- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_ #1334 üzenetére
Azért mert nem találsz csatornát, még nem viheted vissza. Majd ha biztos vagy benne, van normális jel, akár kábelről, akár antennáról. Az nem magyaráz semmit, hogy a tévén jó a kép, ha nem ugyanazt a kábelt használod fel.
Ugynazt tudja mégsem lehet mindenhol használni. 64bites rendszeren ne is erőltesd. Nincs, és nem is lesz hozzá teljes körű driver.
-
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_ #1332 üzenetére
Ilyen szoftver gond nem létezik. Először töröld a Hungary.ini-t, csinálj egy új keresést(Hungary-vel), majd ellenőrizd a kábelezést. A képek kábelezés hibát mutatnak. Próba szobaantennával, majd vissza a feladónak.
Egyéltalán, honnan jött az ötlet, hogy 2008-ban PVR2000-et vegyél? -
bzoley
veterán
A legnagyobb gond, hogy amit leírtál, annak az ég világon semmi értelme.
Az eszközkezelő honnan látja, hogy fut a "progi"? Megkérdezte a feladatkezelőtől?
Tegyük fel, PVR2000 a kártya neve, és WinFast PVR-t használsz(a telepítő lemezről mást nem nagyon telepíthettél, és az Aero kikapcsolása is erre utal).
A gond itt van.A WinFast PVR nem Vista kompatibilis, ezért vagy megy, vagy nem. Tegyél fel helyette PVR2-t.
Már azon is csodálkozok, hogy a tunerrel nincs gondod, ugyanis 64bites rendszeren az sem támogatott, vagyis a lehető legrosszabb párosítás mellett ne csodálkozz, ha valami nem működik. -
bzoley
veterán
válasz
kisJack #1297 üzenetére
Természetesen a programról van szó, bár kérdés, hogy te melyiket használod, az "érdekes" színű PVR1-et, vagy az újabb PVR2-t. Ha a cd-ről telepítetted, akkor valószínű, hogy az előbbi, és akkor ajánlott lenne PVR2-re cserélni.
Én ne tudnám, hogy melyik a legújabb? Olvatad már az aláírásomat?
PVR-ből a 3.1.1.10 az utolsó(és nem is lesz újab), PVR2-ből a 2.0.3.11 a legfrissebb. -
bzoley
veterán
válasz
kisJack #1293 üzenetére
A driver neve magyarul illesztőprogram, vagyis ugyanarról van szó. Próbálkozz ezzel, ez telepítős, csak futtatni kell:Ez_Installer
Feltéve, hogy XP-ről, és PVR2000-ről van szó. -
bzoley
veterán
válasz
oldmeesee #1237 üzenetére
Nem egy bonyolult feladat. A tuneren, és a hangkártyán/alaplapon is megtalálható(a legtöbb esetben) a hozzá való konnektor, kábel meg volt a dobozban, csak be kell dugni.
Ha megnyitsz egy videót, annak semmi köze a tunerhez, persze, hogy van hangja. Nema tuner a forrás. -
bzoley
veterán
válasz
i are robot #1230 üzenetére
Másoknak pedig valamennyire működött. Megpróbáltad kikapcsolni a digitális aláírás ellenőrzését telepítés előtt? Ha ez nem segít, akkor a VistaBootPro nevű programban is kikapcsolható, ezzel jobb eredményt el lehet érni.
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #1217 üzenetére
Próbáld meg újra átgondolni a dolgot, és rájössz, hogy igazam van.
Épp a napokban mutattam daa-raa-nak 16:9-es képet, és panaszkodtam, hogy igazán adhatnának belőle többet is. Eredeti méret. Normális képe 16:9-ben van, de a sugárzás ettől még 4:3-ban történik, ezt írtam korábban is. Az egy dolog, hogy mi van a képen, dvd-n megszokott az anamorf tartalom. -
bzoley
veterán
válasz
i are robot #1209 üzenetére
Ezzel tehetsz egy próbát. Aláírásellenőrzést kikapcsolod, és telepíted.
A kártya nem fog tudni hardveresen tömöríteni!
Vagy tudod így használni, vagy keresel más megoldást(másik kártya, másik OS). -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
EAndrew #1164 üzenetére
Mondjuk attól függ. Egyre több digitális indul mostanában, de ezek többsége STB-hez kötött. Ha azon kijön 16:9 ben az adás, már pedig miért ne jönne, akkor azt a PVR2 meg is tudja jeleníteni, legfeljebb át kell állítani 16:9-re. Kérdés, hogy valóban 16:9-es-e az adás.
Normál földi, és kábeles szolgáltatásnál kizárt. -
bzoley
veterán
válasz
St3venson #1160 üzenetére
Tudom, hogy nem megy, ezért kérdeztem. És ezért nem használható hivatalosan x64-en. Az nem nyugtat meg egy új vásárlót sem, ha pont a feláras részt nem tudja használni, ezért figyelmeztetek mindenkit, aki a kártya után érdeklődik.
04/13/2006,5.0.18.6412
- Support both WinFast DTV2000 and Conexant Oxford reference board
- Support WinFast PVR2000 (Without hardware encoding function ~ PVR2000.inf) -
bzoley
veterán
Jelen esetben csak leírtam a tényeket, minden hátsó gondolat nélkül
Maximum tárgyilagos voltam, mert közben máshova koncentrálok. Elméletileg a PVR2 működik a kártyával, talán az is a letölthető, nem néztem. Viszont hibák mindenhol előfordulnak, és ha arra vársz, hogy kapsz egy hibamentes szoftvert, soha nem fogod használni a kártyát. Ha visszaolvasgatsz az érintett topicokban, láthatod, hogy a legöbb esetben, amikor valaki egy PVR2000-rel szemezgetett, megjegyeztem, hogy a CVBS felvétellel gondok lehetnek, valamint x64-es renszereken nem használható a kártya, ha fontos válasszon másik kártyát. Sok lehetőséged tehát nem nagyon van, vársz, vagy próbálkozol, más verziókkal. Azért az mégsem olyan hatalmas probléma, hogy kézzel kell átállítani a tévét sztereóba, ezzel még lehet élni, amíg ki nem javítják. -
bzoley
veterán
PVR2000-hez hivatalosan a WinFast PVR jár. A kártyádhoz képest a PVR2 egy fiatal program, és annak, hogy használni tudod a kártyádhoz, és nem maradt az új kártyák kiváltsága, inkább örülni kéne. Vannak hibái, de ezek javítása folyamatos.
Nem tudom, mennyire hibamentes a PVR1, elég rég nem használtam már. Felrakod, megnézed, és meg fogod tudni. -
bzoley
veterán
Ne keverd össze a drivert, és a szoftvert. Ha a CVBS felvétel is fontos, akkor egyik sem működik jól. Az utolsókban ugyan már jó a visszajelzéseitek alapján, de van helyette monó probléma. Valamelyikkel együtt kell élned, vagy marad a PVR1. Én a 2.0.2.41-est használom, de nagyon nem zavar, hogy nem sztereo. Ha mégis arra vágynék, nyomok egy gombot. Mást úgy sem tehetek.
-
bzoley
veterán
A hang csak egy programhiba miatt áll monóra az újabb verziókban. A rádiót(WFFM.exe) bármelyik verzióból átcserélheted.
De pl. ez a patch 2.0.2.32-re frissít. A sztereoval nincs gond, a rádió is jó. A felvételt nem tudom ellenőrizni. -
bzoley
veterán
Mindegy honnan indítod, fel fog kínálni több lehetőséget. Először az uninstallt válaszd, ez leszedi az előzőt. Ha kész, indítsd el újra ezúttal az installt válsztva.
Uninstallnál megkérdezi, hogy mindent töröljön-e(felső lehetőség), ezt ajánlott választani.
Nem árt, ha uninstall előtt elmented a csatornalistádat, hogy ne kelljen újra keresni őket, csak visszaimportálni. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #1123 üzenetére
Semmi, de ahogy látom, nem is nagyon történik semmi azon kívül, hogy az újabb eszközökkel próbálják működésre bírni. Az utóbbi néhány verzióban hol felbukkan, hol eltűnt a DTV Dongle Gold fájlja. Frissítések, javítások nem kerültek bele, és gyanítom az a 40-es is rossz helyre került.
Design-olni próbálnak, wan új indító menu, új splashscreen, most már új manual is. Ebben a teletextet már csak a hotkey-nél említik(where available). Nem tudom, mikor lesz érdemleges változás. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
helenne #1098 üzenetére
Csak ismételni tudom magam, talán leöntötted valamivel, esetleg beragadt egy gomb, vagy csak hibás, rossz. Nem tűnik szoftverhibának. Még a vevő csatlakozóját ellenőrizheted. Ilyenkor későnmár nincs kedvem humorizálni, de ha segítséget vársz, akkor én meg elvárhatom, hogy úgy írd le a problémádat, hogy az érthető legyen.
-
-
bzoley
veterán
válasz
helenne #1091 üzenetére
Nem nyomorékra kellett volna olvasnod magad, elég lett folna csak figyelmesen, és akkor ezt is megtaláltad volna: PVR/PVR2 teljes eltávolítása
Ezt meg ennél "ostobábban" nem lehet leírni. Az biztos, hogy valami nagy gáz van nálad, de az egész rendszerben. Az "eredeti" verzió helyett a frissebb verziók javasoltak. -
bzoley
veterán
válasz
lakatosturbo #1083 üzenetére
Az nem biztos, hogy együttműködnek, de egymás mellett igen.
-
bzoley
veterán
Ne csináld már, manapság már mindenki beszél kínaiul
Egyébként a linken jobbgomb, és mentés másként...
Rákeresni nem nagyon tudsz, mert ezek csak a linkelt oldalon érhetők el, és van, ami csak nálam.daa-raa:
Köszönöm a lehetőséget, de olyan mindegy, ki nyitja meg. Gondoltam már rá korábban is, csak elakadtam a csoportosításnál. -
bzoley
veterán
Először is, ne keverd a driver-t a PVR2-vel. Gyanítom, te az újabb PVR2-re gondoltál, és mivel nem volt meghajtó telepítve a kártyához, ezért nem működött rendesen.
Használd daa-raa linkjeit(köszi), úgy látom rendesen bemagolta az új linkelési formákat
Töltsd le a legfrissebb beta driver-t, és hozzá a 2.0.2.28-as beta PVR2-t.
Driver telepítés mikéntja a faq-ban(asszem).daa-raa:
Nem kéne a Px-es kártyáknak saját topic -
-
bzoley
veterán
-
-
bzoley
veterán
válasz
FanTomasz21 #1024 üzenetére
Másik gépen nem próbáltad?
Frisitések fenn vannak? DX9, Media player
Codec nem zavar be? -
bzoley
veterán
válasz
DamonBounce #1022 üzenetére
Kérdezd másképp. Az előző verziókban benne volt ez a hiba, ha hw profil volt beállítva. Kérdés, hogy az újban is benne van-e még?
-
bzoley
veterán
Persze hogy elsőre szokatlan. Sok dolgot kell máshol keresni, és a jobbgombnak is több feladata van. De meg lehet szokni, és később már kínlódás a régivel küszködni.
Beállítottam egy egyperces felvételt úgy három és fél perccel későbbre.
Két perctől máj kijelezte a hátralévő időt, és 2-3 másodperccel a beállított idő előtt elkezdte a felvétel:[link] Vista - PVR2 2.0.2.16
Én nem távszabbal akarom bekapcsolni a gépet....
Egy kicsit belefűztem a távirányítót, mert bekapcsolásról beszéltél. Kikapcsolt állapotból max, távirányítóval lehet bekapcsolnia gépet.
Ki van kapcsolva a számitógép és be van állitva, hogy pl 5 órakor induljon el, és 7-kor kapcsoljon ki...
Ha ezt akarod, ez nem fog menni, csak bios ébresztővel, és ilyet nem is írnak sehol.
Ha azt szeretnéd, hogy a sheduler indítsa el a gépet, vegye fel a műsort, és esetleg utána kapcsolja is ki, ahhoz két dolog kell: olvasd el az oldalamon lévő ''időzített felvételek'' című írást, és fogalmazz pontosabban. A sheduler csak Készenlétből(S3, STR) és Hibernálásból(S4, STD) tudja csak feléleszteni a gépet, amennyiben az úgy van beállítva. Szóval mielőtt elmész otthonról készenlét.
Mielőtt beállítanád az időzítőtt, próbáld ki, hogy a választott profillal működik-e a felvétel hagyományos módban, és azt a profil használd az időztett felvételhez. Ha minden egyezik, és már a három perces felvétel sem működik, akkor a rendszerben van hiba valahol. Egy PVR2 eltávolítás, majd újratelepítés segíthet.
Nálam semmi gond a készenlétből induló felvétellel. vagyis a programban nincs ilyen hiba.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
De az azért pvr hiba nem? A pvr1-nél én bármit be tudtam állitani, bekapcsolt..
Miért lenne hiba? Azért mert talán gondoltak a gyengébbekre is, akik minden sz*rt feltelepítgetnek a gépre, az meg bekapcs után egy órán keresztül töltöget?
A felvétel folyamata a beállított idő előtt elkezdődik két-három perccel. A shedulel elindítja a PVR2-t, és vár, hogy ne akkor kezdjen kerregni a gép, mikor már a felvételt kéne kezdeni. Most akkor eldöntheted, melyik megoldás a jobb.
Ha a gép megfelelően van beállítva, be lehet kapcsolni a kártya távirányítójával a gépet.
Különben szerintem a pvr1 kezelő felülete és kezelése jobb volt szerintem mondjuk ez csak magán vélemény...
Az. Én is használtam néhány évig, de megváltás volt utána a PVR2(DTV).
Most nem állok neki elmagyarázni, vagy átlátod a működését, vagy nem. De a csatornákat nem szám szerint kell sorba rendezni, hanem valamelyik elé, vagy után. Az első elé valóban egyel többször kell megmozdítani az egeret(x->2, 1->2), de erre normális esetben egyszer van szükség egy évben. Ha nem változik a csatornakiosztás, akkor még ritkábban.
A PVR2 nem driver, hanem alkalmazás.
Üdv! -
bzoley
veterán
válasz
adeon83 #1006 üzenetére
Nem értettelek félre
A tuner driverét csak azért írtam, hogy megjegyezd. A hangkártyához a Vista-ba csomagolt valszeg erősen beta verzió óta, biztos készült már frissebb, ezért ajánlott utánanézni, és frissíteni. Mióta megjelenta Vista általában mindenkinek ezzel van gondja, szerinted elképzelhető, hogy ez(is) lehet az oka?
Ettől függetlenül a beállításokkal biztosszöszölni kell. És nézegetni sűrűn az oldalamat, mert sok javítás várható a PVR2-ben is -
bzoley
veterán
válasz
adeon83 #1004 üzenetére
A tévékékártya drivere úgy jó ahogy van, abból többet nem lehet kihozni.
A Vista-s hang-driver valszeg messze nem használható, csak szól. Keress a hangchip-hez friss driver-t.
Ennek ellenére, ha van másik bemeneted, próbáld végig azokat is, beállítva a PVR2-ben, és a mixerben is mindent. Ez türelemjáték lesz.
Sokáig én sem tudtam mást csinálni, csak várni, hogy a ''nagy'' creative majd megáld minket egy használható driver-rel. -
bzoley
veterán
válasz
adeon83 #1002 üzenetére
Sajnos tesztelni nem tudom, nincs 64-bites Vista a közelemben(nem szeretem a problémákat), de mivel a hanggal van gondod, és még Vista32-n is sokaknak meggyűlik a bajuk vele, simán el tudom képzelni, hogy ezer oka lehet, főleg rossz beállítás, vagy hangkártya. Egyelőre marad a tovább kísérletezés. A driver felépítéséből adódóan(EagleXT)
ne is keresd a régi eszközöket, kb. így jó, ahogy van.
Remove the AUD_Interface AddInterface in the INF files (cxavsvid.inf, PVR2000.inf)
Do not register as a wave-in device, register as video device (main.cpp) -
bzoley
veterán
Mivel PVR1-nek nincs hangja, a PVR2 meg elég szar, sajnos le kell mondanod a tévézésről, ha Vista-t használsz.
Valójában a PVR1 nem Vista kompatibilis, ezért nem is érdemes próbálkozni vele.
A PVR2-vel semmi gond nincs, szerintem a beállításaid elég szarok.
Néhány dolgot javasolnék:
-Takaríts le minden Leadtekes programot, mappát, registry bejegyzést
-Keresd meg a hangkártyádhoz a lehető legfrissebb driver-t, frissítsd
-Látogass el az oldalamon a Vista-s részre, tanulmányozd(nem feltétlenül uazok a beállítások, de iránymutatásnak jó lehet)
-ugyanonnan szedd le a legfrissebb PVR2-t, telepítsd(ha kell, futtasd rendszergazdaként),
és próbáld beállítgatni
A többi a hangkártyád driver-étől függ.
Ahhoz, hogy be tudd kapcsolni a gépet távirányítóval, kell egy kis csoda, és az alaplapod támogatása.
Időzített felvétellel sincs gond, de ha próbálkozol, az időzítést legalább 5percen túlra állítsd. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Hangkártya driver-ében be vannak kapcsolgatva a bemenetek?
Ha van másik szabad, akkor próbáld meg egy másikba dugni a kábelt, és próbáld meg azzal. Neéha egy újraindítás nem árt. PVR2 futtatása rendszergazdaként, kompatibilitási mód, ilyeneket próbálgathatsz. PVR2 reinstall.
Hol engedályezted az AUX-ot? Ha a hangkártyával matatsz, a PVR2 ne fusson, ha panaszkodik. -
bzoley
veterán
PVR2-ben állítgattad a normákat? Esetleg egy próba RCA-n, ill. scarton kerrsztül, ha van.
És ha már Vista van a közeledben, kipróbálnád a tunert a Media Centerrel? Van itt egy tag, aki nem meri megvenni a kártyát, amig meg nem győződik róla, hogy menni fog MC-ben is. Nagyon megnyugtatnád, h kipróbálnád
60wattosNeon
Grat a nick-edhez. Megéri. Van jobb nála(PVR3000 Deluxe), de szoftveresen még nincs 100%-osan megtámogatva, így idegesebb felhasználóknak még nem ajánlott
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest