Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Pontosan ezért írtam, mert jellemzően bagatell dolgok mennek tönkre rajta. Gondoltam ez átmegy, de úgy tűnik nem.
Én például pont nem tolom fullba a gázt olyan helyen, és nálam is előjött. Sőt, nem is nagyon megyek rossz útburkolaton, azért nyomok plusz kilométert, hogy ezeket elkerüljem. Illetve hozzáteszem azt is, hogy én például mindig leszállok, ha szimpla zebrán (tehát nem bringáson) megyek át. Ami szintén hasznos dolog, mert ott nem mindig van szintben a padka. Az meg annyira nem jó a gépnek.
Bár elsősorban nem ezért szoktam leszállni. Hanem azért, mert autósként én sem szeretem a semmiből gyalogos tempónál nagyobb sebességgel elém kerülő öngyilkosjelölteket.
Hátsó keréken a takaró műanyag az nem a sárvédő, bár azt hittem ez így egyértelmű. Hanem ez a műanyag:
Értem én, hogy meg akarod magyarázni a te példád alapján az összes G30 roller tökéletes, de a sorozatgyártás pont nem így működik. Előfordul az, hogy valakinél 1000 km után nincs semmilyen hiba...és az is előfordul, hogy másnál 10 km után előjön valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Viccrovat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmgyűjtés
- TP-LINK routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest