Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
viharkabat #37167 üzenetére
Csak nagyobb szériákat néztem de ez kiderülhet a hozzászólásból is. Mert a kütyü faktor sincs meg az alacsonyabb szériákban
. Tudtommal 660 -ig 1 utas 2 hangszóró van az LG-kben is és 660 -tól 2.1 (2 utas 3 hangszóró) tehát LG és LG sem ugyan úgy szól ez biztos mint ahogy az is hogy a világot nem váltja meg a 660 -tól felfelé a 2.1 sem de azért sokat dob a hangon.
-
sbalu1
senior tag
válasz
viharkabat #36221 üzenetére
A gyári beállítással nekem se tetszett a hangja, de a saját EQ-jával be lehet állítani megfelelő minőségűre.Az én tévém 42'-os és lehet, hogy valamivel nagyobb hangszórók kerültek bele mint a 39'-osba.Itt is igaz, hogy a méret a lényeg, minnél nagyobb egy hangkeltő eszköz annál jobb, sajnos az akusztikus láncban még mindig a hangszórók a legkevésbé hatékony eszközök.
-
farkas-j
őstag
válasz
viharkabat #33148 üzenetére
Ha a program léptető gombokra gondolsz, az van rajta!
-
petya2012
őstag
válasz
viharkabat #33148 üzenetére
milyen csatornagombok-ra gondolsz??
-
farkas-j
őstag
válasz
viharkabat #33139 üzenetére
Van hozzá távszabályzó, de az a magic remote ami nagyon jó a smart részhez, de nekem TV nézéshez az infra jobban bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest