- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
-
helenne
tag
imádom a humorod!
abszolút egyéniség vagy!;) de a távirányító még mindig csatorna váltásnál rohan ész nélkül. azt hiszem, hogy nem bunkón kértem segítséget, szépen kértem. megpróbáltam az uninstalos verziódat, de most is csak ott vagyok a távircsivel. nem akartalak megbántani és nem is akartam tudálékos lenni, csak tényleg, örülök, ha van egy kis időn a pici 19 hós lányom mellett.
Ha egyedül volnék, sokkal 1xűbb lenne az éltetem, de ez van! Azért köszi és, ha tudsz, szívesen fogadom a tanácsaidat, akár priviben is! Köszike!!!!
-
helenne
tag
és mit tudok tenni a kék csíkkal, mert olyan zavaró a tvzésnél
? kérlek!!!
-
helenne
tag
ja, és van egy kék hangszabályzó csík a tv -n, ami eltüntethetetlen.
akármilyen verziót rakok fel.
Na, ez már neke = a katasztrófával, mert annak ugye könnyő matatni ezzel, aki egyedül van, de engem nyüstöl a 1,5 éve kishölgyem.
Plíz, valakinek essen már meg a szive rajtunk!
-
helenne
tag
Na, jól van fiúkák! Remek a diskuzió, de asszem egy kicsit lehetne emberibben, "ostobább verzióban" is. Feltettem megvétel után a 2.0.2.14-et. Nem tudtam, hogy az a legremekebbül működő verzió. Megpróbáltam a leírás szerint telepíteni a 3 legújabb verziót. Na, mármost kb. 30x telepítettem a PVR2, hogy normálisan működjön, igyekeztem visszarakni az eredeti verziót, de egyre pocsékabb. Már nem működik a távirányító, ugrál adóról adóra, ha váltani szeretnék, felvétel lejátszásánál már nincs hang, csak ha megy a winfast, vagy most már nem tudom, mert a mai 10x-es újrainstallálás után már erőm nincs próbálgatni. Nyomorékra olvastam a [link]-t. Könyörgöm, mit keressek a registriben, vagy akárhol, hogy "tiszta lappal" induljak.
Könyörgöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest