- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
don_fefe
csendes tag
Sziasztok!
Ismét zaklatnám a kedves fórumozókat
Ugye szoftveresen megoldódott a probléma, ám mégis adódott egy, a felvétel készítése közben! Véletlenszerű idő után elcsúszik a hang, meg akadozik!
Erre van valakinek esetleg valami ötlete, tapasztalata?
Köszi! don_fefe
-
don_fefe
csendes tag
Szia!
Az is! Igazából bármilyen szoftveres módszert választok fagy a prog, sőt általában a windows is kiakad és csak a restart gomb segít
Hardweresen gyönyörűen megy minden, tv-ből nagyon szépen vesz fel, tökéletes a hang, tökéletes a kép! Ha viszont átváltok szoftveresre, akkor kampec! Kaptam négy cd-t a csomagban, egyiken a pvr program és driverek, egy movie pack, egy videostúdió, és egy dvd movie factory, kb. ennyi! A software csomagot feltettem!
Szal ötletem sincs, hogy miért fagy!
Köszi! don_fefe
-
-
don_fefe
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy PVR2000-es boldog tulajdonosa vagyok, de van egy kis problémám!
K9! Ha Te Svideoról mentesz le, biztosan tudsz segíteni (persze akinek ötlete van az kérem szóljon)!
Szóval a lényeg, hogy rádugom a kamerát (régi jó JVC, kazettával) a kártyára! Svideo kábelt használok én is a video átmentésére! A hang rca kábelen meg, ami a végén át van alakítva jack-é!
A hanggal van a probléma! Ha a hangkártyába dugom lejátszáskor van kép, van hang, minden tökéletes, de a felvételen nincs hangHa a tvtunerkariba dugom (amin van egy audio line bemenet) lejátszáskor kép van, hang viszont semmi! Mind a hangkártya, mind a tvtuner vonalbemenetre van állítva!
Mitől lehet a gigszer?
Köszi! Üdv. don_fefe
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest