- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Zoley!
Hétvégén újraraktam a wint és leszedtem a legújabb pvr2-t.
Egész jópofa, de annyi gondom van vele, h nem mindig érzékeli a távirányítót és csak úgy tudom megoldani, ha a kikapcs gomb 2x megnyomásával előhozom azt is kis ablakot és kiválasztom a tv-t. Utána tökéletesen működik, de akkor meg a bill-re nem reagál.
Esetleg vmi ötlet? -
szumoo
senior tag
Tiszteletem.
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy sehogy sem tudok plusz csatornát hozzá rakni a többihez. Megadom a Hz-t de nem csinál semmit.
Azért kéne nekem így hozzáadni egy-két csatornát, mert akárhányszor csinálok keresést (alapost, ami több percig megy) mindig vmelyik kimaradt, mindegy hogy sima pvr vagy pvr2-t telepítek fel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.: Szumoo -
szumoo
senior tag
válasz
Sándor -P20- #704 üzenetére
Bocsi elfelejtettem írni, hogy digi-vel néztem meg.
Az van hogy ezt a karit Gianninál vettem és ha nem nagyon jutok 1-ről a 2-re a tanácsaid segítségével, akkor felkeresem!
Nagyon köszönöm a segítséges és remélem sikerül megcsinálni!
Üdv.: Szumoo -
szumoo
senior tag
válasz
Sándor -P20- #699 üzenetére
Szia.
Nagyon köszönöm az ötletet! Az van, hogy hol villog, hol nem, attól függetlenül, hogy folyamatosan nyomkodom a gombokat! Így akkor a távirányítóval van vmi!
Most akkor mit csináljak? Szétszedni nagyon nem akarom, igaz imádok bütykölni.
Üdv.: Szumoo
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
válasz
s8109csa #695 üzenetére
Szia.
Köszönöm a válaszod!
Az első nem hinném, h gond lehet mert nincs a szobámban energia takarékos izzó, szinte nem is világít a nagylámpa, csak a monitor!
A másodikat meg kipróbálom, most kivettem az elemeket és meglesem holnap este, h lett-e vmi eredménye!
Köszönettel:
Szumoo -
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Nekem egy Leadtek Tv2000 rm tv karim van és a következő a problémám vele:
az van, hogy max 3 percig tudom használni a távirányítót, utána hiába nyomogatom nem történik semmi.
Az elemek vadi újak (nem az olcsóbb fajta), az érzékelő tökéletesen bedugva a helyére, 1,5m-ről próbálnék távirányítani.
A legelső naptól fogva ez van, de akkor nem törödtem vele, mert nem igazán tudtam ágyból nézni a tv-t, de mostmár másik szobában vagyok és mostmár szeretnék, de nem tudok!
Remélem vki tud segíteni, mert jó lenne az ágyból és nem székből tv-zni.
Köszönettel:
Szumoo
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest