- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nekem alapból csak egyetlen eszközt lát.

Ha uninstallom a kártyát,akkor újraindítást kér,és utána ugyanúgy felrakja a microsoft drivert.
Leszedtem az eaglext drivert.Ha megnézem az eszközkezelő Add Legacy menüjében,akkor az inf-ekben egy rakás tunert mutat.Van köztük Global és Expert is.
Expertből vannak: Audio without BTSC,Audio,unused és FM..számokMint mondtam,nekem csak 1 eszközt akar telepíteni alapból és a PVR1-gyel az működik is.Lakótársamnak is ilyen kártyája van és neki jól működik PVR2-vel is,illetve az ő eszközkezelőjében is csak egyetlen tv2000 expert kártya van,nem három.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ford topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő