- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
K9
tag
Igazából énsem vagyok megelégedve 1 dologgal.
És láttam hogy más is elég felháborodott volt ez miatt.
Márpedig az hogy csúnyán interlaces a felvétel a pvr2ben.
A poén az hogy pvr-ben nem, egyáltalán nem! DE ott rosszabb is a minőség a felvett anyagban.
Virtualdubba lelehet szedni a csíkozódást, de azért jobb lenne ha ezt a tvtuner kari megoldaná hamár egyszer azt állítom be hogy progressive.....
Van valami trükk? Vagy valami amiről én nem tudok?
Probáltam én már mindent, minden eggyes beállítást.
Ha nincs megoldás akkor ez a kari megoldja a deinterlacet? =>
Hauppauge PVR-150 (mert ha igen én lecserélem)
Végezetűl ha megnyitom virtualdubban a készült videót akkor ezt nyögi:
[link]
Természetesen csak a pvr2ben csinált videókkal. pvrben készültekre nem.....Jah és annyit még hogy mindenből a legeslegújabb drivert használom.
Codecbe tudok valamit frissíteni hogy mégjobb legyen a minőség vagy akármi?
Vagy lehet pont az baj hogy uj verziójú pvr2tőt használok?
Réginél talán olyan jó az deinterlace mint a pvrben? -
K9
tag
Svideoról mentem le az anyagot és most azt teszteltem hogy mi különbség a pvr1 és a pvr2 között a felvett anyagba. Húúúú hát elég sok.A pvr 2 mérfőldekkkel jobb.
Mindakettőnél pal, és maximum beállításokat alkalmaztam. -
K9
tag
Én vagyok aki s-video kábelen klónozta a látott képet egy másik gépre.
Olyan kérdésem lenne hogy a windows secenként 100 képet ad le.Tehát a monitor 100hz-es.
Szépen fel is veszi a másik gép ezt a windows képet.Na de amikor átmegyek egy játékba, akkor innentől kezdve 50hz-re korlátozódik! Tehát 50kép secenként. Kiprobáltam refresh fix progikat, más játékokat, de sajnos 50képnél egyiksem akar többet adni.
Van erre megoldás? Mert ha a windows képes 100képet kinyomni, akkor a játéknak is kellene nem?
(tudom olyat kérdezek amit más nagyon nem is tesztelt, vagy nem tünt fel neki) -
K9
tag
Arra lennék kiváncsi hogy azt megelehet e csinálni hogy egyik gépből a másikba átirányítom a hangot a tunerbe?
Próbáltam síma jack kábellel outból a tuner in-be, de nem jártam sikerrel.Estleg ötlet vagy egyáltalán megvalósítható e? -
K9
tag
Azt mondod hogy a minőség sosem lesz olayn jó mintha a frapsal csinálnám?
Vagy ugyis fogalmazhatunk hogy ha tömörítetlenbe veszek fel videót a tvtunerral a minősége akkor is roszabb lenne mint a tömörítetlen fraps felvételnél?
(Nekem nincs viszonyítási alapom, nem tudhatom hogy mi számít jónak, hogy mennyit várjak el egy tv tunertől) -
K9
tag
Rendben sikerült! s-video kábellal összeköttem tv-tunert és a videókártyát így tv-tuneron megjelenik a látott kép.
Viszont pár kérdés akinek van tapasztalata feltétlen írjon!
Amikor tömörítetlenbe veszem fel a látott képet mondjuk ahogy a windows áll és mozgatom a kurzort még akkor is elég gyenge minőségnek tartom a felvett videót!
Ha lehet azt mondani, arra számítottam, hogy ugyanaz lesz a minősége mint amit látok!!!
Ez most természetes hogy szarabb lesz a minősége, vagy valami gebasz lehet?
Példáúl a hypercam progi sokkal szebben adja vissza...
Tényleg elég gyenge minsőség ezt még betömöríteném xviddel mondjuk 4000bitraten egyenesen szar lenne! -
K9
tag
Saját kábelekről csak annyit hogy egy átalakítóval oldottam meg a tvtuner és a videókari közti kapcsolatot.
[link] A linken látni lehet hogy két s-video szabvány van egy 4tűs és egy 7tűs. Az a baj hogy a kártyához adtak egy s-video kábelt de mind a két oldala négy tűs!
Olyan van hogy 4tűs apa ami 7tűs apával végződik?
Driverben bekapcsolni a második kijelzőt? 90% teszem azt hogy nálam ez a probléma Ati 7.3 driverem van és az istenért nem világos melyik részen tehetem meg ezt
Belinkelek képet azt majd rámondjátok melyiken mit állítsak -
K9
tag
Helosztok!
Egyszerű rövid kérdés amire én nem tudom a választ:
Van egy videókátyám tv-outos.s-video kábellal összekötettem a pvr200-el.
Azt akarom megoldani hogy hogy amikor kiválasztom a forrsást s-videót akkor megjelenjen az éppen látott képem a hozzá adott lejátszóban...
Megoldható? Mert én ezzel szenvedek és még semmi eredmény.
Vagy ez ugy oldható csak meg hogy másik gépbe rakom a pvr-t és így kötöm össze s-video kábelen, majd megjelenik a másik gép látott képe?
Magyarul én azt játszom hogy nem tv-re viszem ki a látott képet hanem a pvr2000-re, mert a történet az hogy játszok és közbe veszi fel a játékot amivel játszom.
Az a poén hogy csak ezért vettem a karit, ugyhogy ha nem tudom megoldani, olyan mintha kidobtam volna a pénzt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest