- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
adeon83
tag
Koma, van egy jó hírem: feltettem a legújabb drivert, a AudioADI610x6100_Vista-t, és tökéletesen működik. Mégegy pozitívum: nem tudom, hogy a vista hatása (vagy a 64 bité), esetleg hogy más driver van a device-hoz, vagy hogy most már a PVR2-t használom, de érzékelhetően jobb lett a kép minősége. Sokkal tisztább a kép, a hang is hangosabb, meg miegymás. Viszont csatornaváltásnál erőteljes recsegő hangot hallat a progi, ugyanez érzékelhető a program indulásakor is.
A felvételt még nem próbáltam, hogy ténylegesen nem működik a hardveres, de gyanítom, hogy nem.
Sz'al zsír, és köszi még egyszer a drivert, nem tudom, honnan szerezted, de így kb 10 ropit spóroltál nekem, nem kellett új karit vennem (vagy az öcsémét nem kell elvennem, neki 1ébként egy ADSTech-je van, az is zsear) -
-
adeon83
tag
Miután feltettem a vistát, nem tettem fel az officiális alaplap drivert, hanem a vista által alapból telepített drivert használom (hidd el, megvan erre is az okom, de az egy másik topikhoz tartozik/tartozott). Megpróbálom feltenni valahogy csak az audio device drivert, meglátjuk mi sül ki belőle.
Just a question: De amúgy asszem a line in-re van dugva a cucc, azon belül is az alaplapra. Ennek ellenére is elképzelhető, hogy driverproblémája lehet? -
adeon83
tag
bzoley, figyi, leszedtem a drivert, amit feltettél a Vista 64 bites verziójához kb 100 hsz-el ezelőtt (legalább is azt hisztem Te voltál), feltelepítettem, és az eszközkezelő szerint 2 ''device''-t ismert fel: az egyik a WinFast PVR2000, a másik pedig valami WinFast Dummy Device. Az a problémám, hogy gyakorlatilag abszolút nincs hangja, kép van. PVR2-t használok, és XP-n volt hang, úgyhogy nem igazán értem a dolgot. Nem lehetséges az, hogy a ''driverkészlet'' nem teljes, és nem tette fel az audio capture device-ot?
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest