- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Közben rájöttem mi a gond a PVR -nél: a video szabványt nem jegyzi meg kilépéskor. Mindig SECAM -mal indul, ezért zagyva a kép és a hang. Ha betöltöm az új csatornakiosztást, azzal ez is átmegy PAL -ba, de csak kilépésig.
De mostmár én is áttértem a PVR2 -re. Itt már csak nüansznyi dolgokat nem tudok. Pl. hogy kilépésnél hogyan lehetne megjegyeztetni vele, ha az audio -t átállítottam sztereo -ba.
-
JozsBiker
aktív tag
Mégis letöltöttem a PVR2 -t ( 2.0.3.7 ), és a TV csatornák itt már kifogástalanok ( és a zöld csík is eltűnik magától szerencsére :-). Viszont az S-Video bemenet torz. A hang jó, de a kép töredezett, és csak a kék szín árnyalatait látni ( a PVR -ben ez jó ). Van valami beállítási lehetőség, amivel rendbe lehet hozni ?
Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
A kapott CD -ről volt installálva: 3.0.10.99.
Most letöltöttem és feltelepítettem az oldaladról a 3.1.1.10. -et, de a helyzet sajnos ugyanaz.
Asszem az fog segíteni, ha manuálisan felviszek minden csatornát. Legalábbis az előző gépen ( most éppen áttelepülök egy gyorsabbra ) annakidején úgy csináltam, és akkor rendben volt. A PVR2 -t próbáltam már régebben, de nem tetszik, asszem volt valami csík is, amit nem sikerült eltüntetnem. Köszi, anyway -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
WinFast PVR -nél az a gondom, hogy az egyes csatornáknál torzan jön a hang és a kép. Ha belemegyek a setup -ba, beállítok egy országot ( pl. Slovakia ), betöltöm az előzőleg lementett channel list -et és leokézom, akkor minden rendben, kép és hang tökéletes. De csak addig, amíg ki nem lépek a PVR -ből, újra indítva újra jön a fenti probléma. Mi lehet az oka ? -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Szeptember elején már kérdeztem de nem jött válasz, megkérdezném újra, azóta hátha fejlődött a tudomány
Szóval PVR2000 -es kártyához a vele adott PVR programot ( v 3,0,10,99 ) használom, és az a gondom, hogy időnként egy másik user is használja a gépemet, és ha ő van bejelentkezve és nézné a TV -t a PVR -rel, a képen ( bármelyik csatornára kapcsolunk ) nincsenek meg a megfelelő színek, csak piros, kék, és fekete fura kombinációja. Tudna valaki segíteni, hogy mi miatt lehet ? Köszi .Jozs
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
PVR2000 -es kártyához a vele adott PVR programot ( v 3,0,10,99 ) használom, és miután nagynehezen sikerült beállítani a csatornákat működik is rendesen XP alatt. Viszont időnként egy másik user is használja a gépemet, és ha ő van bejelentkezve és használná a programot, a képen nincsenek meg a megfelelő színek, csak piros, kék, és fekete fura kombinációja. Ha direktben töltöm be a csatorna file -t ( .pcl ), akkor is az a helyzet. Tudja valaki hogyan lehetne megjavítani ? Köszi . -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Úgy látom senki nem tud PVR2 -ben új csatornát felvenni ill. meglévők frekvenciáját változtatni, ezesetben visszatérnék a régi PVR -hez. Azt meg tudná valaki mondani, hogy a tálcán levő WinFast ikon -t hogyan lehet rávenni, hogy a PVR2 helyett újra a régi PVR progit indítsa ( fent van még az is, nem uninstalláltam, manuálisan futtatható is ) ? Köszi.
Jozs -
JozsBiker
aktív tag
Köszi! Kiprószálom.
Még egy kérdés. Eddig csak az automatikus keresést használtam, ami eléggé összevissza töltötte fel a csatornákat, és természetesen nem abban a sorrendben, amiben szerettem volna. Nosza, gondoltam, átrendezem. Az átrendezés sikerült is, mert arréb tudok vonszolni egy-egy csatornát, sőt a törlés is megy, viszont van olyan csatorna, ahol változtatni kéne egy kicsit a frekvenciát. Ezt a Beállítások rész legfelső fülén ( csatornák keresése ) próbálom, de nem megy. Rááltam a szükséges csatornára, aztán jobbklikk, majd a Frekvenciák hozzáadása menüpont, de ide hiába írok be bármit: az aktuális csatorna frekije sem íródik így át, és új csatorna sem jön létre. Asszem a sime PVR -nél ezzel nem volt gond.
Másik aggályom, hogyha kilépek a Beállításokból és a normál nézésben vagyok, nem látom az aktuális frekvenciát. Sőt, a Ctrl+ és Ctrl- -ra is csak az eltérést látni, de azt nem, hogy mihez képestSzóval elég problémás vagyok most. Légyszi segítsetek, hogyan lehet frekvenciát átírni, és új csatornát hozzáadni. Köszi.
Jozs -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok!
Újdonsült PVR2000 tulaj vagyok. Letöltöttem a PVR2 -t és tényleg jobbnak tűnik, mint a kártyához mellékelt szoftver. UPC -s kábelen kapom az igét, és ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy be lehetne-e azt valahogy állítani, hogy FM rádió módban az azon érkező rádiócsatornákat vegye, ne a dipól antennán jövőt.
Ezenkívül írtátok, hogy a PAL B -t érdemes választani, de nekem csak sima PAL van a beállítási menüben, és ki van szürkülve, azaz nem lehet módosítani.
Ja igen, majdnem elfelejtettem: borzasztó zavaró a csatornaváltáskor felül megjelenő zöld színű információs sáv. Pont rossz helyen van, eltakarja a csatorna logóját. Nem kehet ettől mexabadulni valahogy ? Köszi.
Jozs
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest