Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
"ez nem hiba. technológiai sajátosság. tele van vele a net is. aki tudatos vásárló és vesz egy LCD-t az tudja h lehet h felhős lesz, vagy kevésbé vagy jobban."
Nem értek egyet veled! 2014-et írunk, nehogy már ezzel a szöveggel nyelje be az ember, hogy vett egy felhős-foltos TV-t, és akkor bele kell nyugodni! Nem így működik! TV-nek a lényege a képe amit nézünk, annak pedig a mai fejlett technikai világban nem így kéne kinézni! Veszek egy cipőt aminek a lényege a talpa amin járunk, és lukas, nem baj, ez ilyen nyugodjunk bele!?
Leírtam a véleményemet és ennyi! -
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant
üzenetére
persze h háttérvilágítással van gond. fekete képernyőn a világosabb foltok, fehér képernyőn a sötétebb foltok a feltűnőek, ennyi.
de nem magukkal a ledekkel, hanem a duffúzorral van a probléma a felhős esetekben.
plusz a fényképezőgép kicsi dinamika átfogása miatt látszanak ennyire a képen. valóságban ez nem ilyen azért mint a képen szerintem.
-
LucasGrant
aktív tag
-
Gicz
addikt
válasz
superg
üzenetére
csekkolni élőben? kibontatsz 10-et aztán választasz h melyik a kevésbé felhős vagy mi?

ez nem hiba. technológiai sajátosság. tele van vele a net is. aki tudatos vásárló és vesz egy LCD-t az tudja h lehet h felhős lesz, vagy kevésbé vagy jobban.
ezt olyannak érzem h veszek egy kocsit, majd 600km-el később rájövök, h jahogy ehhez benzin is kell? hát kell... némelyikhez több némelyikhez kevesebb. a technológia velejárója, akárcsak a felhősödés.
-
Tamás34
senior tag
Igen, film nézés közben nem mindig zavaró, de foltos és látszik amikor világosabb jelenetek vannak! Foci meccs nézésénél pedig ahogy pásztázik a kamera a focilabdát követve, ott egyfolytában látszódik a felhősödés, foltosság!
Veszíteni valóm nincs, vagy reagál az LG és intézkedik, vagy így jártam és majd egyszer megszokom! -
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja van meg a TV-m és próbáltam megszokni, de nem megy! Világosabb képnél, jeleneteknél, foltos, felhős a kép! Elég zavaró! Most írtam LG honlapjára, mert regisztrálva van a készülék! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!
Ha azt fogják mondani, hogy ez ilyen,akkor ebbe biztos nem fogok bele nyugodni
-
törölt tag
Először is köszönöm megint a hasznos segítséget.
Lenne még egy kérdésem, sajnos nekem még nagyon új ez a smart tv, gyakorlatilag még az okos telefont se használom ki teljesen és lány felfogásom nem segít ezeknek a gyors megértésében

A promo videóban LG telefonra rakták a tv képét és vissza az lenne a kérdésem hogy ( a már fent említett 42LA660S -nál ) mi az amit csak LG telefonnal tudok és mi az amit pl. samsung telefonnal tudok?
A telóra milyen app kell, vagy ezeket alapbl tudja?Nagyonszépen köszönöm előre is a segítséget nagyon hálás vagyok nektek! :*
-
Mályki
aktív tag
LG 50LA660 s tévéhez találok valahol optimális beállításokat?!?Képbeállítűsokra gondolok elsősorban.Nem tudom melyik lenne a legjobb...Lehet nagy segítség lenne.Köszönöm!
-
panses
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki tányéros UPC-t? Mik a tapasztalatok? Mondtuk a csajnak, hogy nem köll a nyamvadt STB-uk, csak egy Ci modul + kártya de nem értette...
Majd a szerelővel kell egyezkednem, vagy vegyek egy modult és kérjek csak egy kártyát!?
A végén már felajánlott a Nő egy olyan kártyát ami nincs összerendelve a STB-al de a STB-ot akkor is oda akarja adni!
Itt már feladtam...
-
LucasGrant
aktív tag
Egyik TV-n se megy Silverlight. Amúgy szerintem a videón jól látszik, hogy nem Miracast illetve MHL megoldásról van szó, teljesen látszik a Tv egész smart rendszere.
Stream-et / online filmet nagyon ritkán nézek rajta, föként a gyerekek mesét hibe-hóba, de eddig még nem volt ezzel semmi probléma. -
huncutka1029
addikt
válasz
üzenetére
Az LA széria, elég jó, egy erős routerrel, már wifin is, egyéb esetekben Lan kábellel.
stream is megy, ami flash alapú, azzal nincs gond, mert a tv támogatja a flash11-et, igy közvetlenül böngészőből nézhető.
Ay silverlight, mint amit a RTL- használ, már keményebb dió.
elvben nem tudja, mert az csak win alapú szolgáltatás, de volt a fórumon, aki szerint ment az LA sorozatú tévén.
Ha van elég sávszélességed, teljesen használható a tv stream vételére is.
Persze egy közép kategóriás robotos teló kb. 3x jobban tolja.
, azon keresztül meg mehet a miracast, vagy a screen mirroring is.
ezt a videón sem látod, lehet így volt pedig.... -
törölt tag
Sziasztok,
Lenne még egy kérdésem az LG 42LA660S tv-vel kapcsolatban, most láttam egy videót ( itt ) hogy ezen a tv-n élő-ben NFL-t néz streamen keresztül. Vizont itt a forúmban olvastam, hogy valaki kérdezte alkalmas e ez a tv netes filmnézésre, és az a váasz jött hogy nem igazán.
Az lenne a kérdésem, hogy van valakinek tapasztalata azzal hogy a böngésző mennyire használható ilyesmikre a tv-n?Köszönöm előre is a segítséget!
További szép napot

-
Shingen
addikt
Hali!
Tudom, hogy ez volt már itt vitában is!
620S -200 Hz
660S -400HzKihasználja az ember a 400Hz egyáltalán?
Vagy a 620s nem tudja a 200HZ sem?Köszi
-
PeliScan
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Köszi, ez szóba sem jön, 10e-vel drágább mint AQUA vagy 220V!
Más tipp?
-
Warter
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Atomtv-vel van valakinek tapasztalata?
-
PeliScan
addikt
Urak, nagyon köszönöm a válaszokat, máris tisztább minden!
Szuper lesz nekem ez a 570S! Végülis, öt éve nincs tévém, ez is nagy ugrás lesz, aztán meglátjuk, lehet, hogy nem is használom!

Legutcsó kérdés: van tipp, hol érdemes megvenni? AQUA és 220V 126e mindkettőnél, ezek nyilván megbízható boltok, aztán van valami elektroudvar, ott 120e, cserébe szlovák cég, nem túl szimpatikus. Kettő között van árban és megbízhatóságban is talán a VIP phone, ott 122e.
Tippek ezzel kapcsolatban?
-
huncutka1029
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
arra figyelj, és ne felejtsd el, hogy a tv csak és kizárólag a saját LG wifi stickjét kezeli LG AN Wf -100
Ez legolcsóbban 7K körül kapható.
Tehát laposról csak akkor tudsz megosztani vezeték nélkül a LGLN570-nel, ha egy ilyen sticket veszel hozzá.
Más esetben router+lan kábel kell, és egy DLNA kliens a pc-re.
Mobil stream, az okos telódon elindítasz egy youtube videót pölö, és nem egérmozin látod, hanem átküldi a képet a tévére. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
PeliScan
üzenetére
WiDi-t is csak akkor tudod használni, ha a géped is tudja, és ebben az esetben megkapod rendesen a monitorod vagy laptopod élő képét. Ha csak mappaszerüen akarod látni a filmeket a Tv-be az meg csak sima DLNA, ha csak ezt akarod akkor ez a megoldás Film lejátszás szempontjából jobb megoldás.
Én használom a Miracastot , föként ha valami rövid videót nézek vagy valami alkalmazást használok, mivel tudom irányítani a Magicel. -
PeliScan
addikt
válasz
LucasGrant
üzenetére
Azt hiszem értem!

Tehát a 570S-nél is működik, hogy a laptopról vezeték nélkül menjen a film, a mobil vezeték nélküli stream nem megy. Remote app viszont működik telefonról.
Mennyire kell ez a mobil stream? Mire jó? Ti használjátok? Én még nem tudom elképzelni, hogy sokszor használnám.
-
yodamester10
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Azért én a wifin elgondolkodnék
Nálam nagyon kényelmes,hogy amit leszedek az asztali gépre a másik szobába azt pár kattintással már tolom is a tévére minden kábelhúzkodás nélkül/KIVÉTEL/ 3d és 1080p-s filmeknél nagyon jó router ajánlott.Nálam a tp-link 741n a 720p-s filmekig megbirkózik,aztán jöhet a kábel. -
PeliScan
addikt
Úgy érzem, kezd eldőlni a 42LN570 javára... a 42LA620S-ben a 3D annyira nem kell, úgy tűnik, a 200hz sem szempont, wifit meg a kell, tudok bele rakni később is a 42LN570-ba.
Bármi más előnye van a 620S-nek? Tuner? Okosság? (Kb. mibe kerül egy wifi adapter?)
Ismét, köszi a válaszokat, nagy segítség!

Szerk: hű ez a Miracast mókásnak tűnik, tehát így nem kell összedugnom a TV-t és a laptopot HDMI-vel, szimplán WiFin átmegy a 1080p is? Ez nem müxik akkor sem, ha ugyanazt a routert használja a laptop és a TV, egyik wifivel másik UTP-n?
-
PeliScan
addikt
válasz
üzenetére
Értem, köszi, akkor még az sem különbség.
Az, hogy egy TV-ben van-e wifi vagy nincs, összesen annyit jelent, hogy ha nincs, akkor a routerrel UTP kábellal össze kell kötnöm és kész? Ami meg wifis azt nem? Az összes többi "smart" funkciót értinti a wifi képesség vagy sem?
Nagyon köszi a választ!
-
Watt25
veterán
válasz
Mályki
üzenetére
Sajnos a kódolt csatornákra váltás mindig lassabb, és ugye az M2-n kívül minden kódolt. (Valszeg észre tudod te is venni a különbséget, hogy arra a csatornára gyorsabban kapcsol a tévé.) Ez nem függ a tévé méretétől, sem a kép minőségétől. Sajnos le kell szokni a csatornák közötti szörfölésről, én az Info gombot megnyomva, az EPG-t olvasva szoktam válogatni.
-
Mályki
aktív tag
válasz
Watt25
üzenetére
Jo lett a tv...kossz a tavsegitseget...ismet elhoztam a media kartyat es ahogy az LG szerviz is mondta probaljsm meg felinstallalni gyari beallitasok visszaállitasa utan...egybol jo lett..tok jo minden hala istennek.viszont a csatornakat mitol valtja ilyen lassan? A magas kepminoseg miatt?! Esetleg 50" nal alapban kicsit lassabb? Koszi a valaszt meg a segitseget.csak ajanlani tudom ezt a tipust 50LA660S a tavirányitot meg nem csak megszokod ,hanem igényleg is a többi tv nél

-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Köszönöm a választ!
Valóban nem illik a képbe a 6130, hagyjuk is azt.

42LA620S és a 42LN570 között legnagyobb különbség tehát a 3D, a 200Hz és a wifi? Vajon ér ez a különbség 20e HUF-t? 3D engem nem pörget túlzottan, nyilván nem baj, wifi hiánya miért tud baj lenni? HD de nem 3D tartalmaknál észrevehető a 200Hz? Letöltött filmre gondolok.
-
mik-oca
tag
válasz
LucasGrant
üzenetére
Köszi!

-
törölt tag
köszönöm a segítséget!
-
mik-oca
tag
Tényleg, nem lehet hozzá venni normális távirányítót is? (egyenlőre szokatlan)
-
mik-oca
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is beléptem az LA660S tulajok táborába. Alapvetően nem tűnik rossznak a tv. Most próbálom beállítgatni és lenne is kérdésem. Már olvasgattam vissza és másnak sem volt egyszerű beállítani a HDMI-n az ARC-ot ahogy néztem. A problémám egyszerű, nem jut át az erősítőbe a hang. A digitális kimeneten kimegy rendesen a hang, semmi gond. A HDMI-n keresztül működik a vezérlés, de nem tökéletes.( Amihez kötöttem az egy Yamaha RX-V471 erősítő) Az esethez hozzátartozik, hogy egy másik tv helyére került az LG, amivel ez a funkció tökéletesen működött.(tehát a rendszerben minden maradt, csak a tv cserélődött)
Néztem az interneten videokat, ahol volt a hang menüben olyan funkció, hogy ARC "on", ebben a készülékben már ilyen nem szerepel, csak a küldő eszköz digitális/HDMI arc kiválasztás.
Kérdésem, hogy kinek hogyan sikerült kicsikarni a hangot??Köszönöm előre is a segítséget!
-
bandi0000
nagyúr
király, köszönöm szépen csak azért mert szemüveges vagyok, és jobb a clipszes LG 3d szemüveg mint a mozis

-
bandi0000
nagyúr
ki szokott moziba járni?

Amilyen szemüvegünk van a TV-hez, az jó a moziba is?
-
szabjan
tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nekem az LG 42LN570 van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. A Hertzek terén elvesztettem a fonalat, mert ami linkelve volt valami négy függőleges soros feliratos próbavideó, az nálam folyamatosan futott, de nem tudom ez most mit jelent. Hány hertzet.
Az biztos viszont, hogy egy Tomb R. 2013 at nyomtam rajta egy darabig és brutális....
Igaz a képet érdemes a profi beállításoknál belőni. Hang is jó /viszonylag/ equalizerrel fel lehet húzni hallgathatóra.
3D -m ugyan nincs, de az nem is hiányzik.
A többit megírják itt a szakértő fiúk....
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ezek közül, az LA6130 az kilóg a sorból nálam, viszont ha nem kell a 3D meg megvagy a beépített WiFi nélkül akkor jó választás tud lenni az LN570S is
Gyorsmozgás terén folyamatos a kép a 42LN570S en és a 42LA620S en is, viszont az LA6130 en szaggatna, ezenkívül utóbbiba nincs PVR lehetőség illetve DVB-S tuner se, meg DTS hangtámogatás, USB-s filmlejátszásnál. LN570S és az LA620S között a különbség, a 3D (4db 3D szemüveg), Miracast, beépített WiFi. Szóval ha kellene a WiFi, akkor már jobban megéri az LA620S. -
PeliScan
addikt
Urak!
Öt évig nem volt tévém itthon, most is leginkább letöltött filmek nézésére, esetleg konzolos játékra venném.
Tudom, hogy nagy favorit a 620S, tudnátok picit segíteni, miért jobb, mint az alatta lévő kettő? 3D számomra nem olyan fontos, a 200Hz megéri az árkülönséget?
LG 42LA620S 143e
LG 42LA6130 130e
LG 42LN570 126eNagyon köszi a választ! Full HD fontos, a méret is (de ezek mind tudják), nem baj, ha smart meg mobilról irányítható.
-
sbalu1
senior tag
válasz
viharkabat
üzenetére
A gyári beállítással nekem se tetszett a hangja, de a saját EQ-jával be lehet állítani megfelelő minőségűre.Az én tévém 42'-os és lehet, hogy valamivel nagyobb hangszórók kerültek bele mint a 39'-osba.Itt is igaz, hogy a méret a lényeg, minnél nagyobb egy hangkeltő eszköz annál jobb, sajnos az akusztikus láncban még mindig a hangszórók a legkevésbé hatékony eszközök.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
sbalu1
üzenetére
Meglep amit az LA620 hangjáról írtok, vagy csak nagyon más az ízlésem. Nálam járt egy 39 collos ebből a típusból és a hangjával nagyon nem voltam megelégedve, max táskarádió minőségű hangot bírt kiadni. Egymás után hallgatva egy Samsung F6400-el vagy pláne egy komolyabb Pana készülékkel nagyon gyengének tűnik.
-
Yogibear974
senior tag
Nap'!
Kérdésem lenne,FUSO app. Nektek megy a facebook, megosztás? FB policy szerint ua. kell lenni a tv-n a fuso usernek, mint a fb-n. Eddig működött, de kb. 1/2 éve "sikertelen megosztási kísérlet"-et kapok.
Hiába kapcsoltam szét és össze a Fuso alkalmazást a helyzet ua. Alkalmazást is újra engedélyeztem az fb-n.
Ügyfélszolgálat sem tud több megoldást, nekik műkodik :-o Egyéb ötlet? -
SoundBox
aktív tag
Nah megszületett döntésem végül az Lg 42LA660S-t választottam a 690S helyett mivel a Mediába kapok hozzá 20ezrest kupont amit levásárolhatok, remélem nem bánom meg a döntésem

-
sbalu1
senior tag
Az LA620S hangjával kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy kis hangszórói ellenére igenis egészen tűrhetően szól.Egy kicsit el kell molyolni a saját equalizátorával és így még némi mély hang is kicsikarható belőle.Koncertet, jó hangú filmet meg a külső erősítőt alkalmazva kell lehetőség szerint nézni.
Scrym:Én egy Signal márkájú switch-et használok erre a célra, bár mióta beüzemeltem a Conax modult, nemigen váltok már át a Mindig tévére.
-
Scrym
tag
Köszönöm Urak!
Megpróbálom majd! -
Watt25
veterán
válasz
Mályki
üzenetére
Oké, tehát a csatornák megvannak. Akkor 3 dolog lehet:
1. Rossz a CA modul
2. Rossz (nem aktivált) a kártya
3. Rossz a tévé.Az első kettőt a UPC-vel kellene ellenőriztetni, a másodikat meg az LG-vel. A legvalószínűbb egyébként a 2. eset. Bár, gondolom már mindegy, ha van helyette box...
-
Watt25
veterán
válasz
Mályki
üzenetére
Tisztázzuk: a digitális csatornák megkereséséhez (megtaláláshoz) nem kell a kártya. Kártya nélkül is meg kell találnia, csak éppen azt kell kiírnia, hogy kódolt jel. Ha idáig sem jutsz el, akkor valamit nem jól csinálsz. (Esetleg mégis rossz a tévéd, de abból, amilyen "szakszerűen" írtad körül a problémát, én inkább az előbbire gondolok... Már bocs...)
Azt mondta a srác ezzel jobb a képe mint a média kártáyval..Ez igaz?
Nem. Butaság, kamu szöveg. -
farkas-j
őstag
Én először annak járnék utána, hogy az említett kábel TV szolgáltató milyen frekvenciákon szolgáltat. A kis "költségvetésű rendszerek" általában az olcsóság és az egyszerűbb üzemeltetés miatt csak a VHF sávban szolgáltatnak. Ez a 47 MHz-től a 300MHz vagy 450 MHz-ig tartó frekvenciaspektrum. A Mindig TV adások viszont UHF sávban 470MHz-től 800MHz-ig sugároznak. A pontos frekvencia a vételi hely függvénye. Ha a szolgáltatód valóban csak a VHF sávban, azaz max 450MHz-ig szolgáltat, akkor egy VHF-UHF közösítővel is megoldható a közösítés. (pl link1 és link2, a határfrekvenciára figyelni!) Így nincs szükség antenna jel kapcsolgatásra. Próbaként akár egy egyszerű olcsó (pár száz Ft-os) elosztót is kipróbálhatsz mint közösítőt, mert ha az antenna nem hoz be erős VHF sávú zavart, akkor működhet megfelelően vele. Ha ütközések vannak a kábel TV és a Mindig Tv frekvenciákban, akkor csak az átkapcsolós megoldás a járható, amit pl Watt25 fórumtárs is ajánlott.
-
Mályki
aktív tag
válasz
Watt25
üzenetére
Kössz a segítséget!!!Semmi hibakódot nem dob ki....Csak berakom a kártyát,nekiáll keresni....és csak keres...2x próbálkoztam én is meg a UPC sek is...Bemérték a jelet,minden oké vele...szóval a kártya...Látja...de nem tud mit kezdeni vele..nem olvassa...Kaptam egy új HD s set up boxot...Szóval megint 3 távírányítóm van sajna...Azt mondta a srác ezzel jobb a képe mint a média kártáyval..Ez igaz?HD és HD között is van különbség?
-
MR!!
aktív tag
Én is most tesztelek egy (fél éves) 42LA620S-t.
Kisebb felhősödés a sarkok körül, de alig észrevehető (csak nagyon világos tartalomnál, főként fehér).
A 3D-je valóban jó, bár szerintem még mindig gyerekcipőben jár ez az egész felkapott marketingfogásos 3D-s dolog. Eddig egyik gyártó sem rukkolt elő számomra elfogadható megoldással. (szemüveg nélküli, fejfájás mentes stb...)
A hangja pedig nekem nagyon tetszik. Eddigi tv-k (lcd, plazma, projektor,crt) talán a sok lcd közül ennek van szerintem. A mély hangokat képességeihez képest nagyon jó hozza elő. Mintha egy pici mélynyomó lenne benne

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Wise (ex-TransferWise)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd a szerelővel kell egyezkednem, vagy vegyek egy modult és kérjek csak egy kártyát!?

, azon keresztül meg mehet a miracast, vagy a screen mirroring is.

Nálam nagyon kényelmes,hogy amit leszedek az asztali gépre a másik szobába azt pár kattintással már tolom is a tévére minden kábelhúzkodás nélkül/KIVÉTEL/ 3d és 1080p-s filmeknél nagyon jó router ajánlott.Nálam a tp-link 741n a 720p-s filmekig megbirkózik,aztán jöhet a kábel.
Köszi, kiindulási alapnak tökéletes

mobilizmo