- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt20
tag
válasz
gyurasz #85849 üzenetére
Hello . Sajna zyxel nsa320s nas-on van a plex server ,4 nap szenvedés után sem tudtam összehozni hogy a LGTV-n plex app-on lejátsza a videókat. Csak Html5 konvertált kódolású videókat viszi . Nem tudom mi lehet a baj mert előtte 1,2Ghz-es pc-n volt a plex server kódolás kikapcsolva , és tökéletesen lejátszott mindent a LG plex app és még az android app is.
Ezt a PLAYz Media , xplay -t ajánlották hogy ezzel biztosan működik.
Vagy ha valaki tudja mi lehet a zyxel és az LGTV plex app párosításával a hiba nálam , kérem segítsen.
köszönöm -
törölt tag
válasz
gyurasz #56418 üzenetére
Nem, nekem egyáltalán nem jön vissza semmi kódolt, mintha nem lenne aktiválva a CI+
Nálam a megoldás csak a HDMI kihúzása. De érdekesképp ha később újra bedugom a HDMI-t de nem játszok semmit le a pc-ről, akkor egész nap nincs probléma a tv-vel. Csak átjátszás után. Vagy az lenne a baj, hogy a Catalyst-ban nem tiltom utána a másodlagos képernyőt (TV) le? Mindig le kellene tiltani?
Valahol olvastam, hogy a HDMI csatit át kell nevezni PC-re? S azt hol és hogyan kell? Vagy azt nem a TV-ben lehet hanem Mediabox-ra vonatkozott?
-
farkas-j
őstag
válasz
gyurasz #55242 üzenetére
Ami filmeket eddig néztem DLNA-n, azokba mindegyikbe belelehetett tekerni az infrán lévő navigációs nyilakkal. A külső SRT feliratokat is megjeleníti DLNA-n. Mást (pl. SUB-ot) még nem próbáltam, mert minden filmemhez amelyik feliratos SRT van. Konvergálgatni meg nincs kedvem a SubtitleWorkshoppal.
Én speciel az infrát jobban szeretem, mert mindent gyorsabban elérek vele a dedikált gombokkal mint a MR-rel. Egyedül talán az HBO GO a kivétel, mert ott gyorsabban lehet navigálni az MR-rel, viszont a kicsi menü miatt könnyű mellékattintani. Netezésre nem használom a TV-t csak megjelenítésre, arra ott az Android box. -
törölt tag
válasz
gyurasz #55115 üzenetére
Én nyűglődtem egy darabig a beállításokkal. Először a wmp hálózatmegosztását próbáltam, de az nagyon válogatós. Azután az universal media servert próbáltam. Félsiker lett, mert a kisebb avikat vitte, viszont a nagyobb mkv-któl bevérzett a szeme. Azt hittem sávszélesség probléma, de két gép között stabil 110 MB/sec adatmozgást produkál a hálózat és ennek elégnek kell lennie. Itt írta valaki a fórumban az lg smart share progit. A honlapon majd kiüti az ember szemét. Feltelepítettem, megosztottam a filmes mappát (persze előtte az otthoni csoportban is megosztottam) amiben van kb 2 terra film. Bekapcsoltam a tv-t és ott volt az összes film. A progi egyszerű, mint a faék, a filmek betűrendben ömlesztve látszanak, de ingyenes és működik.
Tegnap este néztem az Interstellart, mellé tett srt felirattal. Végig akadás mentesen. A hangsáv váltást még ma este kipróbálom, hogy biztosan ne írjak hülyeséget. Amelyik filmnél több hangsáv van, az több példányban látszik a tv média listáján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest