- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
hemo
tag
Valamit rosszul irhattam, leirom mégegyszer!
Nekem olyat csinál vista alatt a pvr2-hogy beállitom, hogy mikor induljon, mondjuk 5 perc múlva és menjen 10 percig, próba lett volna...
Kirakta alulra az órát, hogy be van állitva a felvétel és mikor ott volt az idő akkor el is tűnt az óra, de nem történt semmi, nem jött elő a kép, nem is vett fel semmit. Csak az óra tűnt el alul...
Ekkor kicsit elment a kedvem, és akkor a hangokról nem is beszéltem...
Én nem távszabbal akarom bekapcsolni a gépet....
Ki van kapcsolva a számitógép és be van állitva, hogy pl 5 órakor induljon el, és 7-kor kapcsoljon ki...
Kikapcsolni ki is kapcsol legalábbis xp alatt a pvr, de bekapcsolni nem birja a számitógépet, pedig tudnia kellene ezt a funkciót...
Tehát otthon sem vagyok és ő felvenné a programot...
Erre tudsz valamit?
Hát lehet, hogy jó lesz a pvr2 csak kicsit szokatlan... -
hemo
tag
Megpróbálom akkor a hangkártya drivert frissiteni, vagyis már egyszer frissitettem, egy fokkal jobb lett.
Most már nem megy el a hand ha kilépek a progiból, de elég kis halkan szól...
Kipróbálom azt i,s, hogy 5 percnél későbbi felvételt állitok be hátha akkor beindul..
De az azért pvr hiba nem? A pvr1-nél én bármit be tudtam állitani, bekapcsolt..
Este megnézem
Akkor a kártya be vagy nem tudja bekapcsolni a számitógépet?
A commandó alaplapon be tudom állitani, hogy pci-ről induljon, de csak xp alatt próbáltam eddig és ott nem inditja el a gépet. Most kellene neki?
Vagy inkább csak a külsők tudják ezt?
A leirása szerint pedig kellene neki..
Különben szerintem a pvr1 kezelő felülete és kezelése jobb volt szerintem mondjuk ez csak magán vélemény...
Pl. tv adásokat ha sorrendbe rakom akkor egyel lejjebb kell állitani, hogy oda rakja az adást.
ha a 2-re akarok valamit állitani ''sorrend'' akkor az 1-re kell raknom és az lesz a kettő
1-re meg még elmésebb. mert 0 az nincs ugye?
tEhát még azért nem tökéletes az a pvr2-es driver... -
hemo
tag
szisztok, kis problémám lenne
Eddig xp alatt tökéletesn műk a kártya sima pvr programmal
Még meg van az is, de próbálgatom a vistát, és ott már gondok vannak.
Vista drivert felraktam, addig ok is volt
a sima pvr progival valami hiányzik neki, nem tudom mi, de nincs hangja a végén a tévé adásoknak.
Az új pvr2 az meg szerintem elég szar.
Nincs hang, ha bekapcsolom, aztán váltok vonal és mikrofon között, akkor megjön, kikapcsolom a progit, vissza, akkor nincs hang, megint váltanom kell a vonal és a mikrofon között.
Időzitett felvételnél nem kapcsol be. Alul kirakja az órát, hogy akkor van a felvétel, amikor kezdődne a film eltűnik az óra, de felvétel indulást nem látok..
Igazából ha lehet sima pvr progit haszálnám, meg tudnátok mondani, hogy mi baja a hangommal vista alatt??
Még egy kérdés, elvileg a kártya legalább is leirás szerint tudna olyat, hogy be is tudná kapcsolni a számitó gépet gépet ha beállitom, az alaplap biosában lehet állitani, hogy pci-ról is induljon a gép, de ha megfeszülök sem indul..
pvr2 alatt nem próbáltam, mert azzal még simán sem indul el az időzitett felvétel, de azzal próbáltátok már? -
hemo
tag
Én 2 hibát birtam felfedezni a PVR2000-el!
Egyik, hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor fehér pöttyökkel zavarja a rendes tévét.
Ahogy rákattintok a progijára és elinditom abbahagyja, aztán már be is zárhatom.
A másik hogy ha veszek fel videóról akkor áthallás van a hangban. ''tehát ha előtte mondjuk RTL club volt akkor hallom annak is a hangját vagyis nem hallom csak mintha ott lenne és az is szólna ''egy torz valami'' vagy csak a hang alatt pattogásokat hallok.
Úgy tudtam kiküszöbölni, hogy ha venni akarok fel ''videó'' akkor előtte pl egy zajra kapcsolok vagy fekete kép, és onnan AV és akkor jó.
Több ilyen karim volt és mindegyiken hallható volt
Amúgy jobb ez a kártya mint egy 150 vagy 250-es mert olyanom is volt vittem is vissza őket.
Miért akarsz más bitrétet állitani hardware-nél? Jó az amit ad, állitsd csak a minőséget...
Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest