Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
bzoley
veterán
-
scafi78
csendes tag
Helló!
Az a problémám, hogy újra kellett telepítenem az xp-t és most az angol xp-vel nem megy vmiért a winfast pvr2!
Anno feltudtam telepíteni simán, most 2 .inf-et is kézzel kellett feletelepítenem, mert nem ment. A hiba, amit kiír:
HIBA A KÉPALKOTÁS SORÁN.
Ezt leokézva, ha beakarom állítani a videó bemenetet, akkor kiírja:
ELÉRHETŐ WDM ESZKÖZ NEM TALÁLHATÓ.
Mit csináljak? Egyébként digi tv-vel nézném, elvileg minden kábel, csatlakozó a helyén van....

-
-
canniball
nagyúr
-
bzoley
veterán
-
canniball
nagyúr
PVR1-ben ha rácsapok a rögzítésre, majd (amikor vége a rögzítendő adásnak) megállítom azt elkezdi visszajátszani a felvételt - ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
bzoley
veterán
-
stefi71
csendes tag
pvr2000+vista 64 minden ok csak a teletext nem muxik,tud vki megoldast??
-
Játékos
addikt
Jó napot Urak!
Segítsen nekem valaki, aki tud. Van nekem egy Leadtech Winfast 2000 TV tunerem, és összesen annyi problémám van vele, hogy mikor Windows-t installáltam újra, akkor előtte exportáltam egy file-ba a csatornalistát. Új rendszer, tuner telepítve, lista importálva, és csak addig jegyzi meg, amig ki nem lépek. Hogy lehetne megértetni vele, hogy én szeretném, hogy így maradjon??

-
EAndrew
aktív tag
Hali!
Segítene valaki? Vennék egy tv2000xp global-t. Tudom hogy van rádiós és rádió nélküli változata, de a tv-tuner részében ez jelent különbséget? Vagyis a vétel minősége ugyanolyan mind2-nél??
Kösz előre is!
-
m0rd0k
senior tag
sziasztok!
előző gépemmel eggyüt eladtam a Winfast pvr 2000 et, vettem hellyette egy AVerMedia AverTV BOXW 9-et nagyon jó ez a külső tuner dehát ugye azok nem tudnak felvenni...
Vissza szeretném vásárolni a régi tuneremet hogy esetleg tudjak felvenni.,kb 2-3 éves a tuner, távirányitója ittvan nálam és az távkapcs érzékelő infra nincs meg,azt lehet valahogy pótolni?
és ezt simán a pci kártyát mennyiért vegyem vissza?

Köszi!
-
bzoley
veterán
válasz
EAndrew
üzenetére
Mondjuk attól függ. Egyre több digitális indul mostanában, de ezek többsége STB-hez kötött. Ha azon kijön 16:9 ben az adás, már pedig miért ne jönne, akkor azt a PVR2 meg is tudja jeleníteni, legfeljebb át kell állítani 16:9-re. Kérdés, hogy valóban 16:9-es-e az adás.
Normál földi, és kábeles szolgáltatásnál kizárt. -
EAndrew
aktív tag
Hali!
Sorry ha már szerepelt a kérdésem, de nem volt időm mindent végig olvasni. Hogy lehet megoldani hogy a pvr2000 a 16:9-es adásokat (pl:bl meccsek m1) egy 16:10-es szélesvásznú monitoron teljesképernyőn adja? Nekem sehogy sem sikerült belőni
.
Előre is köszi a választ!Üdv!
-
bzoley
veterán
válasz
St3venson
üzenetére
Tudom, hogy nem megy, ezért kérdeztem. És ezért nem használható hivatalosan x64-en. Az nem nyugtat meg egy új vásárlót sem, ha pont a feláras részt nem tudja használni, ezért figyelmeztetek mindenkit, aki a kártya után érdeklődik.
04/13/2006,5.0.18.6412
- Support both WinFast DTV2000 and Conexant Oxford reference board
- Support WinFast PVR2000 (Without hardware encoding function ~ PVR2000.inf) -
bmarko
tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már ezzel a problémával. Adott egy HTPC Vista-val. A PVR2000 mediacenterben tökéletesen működik, azonban az oprendszer felállása után kb 1-2 percet várni kell, mire a winfast wizard (wfwiz.exe) elindul és a tálcára kerül az ikonja is. Eddig ugye nem lehet használni a távirányítót sem.... Próbálkoztam már sokfélével. Szolgáltatások közül kiszedtem, indítópultba betettem, de ez sem lett jobb.
-
bzoley
veterán
Jelen esetben csak leírtam a tényeket, minden hátsó gondolat nélkül
Maximum tárgyilagos voltam, mert közben máshova koncentrálok. Elméletileg a PVR2 működik a kártyával, talán az is a letölthető, nem néztem. Viszont hibák mindenhol előfordulnak, és ha arra vársz, hogy kapsz egy hibamentes szoftvert, soha nem fogod használni a kártyát. Ha visszaolvasgatsz az érintett topicokban, láthatod, hogy a legöbb esetben, amikor valaki egy PVR2000-rel szemezgetett, megjegyeztem, hogy a CVBS felvétellel gondok lehetnek, valamint x64-es renszereken nem használható a kártya, ha fontos válasszon másik kártyát. Sok lehetőséged tehát nem nagyon van, vársz, vagy próbálkozol, más verziókkal. Azért az mégsem olyan hatalmas probléma, hogy kézzel kell átállítani a tévét sztereóba, ezzel még lehet élni, amíg ki nem javítják. -
bb9
csendes tag
Hello bzoley!
Kis sértettséget vettem ki soraidból pedig nem akartam senkit megsérteni bocs ha mégis megsértettelek. Viszont bosszant hogy nem olyan szoftvert kapok a kártyához ami használható is minden szinten ha pvr való hozzá és nem a pvr2 akkor tegyék bele azt de az működlyön a kártyával rendesen, és ha majd többet szeretnék akkor szivesen veszem az újításokat persze ha azok megfelelően működnek.Kipróbálom majd a pvr1-et és megírom az hogy mükszik. Bocs mégegyszer ha úgyérezted, hogy sértő volt amit írtam.

-
bzoley
veterán
PVR2000-hez hivatalosan a WinFast PVR jár. A kártyádhoz képest a PVR2 egy fiatal program, és annak, hogy használni tudod a kártyádhoz, és nem maradt az új kártyák kiváltsága, inkább örülni kéne. Vannak hibái, de ezek javítása folyamatos.
Nem tudom, mennyire hibamentes a PVR1, elég rég nem használtam már. Felrakod, megnézed, és meg fogod tudni. -
bb9
csendes tag
Köszi bzoley!
Akkor a pvr1-nél minden mükszik? Esetleg ki lessz javítva ez (ezek) a szoftver hibák?
Sajnálatos dolog hogy az ember meg vesz valamit és nem tudja csak korlátozva használni.
Miért adják így ki a szofvereket, miért nem lehet letesztelni? Miért a felhasználók teszteljék?
Én szeretem ha valamiért pénzt adok akkor azt tudjam is úgy használni amire vettem és
amire a leirása szerint használható.Nincs igazam? Kicsit bosszant a dolog, jó hogy ezen a fórumon azért kapok segítséget tőletek KÖSZÖNET érte. -
bzoley
veterán
Ne keverd össze a drivert, és a szoftvert. Ha a CVBS felvétel is fontos, akkor egyik sem működik jól. Az utolsókban ugyan már jó a visszajelzéseitek alapján, de van helyette monó probléma. Valamelyikkel együtt kell élned, vagy marad a PVR1. Én a 2.0.2.41-est használom, de nagyon nem zavar, hogy nem sztereo. Ha mégis arra vágynék, nyomok egy gombot. Mást úgy sem tehetek.
-
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Nektek jól működik minden része a drivernek? Ha igen akkor melyik verzio? Nem tudom nekem miért nem működik jól? Igaz a pvr1-et még nem próbáltam, meg mind a 40 verziót sem. Azért kérdezném hogy van olyan akinek minden jól működik és hányas verzioval?
Gondolom annak nálam is jónak kell lennie. Köszi előre is a segítséget. -
bzoley
veterán
A hang csak egy programhiba miatt áll monóra az újabb verziókban. A rádiót(WFFM.exe) bármelyik verzióból átcserélheted.
De pl. ez a patch 2.0.2.32-re frissít. A sztereoval nincs gond, a rádió is jó. A felvételt nem tudom ellenőrizni. -
canniball
nagyúr
Pl. bzoley honlapjáról.

-
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Azért van a hiba mert az új driver nem ismeri fel a hangkártyát. A beállitásoknál vettem észre hogy nincs hangkártya. Ezért mono a tv és áll le a rádió. A régi 14-esnél jól működik a tv és a rádió is csak kameráról felvéve nincs hang.Ezt adták a kártyához.Hol tudnám a pvr1-et letölteni?
-
Jimmy66
senior tag
PVR2 2.0.2.31 Szerinted frissítsem?
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Szertenék segítséget kérni. Az XP MCE-ban a Zoli által leírt módszerrel szeretném a TV csatornákat beállítani, de 20 perc keresés után kb 8%-on áll és egy csatornát sem ismer fel.
Mi lehet a probléma? -
bb9
csendes tag
Úgylátom hogy lehet hogy jó ez a kártya de a szoftverek hozzá egy kalap sz... sem érnek
nem véletlenül tartanak a 40.-ik nél.
-
bzoley
veterán
Mindegy honnan indítod, fel fog kínálni több lehetőséget. Először az uninstallt válaszd, ez leszedi az előzőt. Ha kész, indítsd el újra ezúttal az installt válsztva.
Uninstallnál megkérdezi, hogy mindent töröljön-e(felső lehetőség), ezt ajánlott választani.
Nem árt, ha uninstall előtt elmented a csatornalistádat, hogy ne kelljen újra keresni őket, csak visszaimportálni. -
bb9
csendes tag
Na sikerült!
Várom a segítséget a telepítéshez

-
bb9
csendes tag
Próbálom letölteni a 40-est de csak hozzászólás jön be letöltés nem jelentkezik?

-
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Újjabb gondom adódott ezzel a kártyával. Kameráról veszek fel directburn-el és kép van hang nincs. A pc hangszóróin a kameráról játszva van hang csak a dvd-én nincs aqmire felveszem.
(Még szerencse hogy dvd-rw-t használtam)
Köszi a segítséget előre is! -
smaul
csendes tag
sziasztok, olvasgattam de nem találtam választ.
pvr2-t használok, és vistat, és szeretnék videóról (egy vhs kazettáról) felvenni, de semmi nem jelenik meg a gépen. s-video csatim nincs a videon, így az s-video bementre kötöttem az RCA képet, és az audio in re meg a két rca hangot. (Remélem ezt jól csináltam, más lehetőségem nem is nagyon van). (próbáltam scart átalakítóval is)
néztem az s-video-t a pvr-el de semmi, kék képernyő.
Nagyon fontos lenne, hogy megtudjam csinálni. Mit próbáljak meg?
Előre is köszi minden választ!
üdv -
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Mi a tudásbeni különbség Leadtek PVR2000 és PVR3000 Deluxe között? Melyiknek szebb a képe?
Köszi:
-
szumoo
senior tag
Zoley!
Hétvégén újraraktam a wint és leszedtem a legújabb pvr2-t.
Egész jópofa, de annyi gondom van vele, h nem mindig érzékeli a távirányítót és csak úgy tudom megoldani, ha a kikapcs gomb 2x megnyomásával előhozom azt is kis ablakot és kiválasztom a tv-t. Utána tökéletesen működik, de akkor meg a bill-re nem reagál.
Esetleg vmi ötlet? -
bb9
csendes tag
Köszi a segítséget mindenkinek! Holnap lessz időm kipróbálni mert most nem vagyok a gépemnél. Ha adódik még gondom jelentkezem. Köszi mégegyszer.

-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Semmi, de ahogy látom, nem is nagyon történik semmi azon kívül, hogy az újabb eszközökkel próbálják működésre bírni. Az utóbbi néhány verzióban hol felbukkan, hol eltűnt a DTV Dongle Gold fájlja. Frissítések, javítások nem kerültek bele, és gyanítom az a 40-es is rossz helyre került.
Design-olni próbálnak, wan új indító menu, új splashscreen, most már új manual is. Ebben a teletextet már csak a hotkey-nél említik(where available). Nem tudom, mikor lesz érdemleges változás. -
bzoley
veterán
-
törölt tag
Az óra mellett elméletileg lennie kell egy D-t formázó ikonnak, amire ha ráviszed az egérmutatót, akkor a Winfast Wizard cimke kell, hogy megjelenjen. Elméletileg a PVR(2) automatikusan telepíti. Amennyiben nem fut, nem működik a távirányító sem.
Az, hogy milyen PVR2 verzió van a telepítőCD-n csak attól függ, mikor csomagolták a kártyát. bzoley oldaláról tudsz letölteni frissebbet. Nyugodtan felrakhatod akár a legújabbat is (egyébként az ftp-n már van 40-es is).
PIP, POP és PAP csak akkor van, ha megnyitsz a PVR2-vel egy videot. Egy tunerrel nem fogsz két adást nézni egyszerre.
-
bb9
csendes tag
AZT elfelejtettem, a hogy PIP,POP,PAP nem müködik
-
bb9
csendes tag
Szia bzoley!
Nem teljesen értem amit írsz.
Milyen varázslót keressek az óra mellett? A kártya progi
teszi oda? A távirányitó semmit nem csinál teljesen kuka. Mi az az lcd teszt?
A csatlakozások teljesen OK! Igaz most néztem PVR2 régi verzió van fenn ezt adták a kártyához 2.0.2.14.Most vettem nem értem miért régi van hozzá? Láttam van már 37-es
is. Letöltöttem csak várom mit tanácsolsz (tanácsoltok) azért nem telepitettem még.
Az talán segítene? Köszi hogy próbálsz segiteni! Most találkozok előszőr Tuner kártyával ezért vagyok még tapasztalatlan. -
bzoley
veterán
-
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen kártyát sikerült telepitenem beállítani csak a távirányitó nem működik! (van benne elem és jól)
Mi lehet a probléma?
Tudnátok segiteni?E lőre is köszönöm -
partyone
csendes tag
Sziasztok!
Még régebben vettem egy WinFast TV2000 XP Expert kártyát, amit most kezdtem el használni. Telepítettem is a kapott szoftverrel együtt, alapvetően müxik is... (tv és rádió adók bejönnek egész jó minőségben...)
A gondom, hogy amikor vmit rögzíteni akarok, akkor a hangot nem veszi fel...
Gondolom ennek köze van ahhoz, hogy az eszközkezelőben nem látszik az Audio Capture... http://free.x3.hu/ahbauto/Mi tévő legyek?
-
pbalu
aktív tag
Üdv!
A PVR2000-et néztem új tunerkarinak. Eddig próbáltam egy AverMediat, meg egy Items-et. Mindegyikkel volt egy kis gondom. Igazából a tuner részre nincs szükségem, mert digitális adást fogok, és beltéri analóg hangját és képét küldeném a kártyára RCA-n keresztül, hogy szebb képet kapjak. Mintha valaki panaszkodott volna, hogy ilyenkor nincs hang. Az Aver-nek is ez volt a baja... Az Itemsnél frankón működött, de az meg szoftveresen buta.
Sz'al a kérdés: bír-e a kártya hangot és képet is produkálni, ha RCA-n kapja azokat?
Köszönettel:
pbalu -
fecske77
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönet megint, egyre tisztul a kép! Az én WinFast PVR-em 3.0.10.93-as verziójú. A "Capture Profile Setting" menün belül nálam két csuszka van: az egyik "Video Compression Mode" (más verzióknál "Video Quality" magyarul pedig "Tömörítés" néven fut) amit maximum 1000-ig tudok húzni. A másik a "Target Data Rate" (magyarul azt hiszem "Megcélzott Sávszélesség"), ennek értéke az általad leírtak alapján adódó érték.
Az ami nem világos, hogy az általad kiszámított érték (5103,068 Kbps) tömörités 1000-es értékénél igaz? Van összefüggés a két csuszka között?
Például: ha a tömörités 1000, és a target data rate 5103 Kbps akkor ez egyenlő 120 perc 4,36Gb-tal? Vagy ha tömörítés csak 800, akkor a target data rate 6123 kbps szintén 120 perc?
Igazából ez az amit még mindig nem értek.THX
-
törölt tag
válasz
fecske77
üzenetére
Sima matematika. A lemezen van 4,38GiB-nyi hely, ami megfelel 4592762,88KB-nak, illetve 36742103,04Kb-nek. A 120' = 7200". Ebből 36742103,04Kb/7200" = 5103,068Kbps. A kisebb érték abból adódik, hogy biztos ami biztos alapon 4,36GiB-os lemezkapacitással számoltam.
Igen, a kivonásos részt jól érted, M = A + V, ahol
M - muxrate
A - audio bitrate
V - video bitrateTömörítési érték mi lenne?
A CBR és VBR kérdés már a Te döntésed. A VBR jobban gazdálkodik a sávszéllel és emiatt jobb a minősége. Viszont ez igazából csak többmenetes kódolás esetén jön ki.
-
fecske77
csendes tag
válasz
üzenetére
Először is kösz a válasz(oka)t és igen DVD-re szeretném kiírni.
Muxrate értéke miből adódik? Ha jól értem a kivonásos dolgot és ha pl. az audio bitrate 224 kbps akkor 5079,77-224=4855,77 kbps értéket kell beállítanom? Ez hogy viszonyul tömöritési (video compression mode) értékkel (mindegy, hogy 200, 500, 1000-re van állítva)? És végül VBR vagy CBR?
THX
-
törölt tag
válasz
fecske77
üzenetére
Ha DVD-re akarod kiírni, akkor ne 4,7GiB-ot célozz meg, hanem 4,38GiB-ot. A lemez mérete ugyanis az utóbbi.
Ha pontosak akarunk lenni: a muxrate 5079,77kbps (4,36GiB-tal számolva). Innentől kezdve az audio bitrate-től függ, mekkora video bitrate-re van szükséged. A muxrate-ből sima audiobitrate kivonással megkapod a cél videobitrate-et.
-
fecske77
csendes tag
Sziasztok! Winfast PVR 2000-es kártyám van. Milyen értékeket kell beállítanom ahhoz a Capture profile setting-ben, hogy MPEG2-es (hardveres) felvételnél 4.7 giga legyen 120 perc?
Előre is kösz.
-
Hali!
Van egy nagy problémám. Kicsit beújítottam a konfigomat ... Volt egy ABIT nf7-s alaplapom, most szereztem egy an8-as ABIT-ot. Minden megy frankón, a tuner-t viszont nem tudom felismertetni.
Látja, hogy ott van a kari (multimedia video controllet-t lát), de sehogy sem megy fel a driver.
Előző lapomon simán ment a tuner. Ott kezdődött a probléma, hogy felraktam a 64 bites xp-t, és megpróbáltam ráerőltetni a 32 bires gyári drivert. Itt már az elején megállt, és úgy 5 perc után - mivel nem csinált semmit - kinyomtam. Feltettem a 32 bites xp-t, de most meg jött a jó öreg "gfx outrider" hibaüzi, meg valami hosszú szám (asszem 65......, valami ilyesmi). Nem tudom, mi lehet...talán beleírt valamit a tuner BIOS-ába (vagy EEPROM, nemtom). Azért érdekes a probléma, mert visszaraktam a régi PC-be a tunert, de ott is ugyanez a hiba.
Néztem több slotban is, de semmi.
Több helyen is olvastam ezt a hibát, légyszi írjatok, mi lehet a baj.
Köszönettel! Páá.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont most már azért is megkérdem: képminőségben/egyéb "egyszerű" dolgokban több-e valamivel a PVR2 mint a PVR1? (Amit felveszek néha el is szoktam rakni.)
Fel akartam venni egy műsort, a kezdésig volt ~30 percem a régi PVR megzakkant és tudtam, hogy "hozzád" lehet fordulni
, így csak ezt töltöttem le gyorsan.

semmise...be kell állítanom egyesével megint...
Mármint exportáljam újra?
.

Mi lehet a probléma?
Néztem több slotban is, de semmi.