap jelet, akkor optikára dobja a hangot.Szerk.: a készülék egy LA740s.
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29750 üzenetére
Persze értem én, csak nem gondoltam volna, hogy ilyen probléma lehet. Ettől függetlenül szerintem a TV jó, és az elsődleges funkcióját tökéletesen ellátja. Azért vagyok picit csalódott, mert naívan úgy hittem, hogy nem kell még egy távpiszkát az asztalon tartanom a media playerhez.
-
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29745 üzenetére
A remény hal meg utoljára.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy kis híján használhatatlan a youtube. Nyilván nem várom el egy PC sebességét/funkcióit, de ha a 4 éves WDTV Live-on sikerült megoldani a youtube használatát (amit azért jóval gyengébb hardverrel szereltek), akkor egy 2013-as középkategóriás TV-n miért nem? -
simon87
csendes tag
válasz
mivamma #29735 üzenetére
Szia!
Én vettem egy ilyen TV-t, múlt hét csütörtökön 55" méretben.
A képe normális minőségű forrás esetén gyönyörű, a dizájn szintén. Minimális bevilágítást csak teljesen fekete képernyőnél látok, igaz még sajnos nem volt időm végig zongorázni a beállításokat, hogy ezen hogyan lehetne változtatni.
Filmeket DLNA-n keresztül dobom ki rá, röccenés nélkül viszi. Ami érdekes, hogy pl.: egy Samsung story station-t rádugva USB-n, képes megakadni néha a lejátszás.
Nem tudom mennyire szempont, de a 3D-s tartalmak elképesztően néznek ki. Írom ezt úgy, hogy ez nálam abszolút utolsó szempont volt a vásárlásnál.Problémáim csak az "okos" dolgokkal vannak. A menü néha lassan reagál, a Youtube app fél percig viccelődik egy videó elindításánál és csak utána fut normálisan, a böngésző sem egy kapkodó idegbeteg. Abban bízom, hogy ezeket egy frissítés majd orvosolni fogja.
Alapvetően elégedett vagyok vele, jó bolt volt. Kicsit árnyalja a képet a smart funkciók kiforratlansága, de nem bántam meg, hogy ezt vettem.
Üdv, simon
-
simon87
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 55LA740S-t, és elég "röcögősen" viszi a 3D tartalmakat, vinyóról és pen driveról is. Van esetleg erre valami megoldás?
A vinyó egy régebbi 1 TB-ps Samsung Story station, a pen drive pedig 8 GB-os Kingston. Egyszerűen ötletem nincs mi okozhatja a problémát. A teszt fim a samsungról az 1080p-s, 18GB-os, Avengers Half-OU-t volt, penről pedig egy LG demo.
Szóval ha bárki tapasztalt hasonlót, esetleg van ötlete formázásra/formátumra, bármire, azt örömmel venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- SkyShowtime
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest