- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
#65675776 #1280 üzenetére
Az a csatlakozó rossz sztem, amelyik a tunerbe megy bele közvetlenül, mert ott ha benyomom kézzel (odafeszítem egy kicsit) akkor elég jó képet ad. Szerintem kicserélem ilyen full-fémre, mert most ilyen félig műanyag-félig fém van, és nem érintkezhet jól sztem. Megjegyzem, ma csak 15-ször szedtem szét-faragtam a csatit
.
-
i are robot
senior tag
válasz
#65675776 #1214 üzenetére
Egyáltalán nem okolom a gyártót, mert azzal kezdtem hogy megnéztem a honlapjukon listát hogy melyik kártya milyen OS alatt fut, úgyhogy mindenre felkészültem, csak hát reménykedtem.
Persze, azt hiszem az lesz hogy értékesítem, és beszerzek egy újabbat, de ezzel még várok egy kicsit.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #1222 üzenetére
rosszul mondtam. feltelepült, de nem látta a tv karikat. leszedtem, és visszatettema régi drivereket.
és mivel a nagy gépen rendeteg lejátszó, progi, stb, és éppen nem akad semmi semmivel össze, így fog meghalni. sőt annyira vigyázok a stabilitásra, hogy az update-ek is letiltva, kivéve vírusírtó. sőt az Acronis True Image Home 11.0 progival csináltam egy teljes hdd copyt. így ha összeomlana a rendszer, 1xűen kicserélem a winyót, visszafrissítem egy winyóról a doc-okat, és megy minden tovább...
na, mindegy. egyelőre a htpc-ben elvagyok 1 tv-vel is. ha meg nagyon kell egyszerre több rec, bekapcsolom a nagy gépet is.
azért köszi a gondolatokat. ha találkozol valamikor egy félmagas hardveres mpeg2 rec-es, alapból a hangot pci-on átvivő karival, dobj légyszi egy pü-t. lehet pci, pcie1x, sőt, mivel a pcie16x-om is szabad, lehet nagy foglalatos is. tudtommal már adtak ki ilyenben dupla hibrid tunerest is, de szoftveres rögzítéssel, és persze teljes magassággal.apropó? rég óta szemezek a hauppauge pvr 500 mce-vel. nagyon tetszik a dupla tunere. igaz, telejes magasság... hallottál már róla valamit? jót, rosszat....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #1218 üzenetére
akkor összegezzük:
van egy nagy gépem, (konfig leírrásban látható). ezt nem bántom.
építettem egy htpc-t, és abba vettem egy pvr3000-et, mert a nagyban megszerettem a 2000-en keresztül a leadteket, (sok szar tv után felüdülés volt), és az új félmagas, ami jót tesz a szellpőzésnek ugye.
és a htpc-be vennék még egy 3000-et, vagy valamilyn hardveres mpeg2 rec-es-t.
xp-t használok, a vista-tól heveny kiütést kapok. sajna olyan nálam, mint az angol: többször nekifutottam, de elvérzek folyton.....
a nagy gépben a winfast pvr1 van, (azt kaptam gyárilag a 2000-hez ugye), az újat meg nem engedte valamiért feltenni, így nem tudtam még kipróbálni a dupla kártyakezelést. de a nagy gépben a hanghullám sávon (pci), van az aver media tuner, és rettentő, hogy bármilyen hanggal kapcsolatos pillanatnyi változás van, a némításból kiugrik, és pl skype, vagy freecall hívás közben el kezd visítani a fülembe. de a másik hangsávon lévő 2000-es szépen kussol.... ezért kerülöm, hogy a hangerő kontrollpanelen egy poti alá több tv kerüljön. ezért akarok egy + tv-t egy másik hangsávra. az sm zavar, ha a saját gyári progiját használja.
de ha azt mondod, hogy a pvr2 teljesen külön kezeli a 2 karit, akkor megpróbálhatok egy másik 3000-et, és átírom az általad vázolt módon a hangot a pci-ra. csak még 1x kérdem: ha a pvr2-ben az egyik tv-t elnémítom, miközben mindkettő hangja a pci-ra van küldve, bejön egy hívás, nem fog mindkettő 1x-re üvölteni a fülembe?és azért jöttem ide, és nem a 3000-es totyikba, mert frissebb volt a multimédia tpicok listáján, és ilyen tv-m is van....
és persez egy + hangkari is megoldás lenne, mert azon lenne + audió csatlakozás. de már így is túllőttem bőven. (50-ből akartam csinálni egy 1x-ű letöltőgépet, ami mozizni is elmegy. aztán dual celeron, scyth sflex hűtők, kis ninja, meg ilyenek.... (120-nál tartok....) való igaz, halk, nem fűt, és játék kivételével mindenre jó. gyorsan be is lőttem virtuális webserver-nek, és a telómra bármikor lerántok róla akármit, bárhonnan....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #1214 üzenetére
hi!
átjöttem ide, m,ert nem akartam szétoffolni teljesen a hétvégi hardverpiaci körsétát....
namármost, ha ezt megcsinálom, akkor mindkét tv hangja a pci-ra megy, nemde? nekem meg pont az lenne a célom, hogy külön sávon legyen. tehát egy az alaplapi hangkari csatijára, (cd-nek jelöli a keverőn), a másik pedig a pci-on a "hanghullám" sávba kerüljön.
a rádió nem érdekel, úgysem használom.
-
i are robot
senior tag
válasz
#65675776 #1208 üzenetére
De akkor hogyan tudom x64-es Vistára feltenni? Mert a Leadtek honlapján nincs ilyen driver, vagy csak extra béna vagyok, viszont itt sem találtam választ.
-
canniball
nagyúr
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #1123 üzenetére
Semmi, de ahogy látom, nem is nagyon történik semmi azon kívül, hogy az újabb eszközökkel próbálják működésre bírni. Az utóbbi néhány verzióban hol felbukkan, hol eltűnt a DTV Dongle Gold fájlja. Frissítések, javítások nem kerültek bele, és gyanítom az a 40-es is rossz helyre került.
Design-olni próbálnak, wan új indító menu, új splashscreen, most már új manual is. Ebben a teletextet már csak a hotkey-nél említik(where available). Nem tudom, mikor lesz érdemleges változás. -
fecske77
csendes tag
válasz
#65675776 #1106 üzenetére
Köszönet megint, egyre tisztul a kép! Az én WinFast PVR-em 3.0.10.93-as verziójú. A "Capture Profile Setting" menün belül nálam két csuszka van: az egyik "Video Compression Mode" (más verzióknál "Video Quality" magyarul pedig "Tömörítés" néven fut) amit maximum 1000-ig tudok húzni. A másik a "Target Data Rate" (magyarul azt hiszem "Megcélzott Sávszélesség"), ennek értéke az általad leírtak alapján adódó érték.
Az ami nem világos, hogy az általad kiszámított érték (5103,068 Kbps) tömörités 1000-es értékénél igaz? Van összefüggés a két csuszka között?
Például: ha a tömörités 1000, és a target data rate 5103 Kbps akkor ez egyenlő 120 perc 4,36Gb-tal? Vagy ha tömörítés csak 800, akkor a target data rate 6123 kbps szintén 120 perc?
Igazából ez az amit még mindig nem értek.THX
-
fecske77
csendes tag
válasz
#65675776 #1104 üzenetére
Először is kösz a válasz(oka)t és igen DVD-re szeretném kiírni.
Muxrate értéke miből adódik? Ha jól értem a kivonásos dolgot és ha pl. az audio bitrate 224 kbps akkor 5079,77-224=4855,77 kbps értéket kell beállítanom? Ez hogy viszonyul tömöritési (video compression mode) értékkel (mindegy, hogy 200, 500, 1000-re van állítva)? És végül VBR vagy CBR?
THX
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest