- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #4221 üzenetére
A link az külön van, csak nem akartam két külön hozzászólást.
A pálcika roller mindegyik olyan roller, amin állsz, és egy vékony rúd mögött teszed ezt...
A NEM pálcika rollerek ezek:Teljesen mindegy, hogy milyen vastag az OXO fellépője, nem az dönti el, hogy pálcika e, hanem az, hogy 1. állsz e rajta 2. ha igen, akkor vékony rúd mellett teszed e. A rollerek 9x százaléka pálcika, a fenti képekről meg előbb jut az embernek eszébe, hogy egy robogó, de egyelőre mindenhol rollernek hívják őket Magyarországon, holott én is úgy látom, hogy inkább nem fér be egyik kategóriába sem, de főleg nem a pálcika rollerekébe.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #4194 üzenetére
Király.
Nekem a felfügesztése tetszik többek között. Fékezéskor mechanikus bolintás csillapítású, ha jó össze van hangolva a vassal (vázzal).
Fékezéskor felfelé csavarja a telót, megtartja az elejét.
Az utánfutást javítja, fékezéskor, iránytartás jobb lesz, nem annyira szitál a hátulja, ha olyanok a körülmények.
Kell mivel magasan van a súlypont,
[link] -
anonymus89
addikt
válasz
B-L-A-C-K #3758 üzenetére
Hali, esetleg van ötleted az első kerék könnyebb felpumpálására?
Ilyet találtam jelenleg -
Wine
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #4138 üzenetére
Igen, azt írtad, igazából szerintem minden ilyen lcd kijelzőhöz dukálna vmi védőburkolat, én is beszigszalagoztam ha olyan idő volt a street motionon , bár elképzelhető hogy felesleges, de jobb félni. Azt is írták hogy ilyen filléres kerékpáros kijelzők meg bírják a monszunt is.
-
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #4112 üzenetére
Nem fog 32-nél többet menni (és azt is csak 42V mellett), de ez nem is célom.
Gyorsuljon értelmezhetően, és tudjon rövidebb távon megállni. Ja és az se baj,
ha felvisz az emelkedőn, mert egy motorral elég gyengécske: sose lesz belőle
OXO, de nem is az a cél.Egy "Kugoo Dual" azért még lehet belőle idővel...
Megmértem a Pro motor kerületét, korábban egy drótot tekertem köré s annak
a hosszát mértem meg, az nem lett teljesen pontos... Most lézert használtam.
Így jó közelítéssel 1 cm-rel kisebbre jött ki a kerülete: 59.5 cm, azaz 7.46 inch
átmérő. Ezért volt a 7.4-es kalibrációval elég pontos a távolságmérés korábban.
(Míg a 8.0 gyári beállítással rendesen fölé mért. Nyilván a sebességet is.)
Szerk: ezzel a kalibrációval 30-31 között ugrál a jelzett érték nyélgázon. A mért
fordulatszám 846 rpm, ami 30.2 km/h a valós sebesség: nekem ennyi elég lesz.
Vmi mechanikus fék nélkül istenkísértés lenne ezzel a lélekvesztővel a 60 km/h.Hasonlóan: leszabályzott gázon 24 km/h-nál áll meg, amivel 15 mp a 100 méter,
azaz megállapítható, hogy a távmérés és a sebességkijelzés "szinkronban" van.
Motorkerékpárok esetén ez nem feltétlen van így: távot általában jól mérnek, ám
a sebességet rendesen fölé lövik. Ja és a fordulatszám ekkor 670.4 rpm, ami ha
59.5 cm-nek veszem a kerületet 23.93 km/h, szóval megint csak elég pontos. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K #4100 üzenetére
"Beleraktál még 1 500W-os motort?"
Te erre:
"Nem én, egy cég, de valami brutál ára volt, azt hiszem 650e."Vagyis a válasz arra vonatkozott, hogy egy cég rakta bele és ennek az ára 650e volt.
Sajnos gondolatolvaso nem vagyok, ha meg azt vesszük hogy előtte jöttetek 1M rollerekkel már nem lepődik meg az ember semmin.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4068 üzenetére
Szerintem meg simán ha nagyon akarod bemész a kékekhez és mondod hogy van egy járműved ami nincs besorolva sehova, és mondják meg mittegyél hogy forgalomba használhasd...és csókolom. Szerintem ez is egy jól járható út, ha "tiltogatni" akarnak majd. Ha szerzel valamilyen engedélyt -és miért ne állítanának ki róla- akkor szerintem simán használható tiltás alatt is a "jármű".
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #4055 üzenetére
Csak eszembe jutott a friss hírek szerint jó esélyed van, hogy a teljesítmény és a sebesség miatt mindenhonnan ki lesz tiltva jövőre
Járdáról és kerékpárútról alap... útra meg nem lehet majd legálisan felmenni vele, mert oda a felépítéséből fakadóan az autósok kapnának szívbajt ilyen pálcika izén álló csóka repeszt 70+szal
Szóval lassan lehet hirdetni
Nem kap típusengedélyt, és nincs az a jogsi amit rá tudnál húzni, hogy birtokában vagy
-
nmy1212
tag
válasz
B-L-A-C-K #4032 üzenetére
Kaabo vagy melyik hozott most ilyen Dualtron kaliberű gépeket ki.
[Kaboo Wolf Warrior II] -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4028 üzenetére
Ha a helyemben lennél és választanod kéne a napi 9 km ingázásra (száraz időben néha egy kis esővel) akkor mit választanál? -nagy ritkán egyszerre nyomok le 15-20km-rt de az a legritkább. Te ha a TWOW-ból lépnél tovább mit vennél? -ja és minden nap a 4. emeletre kézben hordva kéne vinned fel. Nem a sebesség a lényeg, de azért legalább 30-al menjen.
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4018 üzenetére
a 22 kiló azér jobban viselhető mint a ~30kg. Egyébként én is a 4. emeleten lakom, nincs lift és jó érzés lenne tuti folyton fel le cipelni ezeket is.
Szóval köszi a képet, utánanézek hogy mit kóstál, hol lehet beszerezni....nem tetszésre veszem meg hanem hogy működjön és jó legyen. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4016 üzenetére
Te Black...A nagy rolleredet hogy viszed haza? Gondolom társasházban laksz...Kérdésem az lenne hogy ha nincs lift akkor van e valami jó roller ami jobb a TWOW Booster V-nél? -elégedett vagyok vele, imádom, csak gondolkodóba estem egy jobb nagyobb vagy kellemesebb rugózásún.
-
djadji
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #3928 üzenetére
Szerintem a többség nem.ért.velem egyet, de a Kugoo az egyik legjobb választás. Nekem bejött. A ninebotot probáltam, a kugoo jobban tetszik, az M365-nél meg jobb a Ninebot. Szóval nekem bejött a Kugoo. Hátsó kerék tömlősre cseréléssél (vagy tömör normális) sztem az egyik legjobb ár/érték cucc. A hátsó fék hiányzik nekem róla, de különben nekem.patent a cucc.
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K #3926 üzenetére
Igen, baj csak azzal van, hogy nem "rendes" jármű, tehát resell value se olyan jó szvsz.
Üzemanyag (áram) pedig kell neki is, meg új aksi használattól függően.Kocsit meg kiváltani önmagában nem nagyon tudja, mert ha esik, ha havazik, ha vinni kell valamit, ha messzire kell menni ... nem lehet vele menni.
Én megértem ha valaki elkölt 10 Millát egy autóra, de 500 ezres rollerre ugyanúgy nézek mint az 500 ezres biciklire vagy 500 ezres fejhallgatóra.
Más:
150 ezer alatt~ jelenleg a M365 Pro a legjobb vétel? -
Darellus92
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #3923 üzenetére
Azert vannak elmebetegek is 😀.
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K #3913 üzenetére
Várjál M365 Pro-t cserélted erre az 1 millás rollerra??
M365 Pro áráért vagy ár/ érték arányban van jobb vétel?
Nem akarok olyan sokat költeni ha nem muszáj. M365 nem lenne rossz, de állítólag nem gyorsul olyan jól, mint a Pro és lassabb is annál.
Bicikli helyett a kompakt méret miatt gondolkodom egyébként roller vételén. -
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3910 üzenetére
Én gondoltam, de szemre nem tudtam mennyivel, kb. 1 centit mondtam volna
rá képről. Szerencsére valamivel több, így valszeg ebbe rakhatom a motort. -
-
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3810 üzenetére
Most nem is csak az akkura gondolok feltétlenül, mint érdekesség, hanem arra,
hogy 10K az "okos" BMS, amivel könnyebb menedzselni a duplamotoros gépet.
(Persze ahhoz kell egy duplamotoros gép. Egyelőre ott még nem tartunk, LOL.)Egyébként vettem, az M365 Pro "szinte patikus".
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #3768 üzenetére
Nos igen, így már csak két opció van vagy a Xiaomi (de az is jövőre, amikor repkednek a mínuszok egyrészt az ember fagy le róla, másrészt meg az akkumulátor sem arra a hőmérsékletre van tervezve) vagy megvárni az új generációt a pálcika rollerekből. Mivel nekem pálcika kell, ami lehetőleg nem 30 kg, ugyanis Buszra fel, Buszról le... más nem jön szóba. Itt a városban az elektromos robogó elég.
-
syler123
veterán
válasz
B-L-A-C-K #3758 üzenetére
Köszi! Nézelődök, ezeket a pár dolláros védőgumikat, kijelzővédőt stb... tuti berendelem, aztán majd meglátom.
Mondjuk 3d nyomtató van a cégnél, szóval...Szétnézek thingiverse-n
4,5 bar? A elég soknak tűnik a leírások alapján. A 4-et is csak 90 kiló fölött írják. Mondjuk defektet nem akarok.
Wine:
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #3755 üzenetére
Tartalekba ne tartsd meg, csak all benne a penz. Latod, en is egybol eladtam, mert barmikor lehet masikat venni, de ezek onmagaban az allasban is csak vesztik az ertekuket. Es amugy is itt az osz, nincs szezon. Tavasszal viszont en is benevezek majd valamire, addigra letisztul az itteni piac is, hogy mit erdemes.
-
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3741 üzenetére
És ez a fele szerinted miért nem akarja az igazságot? (Rögtönzött stator puller
használatával kiszedtem a közepét, viszont a rotor teljesen rá van gyógyulva a
másik oldalra, és nem jövök rá, miért pedig ugye azt is szigetelni kéne majd.)
Hacsak mégis helyes félig az elmélet, s ez már ragasztva van gyárilag: gyanús!
Szerk: na most már kvázi biztos vagyok benne, más magyarázat nincs. -
nmy1212
tag
válasz
B-L-A-C-K #3730 üzenetére
Csak emlegetni kellett, ma félúton le is eresztett az első, tolnom kellett melóba.
Ez az én balfaszságom volt most, mert hagytam masik belsőt rakatni bele.
Innentől csak a gyári (vagy ahhoz hasonlót) rakok bele.
Most megint megy a matek, hogy kicseréljem.
Amúgy fateromnak van kompresszoros, az csak ilyen "rácsíptetős", nem ereszt el sok levegőt. -
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3730 üzenetére
Hát ez érdekes lesz, nekem van többféle elektromos pumpám, de eddig annyira
nem voltam velük megelégedve. A gagyi áruházival azért, amiért (tényleg gagyi),
a fasza digitális mérős Black&Deckerrel meg azért, mert az akkuja nem bírja.
Pedig az elején tök fasza volt, feltölt, kivisz: kocsit is felfúj, mind a négy kereket
akár nulláról is! Aztán valahogy elfáradt az akku és most már alig használható...A kompresszor a tuti, csak azt nem tudod magaddal vinni: ez a kis gyösz jónak
néz ki hordozhatóság szempontjából, remélem nem vérzik el az akkumulátorán.
(Na meg a roller kerékbe messze nem kell annyi levegő, mint egy autókerékbe.) -
nmy1212
tag
válasz
B-L-A-C-K #3723 üzenetére
A multkor a defekt utan csereltettem a hajtaspajtasnal gumit, es hagytam meggyozni magamat arrol hogy amit ok javasoltak belso az jobb lesz.
Teny hogy eddig semmi baj vele es a szelep is jobban hozzaferheto. Viszont itt a problema. Felfujtam ma 3,8 bar korulire az elso gumit erre a szelep pont annyira kerult kijjebb, hogy utotte a muanyag burkolatot. Szoval most majd cserelhetem ki a gyari belsore a mostanit, vagy megvarom amig defektlek ezzel...fszom...
egyebkent a tomor gumi kerekek nagyon szrok? Reddit tele van ezzel...
-
Wine
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #3723 üzenetére
Az m365 pro, vagy sima m365 ből is van, amelyik a gyermekbetegségektől mentes ? Mert ha szétesik alattam a kis francia lehet én is xiaomira váltok, de ha van sima 365 már jó, lehet nem is kéne pro. Amúgy a street motionnal az a bajom hogy kicsi kerék, tömör gumi, szétráz, amúgy jó. Nem vagyok szenilis amúgy, úgy emlékszem ami van nálad, sima m365, pótrollerként, de lehet mégis szenilis vagyok..
-
Darellus92
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #3717 üzenetére
Hát jó nyilván mindenre rá van hagyva valamennyi plussz mint a szavatosságnál, de azért inkább maradok specifikáción belül. A bérelős lime rollerek is 100kg-ig vannak és egy halom kövér csávót látni velük menni, viszont azoknak csak pár hónap az élettartama általában.
Ezen a rolleren én is meglepődtem amúgy, kétlem hogy a dual suspension meg a dual motor ne bírna elvinni nehezebb embereket.
-
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3709 üzenetére
Ki ne dobd, még jól jöhet!
Ha kicsit magához tért a vas, össze tudunk futni.
ON: akksit garban szeretnék kapni.Mondjuk kivételesen szerintem járna is...
(Venni inkább csak azért lenne jó, mert gyorsabb + ha duplamotor lesz egyszer...)Szerk: a másik kérdésre nem válaszoltál (lehet, nem olvastad, szerkesztve volt):
hogy kell leszedni a műanyag burkolatot a motorról? Nem akarom eltörni, és úgy
néz ki, hogy hiába csavarom ki a csavarokat, mintha rá lenne ragasztva, vagy mi. -
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3707 üzenetére
Nem lekaka, meg van csillagozva, hogy majd válaszolok.
Amikor olvastam, hirtelen nem tudtam rá mit írni, ám jobban
belegondolva, most sem tudok. Egyelőre ugye szarakodik a
rollerem, még csak elmenni se tudnék vele a cuccért...Ha az mondanád, hogy akkud van eladó (occóért) rohannék!
Most adtam fel ticketet a Geekbuyingon, leírtam szépen, de
csak a videó jelent meg, a szöveg elveszett. Leírtam megint.
Pöppet fárasztó ez így, de remélem jövő héten válaszolnak...
(A törött hátsó sárhányót nem is írtam meg újra, pedig emitt
olvastam, hogy valakinek azt is küldtek garban: nekem is az
egyik csavar veszett el. Valószínűleg azért tört le a retekbe.)De hogy ne OFF-oljak itt. Hogy a tökömbe lehet szétszedni
a motort? Imbuszok kijönnek, a műanyag burkolat ottmarad.
Tisztára mint egy bizonyos fél órás videóban anno. -
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #3677 üzenetére
Hát most néztem, hogy tényleg tök lyukas az a szar, de mint mondtam volt:
nálam nem kapott vizet, s elnézve a csavarok állapotát (rozsda hegyekben!)
régebben kaphatta... Ennek ellenére az a gyári szigetelés elvált, ahogy írod,
és nem maradt semmi belőle: majd kinyomom szilóval, ha késznek ítélem...
Most azon gondolkodom, hogy lehetséges-e, hogy a féklámpa kábel zárlata
miatt kapcsolt ki? Egyelőre leszedtem a törött sárhányót, majd letesztelem.Videóban annyi látszik (kézben tartott telefonnal nem sikerült jobban), hogy
36V-nál elindulok, 1-esen gurulok esik a fesz, 35-nél egyszerűen kikapcsol.Korábban ilyet nem csinált: mikor elment az összes rásegítés (29V), akkor
is aktív maradt a vezérlés. Mérte a sebességet, működött a lámpa és a fék:
ez kísértetiesen emlékeztet az előző S1-emre, ami random kikapcsolgatott.Szerk: amikor először kapcsolt ki, majdnem meghasaltam a kormányt, tök
meglepett, hogy elment a kraft. Amikor lenéztem 29V-ot láttam eltűnni. Kb.
kizárt, hogy tényleg annyi maradt volna az akkuban. Ezért gondoltam arra,
hogy akkor valami szétmehetett benne, hiszen vissza se tudtam kapcsolni.
Aztán később mégis sikerült, így arra gondoltam, hogy ez vmi kontakthiba?
Viszont alig egy saroknyira vitt el, s ezt később kétszer eljátszotta, az utsó
esetről készült a videó. (A kettő között lábbal küldtem, meg villamosoztam.)Szerk2: ez most kicsit OFF a Kugoo témához, de vki "lerakott" egy Lime-ot:
Ekkor még vidáman haladtam, nem sejtettem, hogy mindjárt megáll alattam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged