Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
válasz
helenne
üzenetére
Csak ismételni tudom magam, talán leöntötted valamivel, esetleg beragadt egy gomb, vagy csak hibás, rossz. Nem tűnik szoftverhibának. Még a vevő csatlakozóját ellenőrizheted. Ilyenkor későnmár nincs kedvem humorizálni, de ha segítséget vársz, akkor én meg elvárhatom, hogy úgy írd le a problémádat, hogy az érthető legyen.
-
helenne
tag
imádom a humorod!

abszolút egyéniség vagy!;) de a távirányító még mindig csatorna váltásnál rohan ész nélkül. azt hiszem, hogy nem bunkón kértem segítséget, szépen kértem. megpróbáltam az uninstalos verziódat, de most is csak ott vagyok a távircsivel. nem akartalak megbántani és nem is akartam tudálékos lenni, csak tényleg, örülök, ha van egy kis időn a pici 19 hós lányom mellett.
Ha egyedül volnék, sokkal 1xűbb lenne az éltetem, de ez van! Azért köszi és, ha tudsz, szívesen fogadom a tanácsaidat, akár priviben is! Köszike!!!! 
-
-
helenne
tag
és mit tudok tenni a kék csíkkal, mert olyan zavaró a tvzésnél
? kérlek!!! 
-
helenne
tag
ja, és van egy kék hangszabályzó csík a tv -n, ami eltüntethetetlen.
akármilyen verziót rakok fel.
Na, ez már neke = a katasztrófával, mert annak ugye könnyő matatni ezzel, aki egyedül van, de engem nyüstöl a 1,5 éve kishölgyem.
Plíz, valakinek essen már meg a szive rajtunk! 
-
bzoley
veterán
válasz
helenne
üzenetére
Nem nyomorékra kellett volna olvasnod magad, elég lett folna csak figyelmesen, és akkor ezt is megtaláltad volna: PVR/PVR2 teljes eltávolítása
Ezt meg ennél "ostobábban" nem lehet leírni. Az biztos, hogy valami nagy gáz van nálad, de az egész rendszerben. Az "eredeti" verzió helyett a frissebb verziók javasoltak. -
helenne
tag
Na, jól van fiúkák! Remek a diskuzió, de asszem egy kicsit lehetne emberibben, "ostobább verzióban" is. Feltettem megvétel után a 2.0.2.14-et. Nem tudtam, hogy az a legremekebbül működő verzió. Megpróbáltam a leírás szerint telepíteni a 3 legújabb verziót. Na, mármost kb. 30x telepítettem a PVR2, hogy normálisan működjön, igyekeztem visszarakni az eredeti verziót, de egyre pocsékabb. Már nem működik a távirányító, ugrál adóról adóra, ha váltani szeretnék, felvétel lejátszásánál már nincs hang, csak ha megy a winfast, vagy most már nem tudom, mert a mai 10x-es újrainstallálás után már erőm nincs próbálgatni. Nyomorékra olvastam a [link]-t. Könyörgöm, mit keressek a registriben, vagy akárhol, hogy "tiszta lappal" induljak.
Könyörgöm!

-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Szeptember elején már kérdeztem de nem jött válasz, megkérdezném újra, azóta hátha fejlődött a tudomány
Szóval PVR2000 -es kártyához a vele adott PVR programot ( v 3,0,10,99 ) használom, és az a gondom, hogy időnként egy másik user is használja a gépemet, és ha ő van bejelentkezve és nézné a TV -t a PVR -rel, a képen ( bármelyik csatornára kapcsolunk ) nincsenek meg a megfelelő színek, csak piros, kék, és fekete fura kombinációja. Tudna valaki segíteni, hogy mi miatt lehet ? Köszi .Jozs
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Egyiken nézed a TV-t miközben a másikkal felveszel. Pl. Vagy egyszerre két csatornát nézel.
-
lakatosturbo
aktív tag
Vagy legalábbis azt mondjátok el lécc hogy mire jó két tv tuner!
-
lakatosturbo
aktív tag
Amúgy mi értelme van két tv tunernek a gépben?
-
bzoley
veterán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Az nem biztos, hogy együttműködnek, de egymás mellett igen.
-
lakatosturbo
aktív tag
Szerintetek működik együtt a winfast pvr3000 és a WinFast TV USB II DELUXE tehát lehet a kettőt egyszerre használni?
-
Mindless
tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a media centerrel ezt a kártyát? Rendesen együttműködik vele?
-
don_fefe
csendes tag
Sziasztok!
Ismét zaklatnám a kedves fórumozókat

Ugye szoftveresen megoldódott a probléma, ám mégis adódott egy, a felvétel készítése közben! Véletlenszerű idő után elcsúszik a hang, meg akadozik!
Erre van valakinek esetleg valami ötlete, tapasztalata?
Köszi! don_fefe
-
K9
tag
Igazából énsem vagyok megelégedve 1 dologgal.
És láttam hogy más is elég felháborodott volt ez miatt.
Márpedig az hogy csúnyán interlaces a felvétel a pvr2ben.
A poén az hogy pvr-ben nem, egyáltalán nem! DE ott rosszabb is a minőség a felvett anyagban.
Virtualdubba lelehet szedni a csíkozódást, de azért jobb lenne ha ezt a tvtuner kari megoldaná hamár egyszer azt állítom be hogy progressive.....
Van valami trükk? Vagy valami amiről én nem tudok?
Probáltam én már mindent, minden eggyes beállítást.
Ha nincs megoldás akkor ez a kari megoldja a deinterlacet? =>
Hauppauge PVR-150 (mert ha igen én lecserélem)
Végezetűl ha megnyitom virtualdubban a készült videót akkor ezt nyögi:
[link]
Természetesen csak a pvr2ben csinált videókkal. pvrben készültekre nem.....Jah és annyit még hogy mindenből a legeslegújabb drivert használom.
Codecbe tudok valamit frissíteni hogy mégjobb legyen a minőség vagy akármi?
Vagy lehet pont az baj hogy uj verziójú pvr2tőt használok?
Réginél talán olyan jó az deinterlace mint a pvrben? -
don_fefe
csendes tag
Szia!
Az is! Igazából bármilyen szoftveres módszert választok fagy a prog, sőt általában a windows is kiakad és csak a restart gomb segít

Hardweresen gyönyörűen megy minden, tv-ből nagyon szépen vesz fel, tökéletes a hang, tökéletes a kép! Ha viszont átváltok szoftveresre, akkor kampec! Kaptam négy cd-t a csomagban, egyiken a pvr program és driverek, egy movie pack, egy videostúdió, és egy dvd movie factory, kb. ennyi! A software csomagot feltettem!
Szal ötletem sincs, hogy miért fagy!
Köszi! don_fefe
-
-
don_fefe
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy PVR2000-es boldog tulajdonosa vagyok, de van egy kis problémám!
K9! Ha Te Svideoról mentesz le, biztosan tudsz segíteni (persze akinek ötlete van az kérem szóljon)!
Szóval a lényeg, hogy rádugom a kamerát (régi jó JVC, kazettával) a kártyára! Svideo kábelt használok én is a video átmentésére! A hang rca kábelen meg, ami a végén át van alakítva jack-é!
A hanggal van a probléma! Ha a hangkártyába dugom lejátszáskor van kép, van hang, minden tökéletes, de a felvételen nincs hang
Ha a tvtunerkariba dugom (amin van egy audio line bemenet) lejátszáskor kép van, hang viszont semmi! Mind a hangkártya, mind a tvtuner vonalbemenetre van állítva!Mitől lehet a gigszer?
Köszi! Üdv. don_fefe
-
K9
tag
Svideoról mentem le az anyagot és most azt teszteltem hogy mi különbség a pvr1 és a pvr2 között a felvett anyagba. Húúúú hát elég sok.A pvr 2 mérfőldekkkel jobb.
Mindakettőnél pal, és maximum beállításokat alkalmaztam. -
bzoley
veterán
Ne csináld már, manapság már mindenki beszél kínaiul
Egyébként a linken jobbgomb, és mentés másként...
Rákeresni nem nagyon tudsz, mert ezek csak a linkelt oldalon érhetők el, és van, ami csak nálam.daa-raa:
Köszönöm a lehetőséget, de olyan mindegy, ki nyitja meg. Gondoltam már rá korábban is, csak elakadtam a csoportosításnál. -
bzoley
veterán
Először is, ne keverd a driver-t a PVR2-vel. Gyanítom, te az újabb PVR2-re gondoltál, és mivel nem volt meghajtó telepítve a kártyához, ezért nem működött rendesen.
Használd daa-raa linkjeit(köszi), úgy látom rendesen bemagolta az új linkelési formákat
Töltsd le a legfrissebb beta driver-t, és hozzá a 2.0.2.28-as beta PVR2-t.
Driver telepítés mikéntja a faq-ban(asszem).daa-raa:
Nem kéne a Px-es kártyáknak saját topic
-
juhfül
csendes tag
Üdv !
Tulajdonosa lettem egy Winfast PxPVR2200-nak. (Saját topikot így hirtelen nem találtam, viszont sztem rokonok
)
Már csak életet lellene bele lehelni, ami eddig nem sikerűlt
Kártya berak - koax, FM antenna - távirányító bedug, driver CD berak erre hibaüzenet a következő : This device is not support.
Mi ilyenkor a teendő?
Szedtem le újjabb drivert, de ott meg valami BDA eszközt nem talál.
Mostakkorhogy?Előre is köszönöm
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
PVR2000 -es kártyához a vele adott PVR programot ( v 3,0,10,99 ) használom, és miután nagynehezen sikerült beállítani a csatornákat működik is rendesen XP alatt. Viszont időnként egy másik user is használja a gépemet, és ha ő van bejelentkezve és használná a programot, a képen nincsenek meg a megfelelő színek, csak piros, kék, és fekete fura kombinációja. Ha direktben töltöm be a csatorna file -t ( .pcl ), akkor is az a helyzet. Tudja valaki hogyan lehetne megjavítani ? Köszi . -
amosh
csendes tag
Hello! Nekem egy dtv2000h tv-kártyám van, de hátha Ti is tudtok segíteni. A következő problémák léptek fel. A vétel folyamatosan zavart, a képernyő csíkos.És nem találja meg az olyan alap adókat mint pl RTLKlub m1 m2 tv2.Szóval erre lenne e valakinek megoldása? Ha esetleg igen akkor megköszönném!
-
-
-
DaTika
tag
hello. vettem egy ilyen kártyát, kábel nélkül szeretném használni. többnyire megy is, de az az egyetlen problémám, hogy néha úgy gonolja hogy a pvr2 indításánál kiírja hogy ''hiba a képalkotás során'' és szépen kikapcsolja a hardveres előnézete, majd ujraindítás után van kép, de hang nincs a kikapcsolt hardveres előnézet miatt. csakugye, anélüé meg nincs hang. ha visszakapcsolom és újraindítom a progit újra kiírja a hibát. valakinek valami ötlete van miért lehet, mi lehet rá a megoldás?
-
ImI87
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen tunerem eladó. Akit érdekel, írjon vagy hívjon nyugodtan!
Link a hirdetéshez: [link]
ImI -
szumoo
senior tag
Tiszteletem.
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy sehogy sem tudok plusz csatornát hozzá rakni a többihez. Megadom a Hz-t de nem csinál semmit.
Azért kéne nekem így hozzáadni egy-két csatornát, mert akárhányszor csinálok keresést (alapost, ami több percig megy) mindig vmelyik kimaradt, mindegy hogy sima pvr vagy pvr2-t telepítek fel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.: Szumoo
-
Zozzant
addikt
eredetileg ide akartam

van egy kis bug-om a pvr2000-el de nem tudni mitől van, elindítom a felvételt manuálisan (HW dvd), közben elkezdek mást csinálni a gépen, majd mikor leállítom a műsor végén akkor kiderül hogy csak létrehozta a fájlt 0-ás mérettel, hmm ebbe belefutottam már 2szer, valakinél volt ilyen? -
DaTika
tag
ahham. akkor inkább maradok a tutinál nem akarok potyára kiadni
köszi az infót. -
bzoley
veterán
-
emre
veterán
Én a helyedben fordítva tettem volna fel a kérdést. (mivel egyszerűbbet szeretnél)
Mégpedig a Leadtek PVR 2000-es távirányítója (mivel MCE kompatibilis) alkalmas-e
komplex média PC távirányítására.
Nekiálltam valami hasonlónak én is, és mivel minél olcsóbban szeretném megoldani a arra gondoltam, hogy a leadtek távirányítót használom. -
DaTika
tag
hello.
én most szeretnék venni egy ilyen kártyát, de az érdekelne, hogy a kártyát tudom-e más távirányítóval használni(mondjuk egy logitech távirányító, de valami egyszerübbet szeretnék ami jobban néz ki mint az alap, mondjuk mint a ms media center távirányítója). meg hogy maga a pvr2 szoftver tud-e barátkozni ezekkel a cuccokkal, vagy valami más szoftver szükségeltetik hozzá.
választ előre is köszi. -
-
VIC20
őstag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?
Ma hoztak hozzám egy dual műholdvevőt, és az egyik kimenetet rákötöttem a PVR2000-re (az S-video bemenetre, RCA kábellel).
Az a baj, hogy rossz a képminőség. Nem zajos, inkább olyan, mintha kicsi felbontással digizné a jelet. Nehezen lehet elolvasni még a műholdvevő kiírásait is.
Lehet ezt állítani valahol? Mit tegyek? -
dbius
veterán
Linux felhasználóknak jó hír, hogy a kártya végre müxik pl. Ubuntu/Kubuntu 7.04 alatt, nem kell buherálni hozzá semmit...
Legalábbis az én hardvereimmel ment minden bűvészkedés nélkül. Eddig viszont egyik disztró alatt sem tudtam beüzemelni nálam sokkal nagyobb linux guruk segítségével sem. Kép volt, de hang semmi.
Most van kép is, hang is, a képminőség pedig még jobb, mint win alatti szoftverekkel
A hang viszont gyengébb, de legalább van... 
[Szerkesztve] -
wach
csendes tag
bzoley:
A legújabb PVR2-ben (2.0.2.17) találtam 2 bugot - amúgy minden oké - továbbítanád az illetékeseknek?
- szélesvásznú monitor, teljes képernyő, stretch kikapcsolva, force 4:3 be. Minden remekül működik, viszont ha csinálok egy timeshiftet és csúsztatva nézem az adást, akkor a csúsztatott műsort ''kisztreccseli'' teljes képenyőre, annak ellenére, hogy a stretch ki van kapcsolva és a force 4:3 be
- a channel surf meglehetősen furcsán viselkedik: indításakor az összes csatorna helyére egy logót tesz, és ennyi. Ha ezután váltogatom a kijelölést, akkor az éppen kijelölt csatorna helyén jön kép és hang, majd ha továbbugrok, akkor az utolsó képkocka ott marad, ahogy kell. Tehát a surf elindításakor van hiba, végig kellene pörögnie a kínálaton, mindegyikről egy kis képet beraknia, de ez kimarad.
És egy kérdés: overscan/zoom funkcióra lehet-e számítani a közeljövőben, hogy egy 4:3-as adást torzítás nélkül ki lehessen tenni szélesvásznú monitoron full screenre?
Köszönöm.
[Szerkesztve] -
mentos
tag
Üdv mindenkinek!
Most állok TV kártya vásárlás előtt és annyi lenne a kérdésem hogy a leadtek kártyáit (PVR2000, PVR 3000) kötlező jelleggel össze kell kötni a hangkártyával ahoz hogy TV nézésnél, ill. rögzítésnél legyen hang? -
bzoley
veterán
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Másik gépen nem próbáltad?
Frisitések fenn vannak? DX9, Media player
Codec nem zavar be? -
FanTomasz21
tag
Sziasztok! szeretnék picit játszadozni az interneten való sugárzással a legújabb PVR2 progiba de nem igazán jön össze.A kép működik faszán viszont hang nincsen. Pedig most már minden faszán be van állitva bzoleynak köszönhetően
, összekötöttem a hangkártyával a tv kártyát igy már hardveres előnézet nélkül is van hang adás közbe. viszont az internetes sugárzásnál még mindig csak akkor van ha azt bekapcsolom,azt viszont a gép nem birja el...Felvett anyagoknak is van hangja,szal nem értem miért nem sugároz hangot...Van valakinek valami ötlete? -
bzoley
veterán
válasz
DamonBounce
üzenetére
Kérdezd másképp. Az előző verziókban benne volt ez a hiba, ha hw profil volt beállítva. Kérdés, hogy az újban is benne van-e még?
-
DamonBounce
tag
heló
Az uj pvr2 progival van akinek nem vesz fel a video bemenetről? -
hati
addikt
PVR2
Valszeg az lehet a bibi, hogy maga a hardveres előnézet, is használja az encodert, és egyszerre kétféleképpen felprogramozni nem lehet. Ezt még el is fogadom, de akkor ne lehessen kiválasztani a profilt az ütemezőben. Az meg hogy helyette egy teljesen hülyeséget választ ki.
-
hati
addikt
bzoley
A PVR-ben a következőt tapasztaltam. Ha bekapcsolom a hardveres előnézetet, akkor csak az előre deffiniált hardveres profilok elérhetőek. Ez miért van így? Az a gáz benne, hogy a felvétel ütemezőben, ettől még benne maradnak az egyedi profilok is, csak nem tudja használni és helyette egy 352*240-es sz@rságot csinál. Ez több, mint bosszantó.
-
CS@
csendes tag
Üdv!
Egy ilyen tunert néztem ki magamnak, mindössze egy kérdésem lenne:
Működik ez Dscaler-el ?
A keresőt használva a 113as üzenetben találtam egy olyat, hogy 3as verzióval nem, de azóta eltelt másfél év hátha történt változás. -
Zozzant
addikt
válasz
DamonBounce
üzenetére
bezonyám találkoztam, próbáld a driverét frissíteni, vagy egy régebbit feltenni... valami ilyen volt a megoldás...
-
DamonBounce
tag
Hello!
Előre is bocsi, amiért nem olvasom végig a topicot, egy gyors kérdésem lenne.
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a Pvr programja magától elindul? semmit nem csinálok, van hogy a gépnél sem vagyok, magától bekapcsol. naponta 8-10 szer, hol 10 perc alatt kétszer, hol 2 óráig nem. Zavar, mert így nem veszi fel a programot, és ha le van terhelve a gép akkor szívatja. -
bzoley
veterán
Persze hogy elsőre szokatlan. Sok dolgot kell máshol keresni, és a jobbgombnak is több feladata van. De meg lehet szokni, és később már kínlódás a régivel küszködni.
Beállítottam egy egyperces felvételt úgy három és fél perccel későbbre.
Két perctől máj kijelezte a hátralévő időt, és 2-3 másodperccel a beállított idő előtt elkezdte a felvétel:[link] Vista - PVR2 2.0.2.16
Én nem távszabbal akarom bekapcsolni a gépet....
Egy kicsit belefűztem a távirányítót, mert bekapcsolásról beszéltél. Kikapcsolt állapotból max, távirányítóval lehet bekapcsolnia gépet.
Ki van kapcsolva a számitógép és be van állitva, hogy pl 5 órakor induljon el, és 7-kor kapcsoljon ki...
Ha ezt akarod, ez nem fog menni, csak bios ébresztővel, és ilyet nem is írnak sehol.
Ha azt szeretnéd, hogy a sheduler indítsa el a gépet, vegye fel a műsort, és esetleg utána kapcsolja is ki, ahhoz két dolog kell: olvasd el az oldalamon lévő ''időzített felvételek'' című írást, és fogalmazz pontosabban. A sheduler csak Készenlétből(S3, STR) és Hibernálásból(S4, STD) tudja csak feléleszteni a gépet, amennyiben az úgy van beállítva. Szóval mielőtt elmész otthonról készenlét.
Mielőtt beállítanád az időzítőtt, próbáld ki, hogy a választott profillal működik-e a felvétel hagyományos módban, és azt a profil használd az időztett felvételhez. Ha minden egyezik, és már a három perces felvétel sem működik, akkor a rendszerben van hiba valahol. Egy PVR2 eltávolítás, majd újratelepítés segíthet.
Nálam semmi gond a készenlétből induló felvétellel. vagyis a programban nincs ilyen hiba.
[Szerkesztve] -
hemo
tag
Valamit rosszul irhattam, leirom mégegyszer!
Nekem olyat csinál vista alatt a pvr2-hogy beállitom, hogy mikor induljon, mondjuk 5 perc múlva és menjen 10 percig, próba lett volna...
Kirakta alulra az órát, hogy be van állitva a felvétel és mikor ott volt az idő akkor el is tűnt az óra, de nem történt semmi, nem jött elő a kép, nem is vett fel semmit. Csak az óra tűnt el alul...
Ekkor kicsit elment a kedvem, és akkor a hangokról nem is beszéltem...
Én nem távszabbal akarom bekapcsolni a gépet....
Ki van kapcsolva a számitógép és be van állitva, hogy pl 5 órakor induljon el, és 7-kor kapcsoljon ki...
Kikapcsolni ki is kapcsol legalábbis xp alatt a pvr, de bekapcsolni nem birja a számitógépet, pedig tudnia kellene ezt a funkciót...
Tehát otthon sem vagyok és ő felvenné a programot...
Erre tudsz valamit?
Hát lehet, hogy jó lesz a pvr2 csak kicsit szokatlan... -
bzoley
veterán
De az azért pvr hiba nem? A pvr1-nél én bármit be tudtam állitani, bekapcsolt..
Miért lenne hiba? Azért mert talán gondoltak a gyengébbekre is, akik minden sz*rt feltelepítgetnek a gépre, az meg bekapcs után egy órán keresztül töltöget?
A felvétel folyamata a beállított idő előtt elkezdődik két-három perccel. A shedulel elindítja a PVR2-t, és vár, hogy ne akkor kezdjen kerregni a gép, mikor már a felvételt kéne kezdeni. Most akkor eldöntheted, melyik megoldás a jobb.
Ha a gép megfelelően van beállítva, be lehet kapcsolni a kártya távirányítójával a gépet.
Különben szerintem a pvr1 kezelő felülete és kezelése jobb volt szerintem mondjuk ez csak magán vélemény...
Az. Én is használtam néhány évig, de megváltás volt utána a PVR2(DTV).
Most nem állok neki elmagyarázni, vagy átlátod a működését, vagy nem. De a csatornákat nem szám szerint kell sorba rendezni, hanem valamelyik elé, vagy után. Az első elé valóban egyel többször kell megmozdítani az egeret(x->2, 1->2), de erre normális esetben egyszer van szükség egy évben. Ha nem változik a csatornakiosztás, akkor még ritkábban.
A PVR2 nem driver, hanem alkalmazás.
Üdv! -
hemo
tag
Megpróbálom akkor a hangkártya drivert frissiteni, vagyis már egyszer frissitettem, egy fokkal jobb lett.
Most már nem megy el a hand ha kilépek a progiból, de elég kis halkan szól...
Kipróbálom azt i,s, hogy 5 percnél későbbi felvételt állitok be hátha akkor beindul..
De az azért pvr hiba nem? A pvr1-nél én bármit be tudtam állitani, bekapcsolt..
Este megnézem
Akkor a kártya be vagy nem tudja bekapcsolni a számitógépet?
A commandó alaplapon be tudom állitani, hogy pci-ről induljon, de csak xp alatt próbáltam eddig és ott nem inditja el a gépet. Most kellene neki?
Vagy inkább csak a külsők tudják ezt?
A leirása szerint pedig kellene neki..
Különben szerintem a pvr1 kezelő felülete és kezelése jobb volt szerintem mondjuk ez csak magán vélemény...
Pl. tv adásokat ha sorrendbe rakom akkor egyel lejjebb kell állitani, hogy oda rakja az adást.
ha a 2-re akarok valamit állitani ''sorrend'' akkor az 1-re kell raknom és az lesz a kettő
1-re meg még elmésebb. mert 0 az nincs ugye?
tEhát még azért nem tökéletes az a pvr2-es driver... -
adeon83
tag
Koma, van egy jó hírem: feltettem a legújabb drivert, a AudioADI610x6100_Vista-t, és tökéletesen működik. Mégegy pozitívum: nem tudom, hogy a vista hatása (vagy a 64 bité), esetleg hogy más driver van a device-hoz, vagy hogy most már a PVR2-t használom, de érzékelhetően jobb lett a kép minősége. Sokkal tisztább a kép, a hang is hangosabb, meg miegymás. Viszont csatornaváltásnál erőteljes recsegő hangot hallat a progi, ugyanez érzékelhető a program indulásakor is.
A felvételt még nem próbáltam, hogy ténylegesen nem működik a hardveres, de gyanítom, hogy nem.
Sz'al zsír, és köszi még egyszer a drivert, nem tudom, honnan szerezted, de így kb 10 ropit spóroltál nekem, nem kellett új karit vennem (vagy az öcsémét nem kell elvennem, neki 1ébként egy ADSTech-je van, az is zsear) -
bzoley
veterán
válasz
adeon83
üzenetére
Nem értettelek félre

A tuner driverét csak azért írtam, hogy megjegyezd. A hangkártyához a Vista-ba csomagolt valszeg erősen beta verzió óta, biztos készült már frissebb, ezért ajánlott utánanézni, és frissíteni. Mióta megjelenta Vista általában mindenkinek ezzel van gondja, szerinted elképzelhető, hogy ez(is) lehet az oka?
Ettől függetlenül a beállításokkal biztosszöszölni kell. És nézegetni sűrűn az oldalamat, mert sok javítás várható a PVR2-ben is
-
-
bzoley
veterán
válasz
adeon83
üzenetére
A tévékékártya drivere úgy jó ahogy van, abból többet nem lehet kihozni.
A Vista-s hang-driver valszeg messze nem használható, csak szól. Keress a hangchip-hez friss driver-t.
Ennek ellenére, ha van másik bemeneted, próbáld végig azokat is, beállítva a PVR2-ben, és a mixerben is mindent. Ez türelemjáték lesz.
Sokáig én sem tudtam mást csinálni, csak várni, hogy a ''nagy'' creative majd megáld minket egy használható driver-rel. -
adeon83
tag
Miután feltettem a vistát, nem tettem fel az officiális alaplap drivert, hanem a vista által alapból telepített drivert használom (hidd el, megvan erre is az okom, de az egy másik topikhoz tartozik/tartozott). Megpróbálom feltenni valahogy csak az audio device drivert, meglátjuk mi sül ki belőle.
Just a question: De amúgy asszem a line in-re van dugva a cucc, azon belül is az alaplapra. Ennek ellenére is elképzelhető, hogy driverproblémája lehet? -
bzoley
veterán
válasz
adeon83
üzenetére
Sajnos tesztelni nem tudom, nincs 64-bites Vista a közelemben(nem szeretem a problémákat), de mivel a hanggal van gondod, és még Vista32-n is sokaknak meggyűlik a bajuk vele, simán el tudom képzelni, hogy ezer oka lehet, főleg rossz beállítás, vagy hangkártya. Egyelőre marad a tovább kísérletezés. A driver felépítéséből adódóan(EagleXT)
ne is keresd a régi eszközöket, kb. így jó, ahogy van.
Remove the AUD_Interface AddInterface in the INF files (cxavsvid.inf, PVR2000.inf)
Do not register as a wave-in device, register as video device (main.cpp) -
adeon83
tag
bzoley, figyi, leszedtem a drivert, amit feltettél a Vista 64 bites verziójához kb 100 hsz-el ezelőtt (legalább is azt hisztem Te voltál), feltelepítettem, és az eszközkezelő szerint 2 ''device''-t ismert fel: az egyik a WinFast PVR2000, a másik pedig valami WinFast Dummy Device. Az a problémám, hogy gyakorlatilag abszolút nincs hangja, kép van. PVR2-t használok, és XP-n volt hang, úgyhogy nem igazán értem a dolgot. Nem lehetséges az, hogy a ''driverkészlet'' nem teljes, és nem tette fel az audio capture device-ot?
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha egyedül volnék, sokkal 1xűbb lenne az éltetem, de ez van! Azért köszi és, ha tudsz, szívesen fogadom a tanácsaidat, akár priviben is! Köszike!!!! 

es így is tetem minden sestben.

Eddig felse tünt.

)