- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #3846 üzenetére
Nem sikerült szerkeszteni, erre az oldalra gondoltam.
-
syler123
veterán
Kíváncsi leszek, már alig várom :) Elvileg kedden jön, de max szerda. Szerintem nekem is be fog jönni a rollerezés. Bringával azért kisebb a valószínűsége annak hogy elesek a nagy kerekek miatt, de majd vigyázok. Nekem munkahelyre jobb a roller, már csak azért is mert be tudom vinni.
Mondjuk nem a legjobban időzítettem a vásárlást, mostmár eléggé hideg lesz. -
syler123
veterán
válasz
Darellus92 #3821 üzenetére
Elvileg a lengyelektől jön a roller, de mégiscsak kínai áruház szóval... Nem kizárt hogy az a baj.
Mondjuk azt utálom ha nem tartják a szavukat, oké írták hogy péntek, tudok-e várni 2 napot, írtam hogy ok, de nem tartották a beígértet... Ha jövőhéten nem adják fel, bajok lesznek
-
syler123
veterán
DigitXT, B-L-A-C-K : Akkor a tömör gumi felejtős, na majd kiderül. Egy belsőt vettem tartalékba és akkor majd felnyomom én is 4,5 bar környékére, addig nem megyek vele.
Mondjuk az rettentően bosszant hogy még csak fel sem adták. Kedden reggel rendeltem.
Ráírtam a boltra, azt írták majd pénteken adják fel, de még semmi...
Wine: Bízok benne hogy így lesz itt is. -
syler123
veterán
Kíváncsi leszek, a videók nem adják át az érzést, hogy milyen egy ilyen rollerrel 25-el menni. Lehet hogy nekem is elég lesz, akkor nem kínzom tuning firmware-el.
Én mondjuk vidéki vagyok, kis városban dolgozom, nem sok rolleres van (1-2őt láttam). Itt szerintem kicsit idiótának fognak nézni, vagy fene tudja. Egy gyereket hamarabb elfogadnak rolleren, hát én 29 vagyok... -
syler123
veterán
Látom van ez a speed hack Xiaomi M365 Pro-ra. Ha jól olvasom, akkor nem érdemes firmware-t update-elni, ha ilyenben gondolkodom? Kárt tehet az akkunak vagy bárminek? Egy 30-al azért jó lenne ha menne, bár még a 25-öt sem tudom milyen érzés
Holnap adják csak fel.
-
syler123
veterán
válasz
B-L-A-C-K #3758 üzenetére
Köszi! Nézelődök, ezeket a pár dolláros védőgumikat, kijelzővédőt stb... tuti berendelem, aztán majd meglátom.
Mondjuk 3d nyomtató van a cégnél, szóval...Szétnézek thingiverse-n
4,5 bar? A elég soknak tűnik a leírások alapján. A 4-et is csak 90 kiló fölött írják. Mondjuk defektet nem akarok.
Wine:
-
syler123
veterán
Sziasztok!
De jó hogy ilyen topic is van
Ma reggel berendeltem egy Xiaomi M365 Pro-t. Ahol dolgozom, ott át kelll néha járkálnom másik telephelyekre (3 - 4km). Arra lesz használva, hogyha jó idő van, akkor nem indítgatom ilyen távolságok miatt az autót.
Elvileg pénteken megjöhet, majd kiderül, hollandiából jön.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van valami amit érdemes lenne rendelnem hozzá?
Tartalék belső?
Most 149500ft volt, ez jó ár, vagy szokott ennél olcsóbb lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest