Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nmy1212
üzenetére
Sokan már ott elrontják amúgy ezt a bar témát, hogy 4.5re felfújják, de mire kicsavarozod a pumpát a szelepből, kb 1 bar el is távozik, így lesz benne 3,5 ami nem jó. Én 5,2re szoktam fújni, és úgy húzom le. Illetve most rendeltem egy ilyet, ez elvileg elég jó cucc, kitekerésnél egyből visszazár, így alig megy el levegő.
-
Wine
csendes tag
válasz
nmy1212
üzenetére
A szabályozás szerint nem minősül járműnek, tehát csak járdán használható, vagyis nincs rá szabályozás, a régit pedig meghaladta az idő. Racionálisan kerékpárúton lehet használni legjobban, mint ahogy legtöbb ilyen alternatív járművet ott is látsz, de hogy a kérdésre válaszoljak, lényegében a járda, mások zavarása nélkül, 10 km/h alatt, aminél nem szedhet le a rendőr...amúgy a tapasztalat azt mutatja, hogy max a közútról zavar le...persze más téma az egyedileg szabályozó önkormányzati tiltott övezetek kérdése. Állítólag jövőre szabályozzák valamiképp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest